Fenerbahçe Beko Haberleri

Fenerbahçe Beko Haberleri

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 92 - Fenerbahçe Beko: 93

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 16. haftasında Çağdaş Bodrumspor, evinde karşılaştığı Fenerbahçe Beko’ya 92-93 'lük skorla mağlup oldu.

Çağdaş Bodrum Fenerbahçe Deplasmanında

Geçtiğimiz iki sezonda iki lig birden yükselme başarısı göstererek 2023-2024 Sezonu Türkiye Sigorta Basketbol süper Ligi’nin yeni takımlarından biri olan Çağdaş Bodrum Spor, ligin ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe Beko ile oynayacak.

Yabancı oyuncular için toplam 5 milyon 905 bin TL 

Basketbol Süper Ligi’nin şampiyonluk maçlarında Anadolu Efes’in rakibi Pınar Karşıyaka veya Fenerbahçe Beko olacak. Toplam 3 galibiyete ulaşacak ekibin finale yükseleceği serinin ilk maçında Fenerbahçe Beko’ya 83-79 mağlup olan Pınar Karşıyaka, ikinci maçta rakibini 80-71 yenerek seride 1-1 eşitliği yakaladı. Eşleşmenin 3. maçında İzmir’de Pınar Karşıyaka’yı 67-62 yenen ve seride 2-1 öne geçen sarı-lacivertli ekip, bir galibiyet daha alması halinde adını finale yazdıracak. Pınar Karşıyaka’nın galibiyeti durumunda ise Anadolu Efes’in finaldeki rakibi 28 Mayıs Cuma günü İstanbul’da oynanacak 5. karşılaşmayla belirlenecek.

Basketbolda ligin dibi karışık

ING Basketbol Süper Ligi'nde haftalar ilerledikçe ligin altında da, üstünde de mücadele kızıştı. Ligin en tepesinde Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka ve Fenerbahçe Beko yer alırken, Telekom, Tofaş ve Darüşşafaka play-off’u büyük ölçüde garantilemiş görünüyor.

Başantrenörler karşılaşmayı değerlendirdi 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un Fenerbahçe Beko’ya 86-93 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Başantrenör Alkım Ay, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Ay, “Fenerbahçe maçı bizim hedef maçlarımızdan biri değil. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Çok önemli bir dönemece gireceğiz” dedi. 

Fethiye ve Fenerbahçe'den dostluk mesajları

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ING Basketbol Süper Ligi 18. hafta müsabakası için Fethiye'ye gelen Fenerbahçe Beko kafilesini kalmakta oldukları Alesta otelde, Kulüp Başkanı İzzet Durak ve Genel Sekreter Yavuz Topateş ile beraber ziyaret etti.

Fenerbahçe’yi havaalanında karşıladılar

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor yöneticileri, Pazar günü Beşkaza Spor Salonu'nda oynanacak tarihi maç öncesinde, Moskova'dan Fethiye'ye gelen Fenerbahçe Beko kafilesini Dalaman havalimanında karşıladılar. 

Topateş, “Mutlaka transfer yapmak istiyoruz” 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiyespor, hafta sonu Avrupa’nın en önemli takımları arasında ye alan Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak. Deplasmanda oynadıkları Frutti Extra Bursaspor maçını hakem hataları nedeniyle kaybettiklerini belirten Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş, 4 galibiyetlerinin bulunduğunu ve çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe Fethiye’ye ilk defa geliyor 

Tüm Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin 18. haftasında Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek. 1907 yılında kurulan, Türk sporunun asırlık çınarlarından Fenerbahçe böylece Fethiye’ye tarihte ilk defa gelmiş olacak.