Doldurdu Haberleri

Doldurdu Haberleri

Muğla’da güvenlik güçleri uyuşturucuya geçit vermedi

Türkiye’nin en fazla turist ağırlayan illerinin başında gelen Muğla’da güvenlik güçlerinin turizm sezonu öncesi uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalar göz doldurdu.

Başkan Akdenizli, Belediye Başkanlığı Görevinde Birinci Yılını Doldurdu

Genç ve dinamik Başkan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinde birinci yılını doldurdu.

Muhtarlar Masası 9 Yıldır Hizmet Veriyor

Muğla Büyükşehir Belediyesinin mahalle muhtarlarıyla daha hızlı sağlıklı bir iletişim kurarak vatandaşlara hızlı hizmet ulaştırmak adına hayata geçirdiği Muhtarlar Masası 9 yıldır hizmet vermeye devam ediyor.

Taze Balıklar Tezgahlardaki Yerini Aldı

Balık av sezonun açılması ile birlikte Muğla’nın Menteşe ilçesinde kurulan Perşembe pazarında balıklar tezgahları doldurdu.

Kavurucu Sıcaklar Sokakları Boşalttı, Sahiller Doldu Taştı

Afrika sıcakları olarak adlandırılan sıcak hava dalgasının etkisi altındaki Fethiye’de cadde ve sokaklar boş kalırken vatandaşlar öğle saatlerinden itibaren sahilleri doldurdu. 

Sıcağı Gören Kendini Denize Attı

Fethiye'de 32 derece hissedilen sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler Belcekız ve Çalış Plajı'nı doldurdu. 

CUMHURBAŞKANINI GÖRMEK İÇİN SOĞUĞA ALDIRIŞ ETMEDEN SAATLER ÖNCESİNDEN MEYDANLARI DOLDURDULAR

Toplu açılış töreni için Muğla'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yakından görebilmek için saatler öncesinden meydana gelen vatandaşlar, soğuğa aldırmadan meydanları doldurdu.

BAŞKAN OKTAY, “ÜRETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Marmaris Belediyesi'nin tarımsal kalkınmayı sağlamak için yürüttüğü projeler 3'üncü yılını doldurdu. Turgut Mahallesi'nde düzenlenen törende yer fıstığı, zeytin ve defne hasadı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 'Üretmenin büyük gururunu yaşıyoruz' dedi.

MUĞLA’NIN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI COANTE OLDU

Eylül ayının son haftasında İtalya'da düzenlenen Marmomac Fuarı'nda merkezi Muğla'da bulunan kuvars kompozit plaka sektörünün öncü markalarından Coante, yeni ürünlerini sergiledi. Yeni nesil üretim teknolojileri ve tasarımın üstünlüğünü kullanarak ürettiği en yeni serileri Ultra ve Allure ile İtalya-Verona Marmomac Fuarı'nda göz doldurdu.

YABANCILAR PAZARI DOLDURDU

Her hafta kurulan ve taze ürünlerin bulunduğu Salı Pazarı’nda yoğunluk yaşanıyor. Yabancı uyruklu vatandaşlar meyve sebze alış verişi için Salı Pazarı’nı tercih etti.

HAVA SICAKLIKLARI, PLAJLARI DOLDURDU

Fethiye'nin gözde plajlarından Büyük Samanlık Plajı'nın yaz yoğunluğu devam ediyor. Ağustos ayının sonlarına doğru gelinmesine rağmen kalabalık olduğu görülen Büyük Samanlık Plajında bazı vatandaşlar denize girip yüzerken bazıları da şezlonglarda güneşlendi.

Marmaris’te hayat normale döndü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını, 4 gün sonunda tamamen kontrol altına alındı. Alevlerin ve dumanların terk ettiği ilçede hayat yeniden normale dönerken, ilçede yaşayan vatandaşlar ve turistler sahilleri ve plajları doldurdu, yaşanan yoğunluk havadan görüntülendi.

Güzel havayı gören Marmarisliler, plajları ve piknik alanlarını doldurdu

Türkiye'nin gözde turizm kentlerinden Marmaris'te hava sıcaklığının artmasının ardından güneşli havayı gören vatandaşlar sahilleri ve piknik alanlarını doldurdu.

Gökova’nın müdavimleri Leylekler geldi

Yüzyıllardır Ula'nın Gökova Körfezi kenarındaki Akçapınar mahallesini mesken tutan leylekler Mart ayının ortalarında tüm yuvaları doldurdu.

Başkan Otgöz, Fidan Dikim Etkinliğine Katıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve belediye başkan yardımcıları, Seydikemer Eşen T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevinde düzenlenen fidan dikim etkinliğine katıldılar. Fidan dikim etkinliğinde Seydikemer Eşen T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevinde, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gözetiminde yapılan çalışmalar göz doldurdu.

Ekim ayında deniz keyfi; sahiller yeniden doldu

Bodrum'da sonbahar mevsimine rağmen hava sıcaklığının 27 derecede seyretmesi plajları doldurdu. Güneşi gören yerli ve yabancı turistler denizin keyfini çıkardı.

Altınçekiç, “Uzaktan eğitimde eşitsizliklere şahit olduk”

Yüz yüze eğitimden uzak geçen bir buçuk yılın ardından okulöncesi ile ilk ve orta dereceli okullar yeniden tam zamanlı olarak eğitim öğretime açıldı. Yaklaşık 18 milyon öğrenci okulları, sınıfları doldurdu. Bir milyon 100 binden fazla öğretmen de okullarda, sınıflarda öğrencileriyle bir araya geldi. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının bu yılki hazırlığının farklı olduğuna değinen Eğitimiş Fethiye Temsilcisi İstem Altınçekiç, “Bu sefer hazırlıklar farklıydı, çünkü çantalara ıslak mendiller, dezenfektanlar maskeler koyuldu. Çünkü içimizde korku var. Fakat okul özleminini neden hem öğrenciler hem veliler hem öğretmenler korkuyla birlikte yaşadık? Neden gereken tedbirlerin alınması ile ilgili bilgilendirmeler yapılmadı” dedi.

Skorsky helikopterlerin alevlere karşı mücadelesi göz doldurdu

Muğla'da 9 gündür devam eden orman yangınlarında ek bir donanım ile söndürme çalışmalarına katılan skorsky helikopterler çalışmaları ile göz doldurdu. Milas Ören'de devam eden yangınlarda alevlerle mücadeleyi skorsky helikopterler sürdürüyor.

Kalacak yer bulamayınca sahilde konakladılar

9 günlük Kurban Bayramı tatili süresinin bir kısmını Marmaris'te geçirmek isteyen tatilciler hem otelleri hem trafiği doldurdu, konaklayacak yer bulamayan tatilciler ise plajlarda ve sahil kenarına park ettikleri araçlarda sabahladı. Kimi tatilcilerin ise sabahın ilk ışıklarına kadar sahilde müzik eşliğinde oynadıkları görülürken, yaşanan duruma ise Marmarisliler sosyal medyadan tepki gösterdi.

4 bin nüfuslu mahallenin nüfusu 150 bine çıktı

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Muğla'ya beklenen 4 milyon yerli turist hedefi aşılırken, turistik ilçe ve mahallelerde adeta izdiham yaşanıyor. Yerel yönetimlerin 'rezervasyonsuz gelmeyin' uyarılarını dikkate almayan yerli turist sahilleri tıka basa doldurdu.

Kurban Bayramı tatilinde kamp alanları doldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen tatilciler kamp alanlarını doldurdu.

Gazi Aybey, “Şehitlerimizin, gazilerimizin kanıyla buradayız”

Fethiye’de 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıldönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, 15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasının 5. yıldönümünde yaptığı konuşmada “Yüce Türk milleti Cumhurbaşkanımızın emriyle meydanlara indi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne, Gazi Meclisi önüne işte buraya Beşkaza Meydanı’na gelerek meydanları doldurdu ve tanka, topa, tüfeğe göğsünü siper etti” ifadelerini kullandı.

Marmaris’te emniyetten ve zabıtadan megafonlu uyarı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, korona virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler gereğince sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş ve üstü ile çocuklar aileleriyle sokakları doldurdu. Motosikletli polis ve zabıta ekipleri kalabalığa maske takmaları konusunda megafonla uyarılarda bulundu.

FETHİYE’DE AÇIK OLAN OTELLER YILBAŞINDA DOLU

Fethiye Otelciler Birliği Derneği (FETOB) Başkanı Bülent Uysal; “Yılbaşında Fethiye’deki tesislerimizin yüzde 10’u açık. Bu açık olan ve yılbaşı programı yapan tesisler yüzde yüz doluluğa ulaştılar” dedi. Yılbaşında 3 günlük tatil imkanı, Fethiye’deki otelcilerin yüzünü güldürdü. 31 Aralık, Pazar gününe denk geldiği için Pazartesi ile birlikte 3 günlük tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler Fethiye’deki otelleri doldurdu. Yeni yıla sayılı günler kala Fethiye’de kışın açık olan oteller yüzde yüz doluluğa ulaştı.

10 GÜNLÜK TATİL ODALARI DOLDURDU

Geçtiğimiz hafta Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıkması için açıklamada bulunan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (Çalış-Der) yönetim kurulu başkanı Mete Ay; basın mensuplarına açıklamada bulunarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ile Ak parti hükümetine çok teşekkür etti…

Turizmde Öğrenci-Sektör Buluşması

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinin 11 yıldır sürdürdüğü ‘Sektör-Öğrenci Buluşması Fuarı’na 100’ün üzerinde turizm firması katıldı. Öğrencilere staj ve iş imkânı sağlayan fuarda öğrenciler stantlarda iş ve staj başvuru formu doldurdu.