Eyüpspor Haberleri

Eyüpspor Haberleri

Fikret Öztürk: "Eyüpspor maçında hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı"

Bodrum Futbol Kulübü Başkanı Fikret Öztürk, Eyüpspor maçında hakem kararlarından dolayı karşılaşmanın atmosferinin etkilendiğini söyleyerek, "Son 2 haftadır Bodrumspor üzerinden hakemler tarafından bir şeyler oynanıyor. Eyüpspor maçında olayları bu şekilde getiren hakemdi. Hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı" dedi.

Bodrum FK Zirve Yarışında

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Muğla temsilcisi Bodrum FK, zirve takibini sürdürüyor. Son olarak evinde Bandırmaspor’u 2-1 mağlup eden Bodrum FK, haftaya Bolu deplasmanında 3 puan alması takdirde lider Eyüpspor’un liderlik yarışında takipçisi olacak.

Bodrum FK Taraftarları Mağlubiyetten Dolayı Tepkili

Trendyol 1.Lig’de Bodrum FK, deplasmanda lider Eyüpspor’a 3-0 mağlup olmuştu. Bodrum FK taraftarları, mağlubiyete sitem etti.

“Rahat bir şekilde iyi bir skorla galip ayrıldık”

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, farklı kazandıkları Bodrum FK maçıyla ilgili, “Oyuncularımız birinci dakikadan son dakikaya kadar harfiyen her şeyi uyguladılar. İyi odaklanma ve fiziksel temaslara karşılık verdiler” dedi.

“Hakemin doğru maç yönettiğini düşünmüyorum”

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 3-0 mağlup oldukları Eyüpspor maçında hakem kararlarını eleştirerek, doğru maç yönetmediğini düşündüğünü söyledi.

Eyüpspor – Bodrum FK Maçını Metoğlu Yönetecek

Trendyol 1.Lig 8.Hafta müsabakasında Bodrum FK, Eyüpspor'a konuk olacak. Maçta Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak.

Bodrum FK, Eyüpspor Maçına Hazır

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 8.Hafta mücadelesinde bu akşam deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak. Yeşil beyazlılar, İstanbul’a vararak maç saatini beklemeye başladı.

Taşdemir: "İnşallah İstanbul’dan istediğimiz sonuçla Bodrum’a dönebiliriz"

Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, lig lideri Eyüpspor ile zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "nşallah İstanbul’dan istediğimiz sonuçla Bodrum’a dönebiliriz.

Bodrum FK’da Hedef İstanbul’dan 3 Puan Getirmek

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 8.Hafta mücadelesinde yarın 19.00’da deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak.

Bodrum Maçının Hakemi Aynı Zamanda Okul Müdürlüğü Yapıyor

Trendyol 1.Lig 8.Hafta müsabakasında Bodrum FK, Eyüpspor’a konuk olacak. Maçta Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak. Metoğlu, aynı zamanda Rize’de bir ortaokulda okul müdürlüğü yapıyor.

Bodrum FK, Eyüp Maçına Hazırlanıyor

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 8.Hafta mücadelesinde deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak.

Bodrum FK’da Eyüpspor Mesaisi Başladı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, 8.Hafta mücadelesinde deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları, yapılan antrenman ile başladı.

Pendikspor Bodrumspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Pendikspor Bodrumspor maçı ile Süper Lig'e yükselecek son takım da belli olacak. Play Off'larda Eyüpspor'u eleyerek büyük bir başarıya imza atan Bodrumspor, ligi üçüncü sırada bitiren Pendikspor ile finalde karşılaştı.

Bodrumspor final maçını nerede oynayacak?

Bodrumspor, evinde oynadığı Spor Toto 1.Lig 2.Play-Off turunda Eyüpspor’u 90+1 ve 90+8.dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek adını finale yazdırmayı başarmıştı.

Dünya Yıldızı Babel, Bodrumspor'a karşı sahada

Eyüpspor takımında Forvet mevkinde forma giyen Ryan Babel, 19 Aralık 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. 185 cm boyunda ve 85 kilo olan Ryan Babel, sağ ayağını kullanmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda Hollanda’nın Ajax kulübünde forma giyen Babel, Eyüpspor’da forma giymektedir.

Bodrumspor’un, Eyüpspor karşısında ilk 11’i belli oldu

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur müsabakasında Bodrumspor evinde Eyüpspor’u ağırlıyor.

Bodrumspor’un iç saha karnesi nasıl?

Bodrumspor, Play Off 2.tur mücadelesinde Eyüpspor ile karşılaşacak. Bodrumspor’un iç saha karnesini okuyucularımız için araştırdık.

Bodrumspor, Maç Saatini Bekliyor

Bodrumspor, Play-Off yarı final rövanş maçında evinde Eyüpspor'u konuk ediyor. Sahada tur atlayan taraf olmak isteyen yeşil-beyazlı ekip galibiyet için kenetlendi ve maç saatini beklemeye geçti.

Yeşil-Beyazlı Ekip Galibiyet İçin Kenetlendi

Bodrumspor Play-Off yarı final rövanş maçında evinde Eyüpspor’u konuk edecek. Sahada tur atlayan taraf olmak isteyen yeşil-beyazlı ekip galibiyet için kenetlendi. Maçtan galip gelmek istediklerini söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İnşallah bu maçta orada değerlendiremediğimiz pozisyonları değerlendirip galip gelmek istiyoruz” dedi.

Kritik maçta Ali Şansalan düdük çalacak

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur müsabakasında Bodrumspor ile Eyüpspor karşı karşıya gelecek. 4 Haziran Pazar günü oynanacak müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak.

Bodrumspor-Eyüpspor maçı biletleri satışa çıktı

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2.Turu’nda Bodrumspor’un evinde konuk edeceği Eyüpspor maçı biletleri satışa çıktı.

Bodrumspor’un deplasman karnesi nasıl?

Zor karşılşama öncesi Eyüpspor’un iç saha, Bodrumspor’un deplasman karnesi okuyucularımız için araştırdık.

Bodrumspor, Eyüpspor karşılaşmasına hazır

Süper Lig'e yükselme play-off 2. tur ilk maçında Bodrumspor, Eyüpspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Bodrumspor, İstanbul yolcusu

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, Play-Off yükselme 2.tur mücadelesinin ilk maçında Eyüpspor’a konuk olacak.

Bodrumspor’da hedef Süper Lig

Spor Toto 1.Lig Play-Off birinci turunda Bodrumspor, Göztepe’yi 3-1 mağlup etmişti. Yeşil beyazlıların rakibi Eyüpspor, Sakaryaspor’u Sakarya’da 120+1.dakikada gelen golle mağlup ederek Bodrumspor’un rakibi oldu.

İstanbul ekibi, yarı finalde Bodrumspor'un rakibi

Spor Toto 1. Lig play-off 1. turunda normal süresi 0-0 tamamlanan maçta Sakaryaspor'u 120+2'de attığı golle 1-0 mağlup eden Eyüpspor, yarı finale çıktı. İstanbul ekibi, yarı finalde Bodrumspor'un rakibi oldu.

İSMET TAŞDEMİR: "İNŞALLAH BİZİM İÇİN SONUCU İYİ BİR MAÇ OLUR" 

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Eyüpspor maçından iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi. 

BODRUMSPOR, EYÜPSPOR MAÇINA KONSANTRE OLDU

Tarihinde ilk kez Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Bodrumspor ligin 4'üncü haftasında karşılaşacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı. Maç öncesi değerlendirme yapan Teknik Direktör İsmet Taşdemir, 'Bizim için her maç zor, bunu her hafta söylüyorum. Futbol sahada oynanır, saha da o gün kim günündeyse sonuç ona göre belirlenir. Bizde inşallah sahada daha çok doğrular yapan takım oluruz' dedi.