Fethiye Ilçe Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Fethiye Ilçe Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Fethiye’de Polis Ekiplerinden Ramazan Ayı Denetimi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri, Ramazan ayı boyunca halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece denetimleri gerçekleştiriyor.

Trafik Polislerinden Minik Çiftçilere Şefkat Eli

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisi ekipleri, geleceğin çiftleriyle yan yana gelerek eğlenceli anlar yaşanmasına neden oldu.

Fethiye’de 6 Şubat Depremindeki Kayıplarımız Unutulmadı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde yakınlarını kaybeden Emniyet Teşkilatı Mensubu ve vatandaşlar için Fethiye Merkez Yeni Camiinde mevlit okutuldu.

Fethiye'de Drone İle Sürücüler Denetlendi Kurallara Uymayanlara 30 Bin Tl Ceza Kesildi

Fethiye şehir içi trafiğinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dron ile kurallara uymayanları havadan tespit etti. Kurallara uymayan sürücülere toplam 30 bin TL para cezası kesildi.

Trafik denetimleri devam ediyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

Kaymakam Ertaş’tan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Ziyaret

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Trafik denetimleri sürüyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

Fethiye Emniyeti toplu taşıma araçları kooperatif temsilcileri ile toplantı düzenledi

Fethiye’de bulunan şehir içi hat toplu taşıma araçları kooperatif temsilcileri ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda vatandaşların dolmuş esnafı ile ilgili oluşan talep ve şikâyetleri üzerine ağırlıklı toplantı icra edilerek dolmuş esnafının talep ve görüşleri alındı.

Fethiye’de motosiklet denetimi yapıldı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından Taşkaya Mahallesi Erasta AVM bölgesinde motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

Fethiye Trafik Polisleri Taksi Esnafı İle Bir Araya Geldi

Fethiye Trafik Polisleri, Fethiye’de bulunan 19 taksi durağı yetkilisi ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda vatandaşların taksi esnafı ile ilgili oluşan talep ve şikâyetleri ile ilgili toplantı düzenledi.

Fethiye’de sürücüler Drone ile denetlendi

Fethiye’de yaz aylarında yoğunlaşan şehir içi trafiğinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dronlu kırmızı ışık ihlal denetimi yaptı.

Trafik Polisinden Kur’an Kursu Öğrencilerine Trafik Eğitimi

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ve Toplum Destekli Büro Amirliği koordinelerinde Kur’an kursu öğrencilerine olası kazalara karşı güvenli trafik eğitimi verildi.

Huzur Fethiye Uygulaması Yapıldı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Narkotik Tem toplam 89 personelin katılımı ile ‘Huzur Fethiye’ uygulaması yapıldı.

Fethiye’de “Trafik Haftası”kutlandı

Trafik Haftası etkinliklerinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Büro Amirliği ekipleri anlamlı bir etkinliğe imza attı.

'Trafik Haftası' kutlandı

Mayıs ayının ilk haftası kutlanan “Trafik Haftası” etkinlikleri kapsamında Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Fethiye polisi öğrencilere polislik mesleğini tanıttı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, polis meslek tanıtımı ve genel güvenlik konuları hakkında öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Cumhuriyet İlkokulu’nda etkinlik düzenledi.

DEPREMZEDELER, FETHİYESPOR MAÇINDA

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, depremzedelerin moralini yükseltmek için düzenledikleri etkinliklere devam ediyor. Bu kapsamda, Fethiyespor ile Karacabey Belediyesi arasında oynanan maça 50 kişilik bir depremzede grubu stadyuma getirildi

ENİ ADI “UMUT” OLDU

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kapsamında, ilçede konaklayan depremzede aileleri ziyaret etti.

TRAFİK EKİPLERİNDEN KARANFİL JESTİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde karanfil dağıttı

EMNİYET EKİPLERİ DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İLE EĞLENDİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından depremzede çocuklar için Trafik Eğitim Parkı’nda eğlence düzenledi. Düzenlenen programda minikler, gönüllerince eğlendi.

EMNİYET EKİPLERİNDEN DEPREMZEDELERE YARDIM ELİ

Son zamanların en büyük felaketi olarak kabul edilen Kahramanmaraş ve 10 ildeki deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de depremzedeleri unutmadı.

EMEKLİ BAŞKOMİSER HAYATINI KAYBETTİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde uzun yıllar başkomiser olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan ve Fethiye’de yaşayan başkomiser Erol Ayık 77 yaşında vefat etti.

GENÇLER POLİS ARACI İLE GEZDİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü sosyal yaşam projeleri kapsamında, gençler klasik polis aracı ile gezdirildi.

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ AFYON GEZİSİNDE

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla Eczacılar Odası tarafından şehit ve gazi aileleri için Afyonkarahisar gezisi düzenledi.

2022’DE TRAFİK DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİNDEN ARALIKSIZ EĞİTİM

2022 yılı verileri açıklanmaya devam ederken bir veride Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğinden geldi.

TRAFİK EKİPLERİNDEN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik büro amirliği, okullardaki eğitim faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

ŞEHİT AİLELERİ İÇİN AFYON GEZİSİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit ailelerine yönelik Afyonkarahisar gezisi organize etti. Fethiye ve Muğla’daki şehit ailelerinin yer aldığı program için katılımcıların Muğla il merkezinden uğurlandığı belirtildi.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE REFLEKTİF YELEK DAĞITILDI

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde motorsiklet sürücülerine ‘Trafik işaret ve kurallarına uy, sevdiklerinle uzun yaşa’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında ücretsiz ‘reflektörlü yelek’ dağıtımı gerçekleştirildi.

EMNİYET VE JANDARMADAN KARANFİLLİ BİLGİLENDİRME

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri’nden karanfilli bilgilendirme.

“KADINA ŞİDDETE KARŞI” BİLGİLENDİRME STANDI AÇILDI

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Yeni Cami bahçesinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı, Fethiye Müftülüğü ve Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ortak bilgilendirme standı açıldı.