Encümen Üye Haberleri

Encümen Üye Haberleri

Menteşe Belediye Başkanı Köksal Rodos’ta

Menteşe Belediye Başkanı Şehir Plancısı Gonca Köksal, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ile birlikte ikili ilişkileri güçlendirmek ve ortak projeler geliştirmek için birlik encümen üyeleri ile birlikte Rodos’a gitti.

Başkan Köksal Tarihi Kentler Birliği encümen üyesi seçildi

Menteşe Belediye Başkanı Şehir Plancısı Gonca Köksal, Tarihi Kentler Birliği Meclis Toplantısı’nda yapılan oylamada encümen üyesi seçildi.

MENTEŞE BELEDİYESİ’NİN NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Menteşe Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Konakaltı Kültür Merkezinde gerçekleşti. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş başkanlığında yapılan ve 10 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, encümen üyelikleri ile belediye komisyon seçimleri yapıldı.

Fethiye Belediye Meclisi’nde seçimler vardı 

Fethiye Belediye Meclisi Nisan ayı meclis toplantısında 2021 yılı komisyon üyeleri seçimle belirlendi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca başkanlığında toplanan Fethiye Belediye Meclisi 2021 yılı Meclis Başkan Vekilleri, Meclis Katipleri, Belediye Encümen Üyeliklerine CHP’li meclis üyeleri seçilirken; Cumhur İttifakı’ndan seçilen olmadı. İhtisas komisyonlarına ise CHP ve Cumhur İttifakı’ndan yeni isimler katıldı. Meclis Başkan Vekilliklerine CHP’li Muharrem Akalın birinci başkan vekili, Mehmet Uysal da ikinci başkan vekili olarak seçilirken; meclis katipleri değişmeyip Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı ve Miraç Efe Doğan yerini korudu.