Dua Edildi Haberleri

Dua Edildi Haberleri

Muğla’da Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlar İçin Dua Edildi

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 7.7 ile 7.6 şiddetinde asrın felaketi olarak adlandırılan depremin 1. Yılında Muğla il AFAD Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliğinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için dua edildi.

Yanıklar Merkez Cami’nde Sabah Namazı Buluşması

Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay tarafından düzenlenen programda Aziz Şehitlerimiz ve Gazze Şehitleri için dua edildi.

Faik Torunoğulları sevenleri tarafından unutulmadı

Orka Hotels Yönetim Kurulu Onursal Başkanı merhum Hacı Faik Torunoğulları, vefatının birinci senesinde sevenleri tarafından unutulmadı. Fethiye Ovacık Mezarlığı’nda gerçekleşen mevlid programıyla merhuma çokça dua edildi.

Sabah namazı buluşmasında Filistinliler için dua edildi

 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde sabah namazın buluşması etkinliğinde, Filistinli vatandaşlar için dua edildi.

ŞEHİTLER DUALARLA YÂD EDİLDİ

 Ortaca ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümü programı Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda gerçekleşti. Törenin ardından İlçe protokolü tarafından şehitlik ziyareti gerçekleşti. Ortaca’lı şehit Ünal Daka’nın mezarına protokol tarafından çiçek bırakıp dua edildi.

FETHİYE YENİ CAMİİ’DE DEPREMZEDELER İÇİN DUA EDİLDİ

Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından, 11 ili etkileyen deprem felaketinde vefat eden vatandaşlar için dua ve polis memuru Mehmet Özer anısına hayır lokması ikramında bulunuldu.

SEYDİKEMER’DE DEPREMDE VEFAT EDENLER İÇİN DUA EDİLDİ

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer İlçe Müftülüğü tarafından, 11 ili etkileyen deprem felaketinde vefat eden vatandaşlar için dua ve hayır lokması ikramında bulunuldu.

19 Eylül Gaziler Günü’nde şehitler için dua edildi

Muğla'da 19 Eylül Gaziler Günü'nde şehitler için mevlid-i şerif okundu.

Seydikemer’de ‘Şükür Yemeğinin’ 19’uncusu düzenlendi

Seydikemer’in Karadere Mahallesi’nde deniz kenarında bu yıl 19’uncusu yapılan şükür yemeğine binlerce kişi katıldı. Her sene gerçekleştirilen duada bu yıl da şükür yemekleri yenilip, hortum ve afetlere karşı dualarda bulunuldu.

Seydikemer Belediyesi’nde Babacan'ın masasına karanfiller bırakıldı

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle vefat eden Seydikemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Ali Babacan'ın çalışma odasındaki masasına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve belediye personelleri tarafından fotoğrafı ve karanfiller bırakılarak dua edildi.

Seydikemerli Kadınlar Yemekte Buluştu

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Seydikemer’li kadınlar Seydikemer Muhtarlar Derneği, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Kaymakamlığının katkılarıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi. Seydikemer Muhtarlar Derneği, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Kaymakamlığının katkılarıyla Gerişburnu mahallesi mesire alanında düzenlenmiş olan yemekte Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer İlçe Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ile birlikte Seydikemer’li kadınlara karanfil dağıtarak günlerini tebrik ettiler. Ayrıca programda Aziz Şehitlerimiz de anılarak şehitlerimiz için dua edildi.