Dolgu Haberleri

Dolgu Haberleri

Menteşe otogar yolu Kurban Bayramına hazır

 Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Menteşe otogar yolunun Kurban Bayramı öncesi tamamlanması hedefleniyor. Yolda incelemelerde bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, eski Denizli yol ayrımındaki akıllı kavşakta seçim öncesi başlayan çalışmaların tekrar başlayacağına inandığını, konunun da takipçisi olduklarını açıkladı.

Otogar yolunda ikinci etap çalışmaları devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Dirgeme-Yeni Otogar yolunda çalışmalarının devam ediyor. Projenin birinci etabı kapsamında Muğla Barosu ve AVM sapağı arasındaki yolda çalışmalar tamamlanarak trafiğe açıldı. İkinci etap kapsamında da asfalt sökümü tamamlanıp dolgu çalışmalarına başlandı.

Otogar Yolunda Asfaltlama Çalışmaları Başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından adliye önündeki benzinlik istasyonundan Akkaya-Yeni Otogar kavşağına kadar yapılacak olan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. 12 bin m3 malzeme dolgusu yapıldı

Gümbet Dolgu Alanı Temizlendi

Dünya Temizlik Günü kapsamında Bodrum Belediyesi ile Mis Gibi 1 Bodrum gönüllüleri iş birliğinde Gümbet Dolgu Alanında temizlik yapıldı.

Cahit Gündüz Vefat Etti

1970-1973 yılları arasında Fethiye Kaymakamlığı görevinde bulunan Cahit Gündüz hayatını kaybetti. Görev yaptığı sırada dolgu sahasının yapılması ve Kız Gölü suyunun Fethiye’ye getirilmesine öncülük eden Cahit Gündüz’ün vefat haberi Fethiye’de üzüntü ile karşılandı.

CHP Ortaca İlçe Başkanı Tezcan, “Dalyan’daki doğa katliamına son verin”

Ortaca Belediyesi tarafından dünyaca ünlü Dalyan'da başlatılan Kıyı Düzenlemesi çalışmalarında kanalın doldurulmasının çevre katliamı olduğunu belirten CHP Ortaca İlçe Başkanı Tezcan, 'Yapılan çalışmalar meydan düzenlemesi değil kanala dolgu yapılarak doğa katliamıdır. Dalyan'daki doğa katliamına son verilmesini istiyoruz' dedi.

Tezcan “Dalyan kanalı katlediliyor”

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Evren Tezcan Ortaca Belediyesi tarafından Dalyan Kanalı’nda sazlıkların üzeri şu anda kaya dolgu ile kapatılarak yapılan peyzaj çalışmasını eleştirdi.Tezcan Ortaca Belediyesi’nin doğa katliamı yaptığını söyledi.

Karaca, Tuzla’da çalışmaları inceledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Tuzla Mahallesi Dolgu Sahası mevkiinde devam eden parke ve kaldırım hizmetlerini ve Bahriye Üçok Parkı’ndaki son çalışmaları yerinde inceledi.

Özcan, tahliyeye karşı dava açtık

Fethiye Belediyesi’nin 10 yıl önce yap-işlet-devret modeliyle Buba İnvest adlı firmaya ihale ile verdiği sahil bandı işletmesinin süresi doldu. 16 Mart tarihinde sözleşmesi biten sahil bandının boşaltılmasını talep eden Fethiye Belediyesi’nin bu talebini yargıya taşıyan Buba İnvest firması, yürütmeyi durdurma kararı istedi. Şirket mesul müdürü Süleyman Özcan, “Biz yatırımcıyız. Sahil bandı, devletin hükmü altında olan yerdir. Kimse burada mülkiyet hakkı elde edemez. Yatırımcılar, küstürülmemelidir. Dolguyla birlikte, yaklaşık 13 milyon Euro yatırım yaptık” ifadelerini kullandı.