Fethiye Basını Haberleri

Fethiye Basını Haberleri

Başhekim Yardımcısı Barış Gürcü, Esnaf Hastanesi’ndeki Sağlık Gelişmelerini Anlattı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Barış Gürcü, Fethiye S.A.F Restaurant’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yaptığı açıklamada, basın mensuplarına en doğru bilginin aktarılması adına çalışmalar yapacağını vurguladı.

Bulut, Fethiye Basını ile kahvaltıda buluştu

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut ve İyi Parti Meclis Üyesi Adayları, Fethiye basını ile bir araya geldi. Basın mensupları ile yakından ilgilenen Nagihan Bulut, seçim süresinde basın mensuplarının da en az siyasiler kadar yoğun çalıştığını belirterek “Çok önemli bir misyona sahipsiniz. Bu önemli görevi üstlenmiş olmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz. Sizlerin de bu süreçte en az bizler kadar yorulduğunuzun farkındayız” dedi.

"MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDAYIZ, BİRİZ"

TSK'nin Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na Fethiye basını temsilen Kilis'e giden Dost Gazetesi adına Seda Köktener, Muğlatürk İmtiyaz Sahibi Serap Ülkü Özdemir, Emrullah Gök Fethiye'ye döndü.

ERİŞ’TEN MAÇ ÖNCESİ DEĞERLENDİRME

Teknik Direktörümüz Levent Eriş, Silivrispor ve Bandırmaspor maçlarıyla ilgili görüşlerini bildirdi. Fethiye basının hazır bulunduğu röportaj gününde Silivrispor maçı galibiyetinin pay sahibi kimdir ve kimlerdir ? sorusuna “Mutlak suretle galibiyetin pay sahibi Fethiye ve çalışma ortamıdır. Öncelikle hedefimiz ilk maçımızda galip gelerek güzel bir başlangıç yapmaktı ve bunu başardık.”

EMİNE YALÇIN İLE EMRE SÖNMEZ EVLİLİĞE DOĞRU GİDEN İLK ADIMI ATTILAR…

Fethiye basınının sevilen muhabirlerinden Murat Yalçın’ın kız kardeşi Emine Yalçın; Fethiye’de esnaflık yapan Emre Sönmez ile muhteşem bir tören ile evliliğe doğru giden ilk adımı attılar.