Fethiye Haberleri Haberleri

Fethiye Haberleri Haberleri

Serebral palsi hastası 8 yaşındaki Emin'e unutulmaz sünnet düğünü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki serebral palsi hastası Emin için ailesi tarafından duygusal ve anlamlı bir sünnet düğünü düzenlendi.

Teknede yaralanan vatandaşa tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında seyreden gezi teknesinde yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Fethiye’de 17 düzensiz göçmen yakalandı

Fethiye’de 17 düzensiz göçmen yakalandı

Fethiye Aktüel Magazin Dergisi Geri Dönüyor

SED Medya bünyesinde uzun yıllar yayın hayatına devam eden ve Fethiye'nin kültürel simgelerinden biri haline gelen Fethiye Aktüel Magazin Dergisi, pandemi nedeniyle verdiği aranın ardından okurlarıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

Fethiye’de Akran Akademi Psikoloğu Uyardı! Okul Fobisine Karşı Kararlılık Önemli

Yaklaşık 4 milyon okulöncesi ve ilkokul 1’inci sınıf okula başladı. Konuyla ilgili olarak Nursel Özdemir Eğitim Kurumları Kurucusu Salih Dündar ve Akran Akademi bünyesinde görev yapan Psikolog Hande İnce ailelere uyarılarda bulundu.

Fethiyespor yöneticisi Keskin, ‘İyi oynadık fakat şanssız goller yedik’

Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin, ligin ilk haftasında GMG Kastamonuspor karşısında alınan 3-4'lük mağlubiyet hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkanı Alim Karaca, "Fethiye’nin Çehresi Değişecek"

Fethiye Belediyesinin Ağustos ayı olağan Meclis toplantısı yapıldı. Toplantı sonunda Meclis üyelerine çeşitli konularda bilgi sunan Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’nin ana yollarından başlayarak dekoratif aydınlatma konusunda somut adımlar atacaklarını belirtti.

Fethiyespor yöneticisi Keskin, ‘İyi oynadık fakat şanssız goller yedik’

Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin, ligin ilk haftasında GMG Kastamonuspor karşısında alınan 3-4'lük mağlubiyet hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiye’de ikinci el pazarı durgunluğu

Fethiye Çalıca’ da kurulan ikinci el pazarı kullanılabilir durumdaki eşyaları geri dönüşüme kazandırmak için tercih edilen bir yöntem. Pazarda, kıyafetten mutfak eşyalarına birçok ürün bulunuyor.

Mazot ve gübre desteği güncellenerek devam edecek

Fethiye Ziraat Odası’nın güdümündeki medyanın "çiftçiye mazot, gübre ve prim desteğini kaldırdı" iddiasına bakanlıktan açıklama yapıldı doğru olmadığı açıklandı. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit yaptığı açıklamada iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

Fethiye Salı Pazarı Esnafından Mis Gibi Kornişon Turşusu Tarifi!

Fethiye Salı Pazarı'nda turşu satışı yapan Remziye Yongacı, "Tam turşu zamanı geldi. Şu an yapılan turşular erimez. Bende kornişon, acı biber, sarımsak turşuları bulunuyor. Satışlarımız da Allah’a çok şükür diyelim. İyi değil ama kötü de değil. Daha çok yerli müşterilerimiz alıyor turşularımızı, yabancı turistler bu lezzetten anlamıyor. Turşuyu yaparken bütün koy, sarımsak koy.” diyerek turşunun önemini vurguladı.

Balıkesir’de Fethiye Rüzgârı Esti

Balıkesir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başlayan ve sekiz gün sonunda, 6 Eylül tarihinde, Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri ile son bulacak olan Altıeylül Kurtuluş Festivali’ne Fethiye Belediyesi damga vurdu.

Fethiye’de 12 Yaşında Kayıp Çocuk Aranıyor

Fethiye’nin Patlangıç Mahallesi’nde ikamet eden 12 yaşındaki Alptuğ Levent kayboldu.

Fethiye’ye Sezonun İlk Hamsisi Balık Tezgahlarında

Av yasağının kaldırılmasıyla, balık pazarları hareketlendi. Fethiye’ye sezonunun ilk palamudu ve hamsisi balık tezgahlarını süsledi.

Fethiye’de Kışlık Sos Mesaisi Başladı

Fethiye esnafı uyarıyor! Kışlık sosluk biberler için son haftalara girildi. Kış için ev hanımlarının mesaisi başladı. Yazlık sebzeler konservelerde yerini almaya hazırlanıyor.

Fethiye'de Panç İşlemeli Çantalar Yabancı Turistlerin İlgisini Çekiyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Likya Kadın Kooperatifi tarafından kurulan el emeği ürünleri stantları, özellikle yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekiyor.

Fethiye Salı Pazarı'nda Salçalık Domates Fiyatları Düştü

Muğla'nın gözde ilçesi Fethiye'de salçalık domates sezonu yavaş yavaş sona ererken, vatandaşlar kışlık hazırlıklarına başladı.

Fethiyespor mağlup oldu: 3-4

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Fethiyespor sezonun ilk maçında evinde GMG Kastamonuspor' a 3-4 mağlup oldu.

CHP Fethiye Gençlik Kolları Başkanı: Deniz Mahir Bölükbaşı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Gençlik Kolları’nda başkanlık seçimi yapıldı. İlçe binasında gerçekleştirilen seçimde tek aday olan Deniz Mahir Bölükbaşı, CHP Fethiye Gençlik Kolları Başkanlık görevine geldi.

Fethiyespor – GMG Kastamonuspor maçı için rakip takım stada geldi

TFF 2.Lig Beyaz Grup 1.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde GMG Kastamonuspor' u ağırlayacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadele öncesi rakip takım GMG Kastamonuspor, konakladığı otelden ayrılarak mücadelenin oynanacağı stadyuma giriş yaptı.

Fethiye Belediyesi’nin Ardından Kendisi De Kayaköy’ de Temizlik Yaptı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Kayaköy Mahallesi’nde Oğuz Ballı, geçtiğimiz günlerde Fethiye Belediyesi’nin temizlik seferberi yaptığı ormanlık alanı gönüllü olarak kendisi tekrardan temizledi.

Fethiye'de kadın cinayetine sessizlik yok

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde bir araya gelen kadınlar, boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından katledilen Senem Kıvrık için basın açıklaması yaptı.

Fethiye’de aşk taçlandı

Nagihan ve Göksel Bulut çiftinin kızla Gökşin, Yeter ve Nazım Dizman çiftinin oğulları Volkan ile Petunya Beach Club’ta düzenlenen düğün ile evlendi.

Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, Fethiyespor Maçı Öncesi Konuştu

Bu sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, ilk maçına yarın saat 19.00’da GMG Kastamonuspor karşısında çıkacak. Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak maç öncesi GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, açıklamalarda bulundu.

Özcan Deniz, Barbunn Fethiye'de Fırtına Gibi Esti

Yaz konserleri kapsamında birçok ünlü sanatçıyı sahneye çıkaran Barbunn Fethiye, bir ilke imza atarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Özcan Deniz'i sahneye çıkarttı.

Fethiye'de Zafer Bayramı konseri

Fethiye Belediyesi'nin düzenlediği görkemli 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, sevilen müzik grubu Adamlar'ın sahne almasıyla unutulmaz bir geceye dönüştü.

Fethiye' de FETAV' dan, El Emeği Şöleni

Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV)'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlediği el emeği ürünleri pazarı yoğun ilgi görüyor. Fethiye Kordon'da kurulan pazarda FETAV Müdürü Dilek Dinçer ve el emeği ürünler yapıp satan Esma Kerim, FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. 

Beach of Lagoon'da 30 Ağustos Kutlandı

MUÇEV ev sahipliğinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Ölüdeniz Kumburnu' nda düzenlenen etkinlikler büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen etkinlikler, yerli ve yabancı tatilcilerin yoğun ilgisini çekti. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Ölüdeniz Kumburnu' nda düzenlenen etkinlikler, bu yıl da coşku içinde kutlandı.

Kaymakam Ertaş’tan Gazilere Ziyaret

Fethiye Kaymakamı Sayın İsmail Hakkı Ertaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle vatan uğruna canını ortaya koymuş gazileri ve ailelerini ziyaret ederek onlara minnet duygularını iletti.

Fethiye’de STK'lar 30 Ağustos Zafer Bayramı İçin Törene Katıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle her milli bayramda olduğu gibi, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, STK temsilcileri ve partililer tarafından çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.