Fethiye Belediyesi Meclisi Haberleri

Fethiye Belediyesi Meclisi Haberleri

Başkanı Alim Karaca, "Fethiye’nin Çehresi Değişecek"

Fethiye Belediyesinin Ağustos ayı olağan Meclis toplantısı yapıldı. Toplantı sonunda Meclis üyelerine çeşitli konularda bilgi sunan Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’nin ana yollarından başlayarak dekoratif aydınlatma konusunda somut adımlar atacaklarını belirtti.

Hayvan Hakları Konusunda Fethiye Belediyesi’nin Duruşu Net

Fethiye Belediyesi Meclisi Hayvan Hakları Komisyonu üyeleri, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Yasası'nda, Tarım ve Orman Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın işbirliğiyle yapılması planlanan değişiklikler hakkında ortak bir basın toplantısı düzenlediler.

Fethiye Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart yerel seçimleri sonrası Fethiye Belediyesi ilk olağan Meclis toplantısını arefe günü gerçekleştirdi. Yeni dönemin ilk Meclis oturumunda çeşitli komisyonların asil ve yedek üyeleri seçildi.

Engin, “Olası bir duruma karşı eğitimleri sıklaştırdık”

AKUT Fethiye ekibi olası depreme hazırlık amaçlı eğitimlerine devam ediyor. Fethiye Belediyesi Meclisi toplantı salonunda teorik olarak başlayan ardından Salıpazarı meydanında sapancı eğitiminin uygulamalı eğitimi ile son buldu. Eğitime Bodrum Akut, Marmaris Akut ve Fethiye Akut olarak 3 ekipten 13 kişi katılım sağladı.