Eskişehir Haberleri

Eskişehir Haberleri

Çocuk senfoni orkestrası seyircilerle buluştu

Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında, kardeş şehir Eskişehir Tepebaşı Belediyesi iş birliğinde Bodrum Belediyesi’nin organize ettiği “İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası” konseri izleyenler tarafından ilgi gördü.

Denizin Kızları Eskişehir’den Puanla Döndü

Bodrum’un Hentbol sahalarındaki gurur Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, ürkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 5. Hafta karşılaşmaları kapsamında Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı.

Dalgıçlar sualtı güzelliklerini görüntüledi

Eskişehirli dalgıç ekibi Muğla’da derinliklere dalıp eşsiz manzaraları fotoğrafladı.

Muğla, Sporun Başkenti Olma Yolunda İlerliyor

Köyceğiz Su Sporları Sporcu Eğitim Merkezi Sporcuları, Eskişehir’de yapılan Kano Türkiye Şampiyonasında derece yaptı.

Sporcudan judoda Türkiye 3’üncülüğü

Eskişehirli sporcu Ayşe Berra Tuncel, Anadolu Yıldızlar Mini Ligi Türkiye Şampiyonası’nda 3’üncü olarak, bronz madalyanın sahibi oldu.

4 Üniversite Arasında Afet ve Acil Durum İş Birliği Protokolü İmzalandı

Eskişehir Teknik Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) arasında afet ve acil durum iş birliği protokolü imzalandı. İmza törenine Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Demirci ve MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar katıldı.

Muğla Bisiklet Takımından Bayram Hediyesi

Eskişehir’de düzenlenen Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonasında güçlü rakiplerini geride bırakan Muğla Karya Bisiklet Takımı Spor Toto ve Konya BŞB takımlarının ardından takım halinde üçüncülüğü elde ederek Bayramda Muğla’ya önemli bir kupa ile döndü.

Kano Sporcularından Madalya

6-8 Haziran 2023 tarihlerinde Eskişehir'de yapılan Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışlarına Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinden 15 sporcu katılım sağladı.

Büyükerşen, Marmarislilere geçmiş olsun dileklerini iletti

Marmaris Belediye Başkanı Oktay'ı ziyaret eden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yangınlardan ötürü geçmiş olsun dileklerini iletti.

Köyceğizli öğrenciler Masal Şatosu'na hayran kaldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki öğrenciler Eskişehir’e yapılan gezide Masal Şatosu’na hayran kaldı.

Köyceğizli öğrenciler Masal Şatosu’na hayran kaldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki öğrenciler Eskişehir'e yapılan gezide Masal Şatosu'na hayran kaldı.

Türkiye Hava Sporları Roket Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncülüğü Muğla’dan

Muğlalı öğrenciler, Eskişehir'de yapılan Türkiye Hava Sporları Roket Şampiyonası'nda tüm hünerlerini sergiledi.

Yelken sporu için 500 kilometre yol kat ediyor

Eskişehir'de yaşayan 41 yaşındaki spor eğitmeni, her fırsat bulduğunda 500 kilometre yol kat ederek Muğla'nın Marmaris ilçesine gelerek gönül verdiği yelken sporuyla kendini zinde tutuyor.

Köyceğiz Belediyespor Eskişehir deplasmanına gidiyor

Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı, 13. hafta karşılaşmasında Eskişehir Orman Spor Kulübü'ne konuk oluyor.

Köyceğiz Belediyespor Eskişehir Deplasmanında

Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı, Eskişehir Orman Spor Kulübü’ne konuk oluyor.

Şampiyon takımdan İlman’a ziyaret

Eskişehir'de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası'nda Minik Erkekler Kategorisinde Muğla Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu, Minik Kadınlar, Yıldız Erkekler ve Büyük Kadınlar Kategorisinde ise Türkiye 3.sü oldu.

Egzoz boru donanım takımı alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, (TÜRASAŞ) Eskişehir Bölge Müdürlüğü tarafından, 2 Kalem Egzoz Boru Donanım Takımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Kamp alanı çevre düzenleme işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Tarım Ve Orman Bakanlığı Eskişehir Şube Müdürlüğü tarafından, Musaözü Tabiat Parkı Çadırlı Kamp Alanı Çevre Düzenleme ve Altyapı İşleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Fethiye’nin Sultanları galibiyetle başladı

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi 3. Grup’ta şampiyon olan Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü, Playoff Yarı Final C Grubu’ndaki ilk maçında Trabzon temsilcisi İskofyaspor’u 3-0 mağlup etti. 1. Lig yolunda önemli bir galibiyet alan Fethiye’nin Sultanları, ikinci maçını Eskişehir takımı olan Tepebaşı Gençlik ile oynayacak. 

Muhtelif proje hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Eskişehir Şeker Fabrikası Müdürlüğü tarafından, Doğalgaz İç Tesisatı, Kazan Temini, Tüm Montaj İşleri, Kazanın Devreye Alınarak İşletmeye Hazır Hale Getirilmesi ve Mevcut Buhar Hatlarına Bağlantıların Yapılması için Proje, Müşavirlik, Kontrol, Denetleme Hizmetlerinin Alınması işi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Toros, “Önemli bir maça çıkıyoruz” 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Perşembe günü kendi sahasında Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak. Saat 13.00’te başlayacak mücadeleyi Kocaeli bölgesinden Ömer Kocabey yönetirken; yardımcılıklarını Eskişehir bölgesinden Turgut Evran ve Sakarya bölgesinden Oğuzhan Yiğit Karpuz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kocaeli bölgesinden Volkan Kırbaş… Teknik Direktör Mesut Toros, “Liderliği koruyabilmek, hedefe ulaşmak için Büyükçekmece Tepecikspor’u da yenmek istiyoruz. Cezalı oyuncumuz yok” ifadelerini kullandı. 

BELEDİYESPOR VOLEYBOLDA DA 2. LİG’DE!

Fethiye Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Uşak’taki son maçında Eskişehir ekibi Odunpazarı Belediyespor’u yenerek şampiyon oldu ve Türkiye Voleybol 2. ligine yükseldi. Aynı zaman Fethiye Belediyespor Basketbol U-18 Takımı da Ormanspor’u 67-82 yenerek Muğla İl Şampiyonu oldular.

ROMAN MÜZİSYENLER FEDERASYONU FETHİYE’ DE KURULDU…

Müzisyen Romanlar; haklarını alabilmek, birlik beraberlik içerisinde olabilmek amacı ile Türkiye'de ilk kez Roman Müzisyen ve Sanatkarlar Federasyonu Fethiye’de kuruldu. Merkezi Fethiye İlçesi'nde olan Roman Müzisyen ve Sanatkarlar Federasyonu'nda Kocaeli, Eskişehir, Uşak, Mersin, İstanbul, İzmir, Ankara ve diğer illerdeki Roman müzisyenler de yer alıyor.

“Cemal Okan Yüksel” İddiasını Fethiye’de De Yineledi

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilimiz Cemal Okan Yüksel referandum çalışmaları kapsamında CHP Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti.