Dolu Yağışı Haberleri

Dolu Yağışı Haberleri

Şiddetli Rüzgâr Denizi Taşırdı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklama sonrasında Fethiye’de şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu. Şiddetli fırtına ise Şehit Fethi Bey Parkı’nda zaman zaman deniz taşmasına sebep oldu.

Datça’ya Dolu Sürprizi

Muğla’nın Datça ilçesinde sabah saatlerinde başlayan dolu yağışı Datça’nın geçim kaynağı Badem ağaçlarının yapraklarına büyük zarar verirken, bir marangoz atölyesine su bastı.

Milas’ta Dolu Yağışı Yolları Kapattı

Muğla’nın Milas ilçesinde gece saatlerinde sağanak yağış ile birlikte başlayan dolu yağışı cadde ve sokakları beyaza bürüdü. Dolu yağışı nedeniyle bazı kırsal mahalle yollarının ulaşıma kapanırken Belediye ekipleri dolu küreme mesaisine çıktı.

Vatandaşlar Sokakta Kar Değil, Dolu Küredi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde etkili olan sağanak sonrası yağan fındık büyüklüğündeki dolu sokakları beyaza bürüdü. Sokaklardan yağmur suyu yerine dolu akarken mazgallar tıkandı. Vatandaşlar tıkanan mazgalları kürekle açmaya çalıştı.

Muğla’ya Gök Gürültüsü Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bu akşam saatlerinden itibaren Muğla genelinde gök gürültülü ve sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Muğla’yı Uyardı, Sel, Dolu, Hortum Riski Var

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bu geceden itibaren Muğla genelinde yaşanacak yağış nedeniyle sel, dolu, su baskını ve kıyı kesimlerde hortum riskine karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Dolu yağışı domates tarlasında zarara neden oldu

Muğla’nın Datça ilçesinde öğle saatlerinde sağanak yağış sonrası Fındık büyüklüğünde yağan dolu yağışı yaklaşık 60-70 dönüm güz domatesi tarlasında zarara neden oldu.

Muğla’da dolu, yağmur, fırtına sonrası hortum

Muğla’nın Menteşe ilçesinde sabah saatlerinde başlayan yağmur, fırtına ve dolu yağışının ardından hortum oluştu.

Rögarlar patladı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde sabah saat 05.00’te başlayan gök gürültüsü, fırtına ve yağmur ile birlikte dolu yağışı sonrası su baskınları yaşandı. Fındık büyüklüğünde yağan dolu ağaçların yapraklarına zarar verdi.

Bir Yanda ‘Aşırı Sıcaklar’ Diğer Yanda Dolu Yağışı

Son değerlendirmelere göre; halen mevsim normallerinin 5-10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Muğla’da etkisini artırması beklenirken o şehirde dolu yağışı şaşkınlık yarattı.

MUĞLA BAHARI YAŞARKEN KIŞ GELDİ

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi yüksek kesimlerinde kar yağışı, Menteşe ilçesinde de yağmur ve kısa süreli dolu yağışı etkili oldu.

MARMARİS'TE DOLU YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris'in dünyaca ünlü koyları ile meşhur Bozburun ve Söğüt Mahalleri'nde etkili olan dolu yağışı kısa sürede yerleşim alanlarını bembeyaz yaptı.

Bodrum’da fırtına ve dolu kabusu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde aniden bastıran dolu yağışı ilçeyi beyaza bürüdü. Sabah gürültülü bir sesle uyanan vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şok oldu. Yağış nedeniyle 6 araç zincirleme kaza yaparken, bir sitenin istinat duvarının çökmesi sonucu bir araç altında kaldı.

Marmaris’i kar değil, dolu beyaza bürüdü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde etkili olan sağanak yağış ile birlikte meydan gelen dolu yağışıyla sokaklar beyaza büründü.