Düğün Sezonu Haberleri

Düğün Sezonu Haberleri

Fethiye Düğünleri İçin Altın Trendleri… 2024’ün Favori Modelleri

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düğün sezonu sona yaklaşırken, kuyumculardaki yoğunluk devam ediyor. Altın tercihlerinde bu yıl dikkat çekici bir değişim yaşandı ve hem bütçeye uygun hem de şıklığı öne çıkaran modeller büyük ilgi gördü.

Düğün sezonu geçen senenin altında

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Fethiye'de bu yıl düğün sezonu, önceki yıllara göre daha sakin geçiyor. İşletmeci Onur Arıkan, yaşanan bu durumu ekonomik sebeplere bağlıyor.

Fethiye’de düğün sezonu açıldı! Altın fiyatları ne durumda..

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaz sezonuna girilmesiyle beraber düğün sezonu da açılmış oldu. Peki kuyumcularda en çok hangi altın grubu tercih ediliyor? Altında alım gücü ne durumda? Tufanlar Kuyumculuk’tan Seyfettin Dalkılıç açıkladı.

Evlilik maliyeti en az 200 bin TL

Düğün sezonun devam etmesiyle çarşı-pazarda hareketli günler sürüyor. Ancak enflasyonla birlikte düğün maliyetleri de son yılların zirvesinde. Beyaz eşyasından mobilyasına, gelinlikten salon kirasına kadar bir düğünün maliyeti en az 200 bin TL. 

Köyceğiz’de düğün sezonu açıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Ramazan Bayramının akabinde kır düğünü sezonu açıldı.

Genç Çiftlere Enflasyon Korkusu

Bahar aylarının yaklaşması ile beraber düğün sezonunun açılmasına da az kaldı. Düğün denilince ilk akla gelen çeyiz alışverişi de genç çiftlerin korkulu rüyası olacak gibi.