Faiz Kararı Haberleri

Faiz Kararı Haberleri

Hangi banka ne kadar faiz veriyor?

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından yükselişe geçen mevduat faizleri yatırımcısını sevindirmeye devam ediyor. Faizlerde yüzde 56 bandı da aşıldı ve yüzde 60'a dayandı. Peki, hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte 3 aylık vadede 1 milyon TL'nin getirisi...

Merkez Bankası faizi 500 baz puan artırdı

 Merkez Bankası, faizi 500 baz puan artırarak yüzde 25 seviyesinden yüzde 30 seviyesine yükseltti. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını açıkladı. Para Politikası Kurulu (Kurul) politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 25’ten yüzde 30 düzeyine yükseltilmesine karar verdi.

Merkez Bankası faiz kararı ne kadar, yüzde kaç oldu?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizini temmuz ayında 2.5 baz puan artırarak yüzde 17.5'e çıkardı.

Gram altın rekor kırdı

Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklayacağı haftada Gram Altın 1.654 liraya kadar çıkarak rekor kırdı.

Merkez Bankası Faizi 1 Puan İndirdi

Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıkladı. TCMB, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 100 baz puan indirerek yüzde 14'e düşürdü

Benzine 52, motorine 50 kuruş zam!

Açıklanan faiz kararının ardından yükselen dolar nedeni ile benzine ve motorine yeni zamlar geliyor.

Dolar 8,88 seviyesinde

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararıyla rekor üstüne rekor kıran dolar, bugün 8,8933 ile tarihi zirvesini yeniledi. Dolardaki yükselişe paralel olarak hareket eden altının gram fiyatı ise 500 lirayı aştı.

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 475 baz puan artırarak yüzde 10,25'ten yüzde 15'e yükseltti.

Faiz hamlesinin ardından dövizde son durum!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Para Politikası Kurulu PPK toplantısı sonrası kritik faiz kararı belli oldu. Kararlar sonrası BIST 100 endeksi yükselişe geçerken, döviz kurları ve altın fiyatları sert düştü.