Etil Alkol Haberleri

Etil Alkol Haberleri

Bin 500 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bin 500 litre etil alkol ele geçirildi.

Fethiye'de polis ekipleri 140 litre etil alkol ele geçirildi

 Muğla'nın Fethiye ilçesinde KOM Grup Amirliği Ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 140 litre etil alkol ele geçirildi.

1 haftada farklı adres ve araçlarda operasyon yapıldı

Muğla’nın turistik ilçesi Marmaris’te görev yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele amirliği ekipleri 1 haftada farklı adres ve araçlarda yaptıkları operasyonlarda piyasa değeri 1 buçuk milyon Lira’nın üzerinde olduğu değerlendirilen gümrük kaçağı malzeme ve sahte içki yapımında kullanılacağı düşünülen etil alkol ele geçirdi.

BODRUM’DA 1080 LİTRE ETİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda 1080 litre etil alkol ele geçirildi.

235 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda 235 litre etil alkol ele geçirildi.

Jandarmadan sahte alkol operasyonu

Muğla İl jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından üç ay süren çalışmalar sonucunda Milas ve Yatağan’da yapılan operasyonlarda kaçak içki yapmakta kullanılan etil alkol ve satmaya hazır halde kaçak alkol ele geçirildi.

Yatağan Ve Menteşe’de Kaçak İçki Operasyonu

Yatağan’da Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu Yeşilbagcılar mahallesinde ikamet eden F.E. ve Hacıveliler mahallesinde ikamet eden M.B.’nin alkollü içki imal ettiği ve satışını yaptığı bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili olarak F.E ve M.B’ye ait 3 adres ve araçlarında yapılan aramalarda; 80 litre el yapımı rakı, 0.3 litre anason, 0.5 litre el yapımı viski, 20 litre etil alkol, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 20 adet 12 cal. av tüfeği fişeği ele geçirildi. F.E. ve M.B. isimli şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Jandarma 90 litre etil alkol yakaladı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yol kontrolünde durdurduğu bir araçtan Marmaris'e sevk edilen 90 litre etil alkol ele geçirildi.

Kavaklıdere’de 87 litre etil alkol ele geçirildi

Muğla'nın Kavaklıdere İlçesinde yılbaşı öncesi denetimlerini artıran İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından 87 litre etil alkol ve çok sayıda cinsel güç arttırıcı hap ele geçirildi.

Hurda araç içerisinde 550 litre etil alkol ele geçirildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yol kenarına terk vaziyetteki hurda aracın içerisinde 550 litre etil alkol ele geçirildi.

Bodrum’da litrelerce sahte alkol ele geçirildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde KOM ekiplerince yapılan operasyonda litrelerce sahte alkol ve etil alkol ile uyuşturucu ele geçirildi.

612 litre kaçak alkol ele geçirildi

Muğla'nın Milas ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen iki ayrı kaçak içki operasyonunda 612 litre el yapımı kaçak alkollü içki ele geçirildi.

Köyceğiz’de sahte içkiye geçit yok

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen operasyon ile 60 litre etil alkol ele geçirildi.

İnternetten etil alkol satarken jandarmaya yakalandı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde ecza deposundaki etil alkolleri internet üzerinden jandarmaya satmaya çalışan şüpheli suçüstü yakalandı.

Emniyetten Kaçakçılara Geçit Yok

Fethiye KOM Grup Amirliği ekipleri, ilçe dışından sahte içki yapımında kullanılan etil alkol ile kaçak tütün ve elektronik sigara getirildiği bilgisini aldı.

Fethiye’de sahte içki operasyonu

Fethiye’de Emniyet güçlerinin turizm sezonu öncesi yaptığı “sahte içki” operasyonunda bin 100 şişe sahçe içki ve yaklaşık 2 ton alkol yapımında kullanılan etil alkol ele geçirildi.

Sahte içki operasyonu

Fethiye'de market, kafe ve alkollü işletmelere “merdiven altı” olarak tabir edilen sağlıksız ortamlarda, piyasadan temin edilen etil alkolden üretilen yapma içkilerin satıldığı bilgisine ulaşan Fethiye KOM Grup Amirliği ekiplerince operasyon düzenlendi.