Fethiye Kaymakamlık Haberleri

Fethiye Kaymakamlık Haberleri

Fethiye’de Büyük Samanlık Plajı ilgi görüyor

Fethiye’de Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin işlettiği liseli öğrencilerin mesleğe hazırlandığı mavi bayraklı plaj, ziyaretçi akınına uğruyor.

Fethiye Kaymakamlığı’ndan Geleneksel Aşure İkramı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Kaymakamlığında Muharrem Ayı münasebetiyle aşure ikramı gerçekleştirildi.

Fethiye’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazilik” unvanının verilişinin 102. yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü, Fethiye Kaymakamlık Bahçesi Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

KAYMAKAMLIK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

Fethiye Kaymakamlık Kupası Satranç Turnuvası, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Uygulama Oteli’nde başladı. 2 gün boyunca sürecek olan turnuvanın sonunda dereceye girenlere ödülleri verilecek.

KAYMAKAMLIK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI KAYITLARI DEVAM EDİYOR

12 Kasım 2022 - 13 Kasım 2022 tarihlerinde, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli salonlarında yapılacak olan Fethiye Kaymakamlık Kupası Satranç Turnuvası kayıtları devam ediyor.

CUMHURİYETİMİZİN 99. YILDÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANACAK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de törenlerle kutlanacak.

Fethiye'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Törenle Kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Kovid-19 tedbirleri kapsamında sadece çelenk sunma ve denize çelenk bırakma töreni ile gerçekleştirildi. Fethiye Kaymakamlık Meydanı Atatürk Anıtı önündeki çelenk sunma töreni, pandemi nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde yapıldı.

2021 YKS’ye Fethiye hazır

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2021 YKS Sınavı (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) için İlçe Koordinasyon Kurulu, Fethiye Kaymakamı Sayın Eyüp Fırat başkanlığında Fethiye Kaymakamlık Makamında toplandı.

Kaymakam Fırat'tan, Sahil Güvenlik Komutanlığına Başarı Belgesi

Sahil Güvenlik Komutanlığının 39’uncu yıl dönümü dolayısıyla Fethiye Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen törende Fethiye Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline Kaymakam Eyüp Fırat tarafından başarı belgesi verildi.

Kaymakam Fırat’tan askeri personele teşekkür belgesi

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 182’nci yıl dönümü dolayısıyla Fethiye Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen törende 25 Jandarma Personeline Kaymakam Eyüp Fırat tarafından başarı belgesi verildi.

Saat değişikliği mağduru oldular

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıldönümü töreni için Fethiye Kaymakamlık binası önüne gelen Özel Ata Okulları öğrenci ve öğretmeninin yanı sıra bazı vatandaşlar, törenin saat 09:00’da yapıldığını duyunca büyük üzüntü yaşadılar. Kendilerinin saat değişikliğinden haberleri olmadığını vurgulayan öğrenci ve öğretmenler, yenilenen kaymakamlık binası bahçesindeki Atatürk anıtı önünde fotoğraf çektirerek ayrıldılar.

Kursiyerlerin Çalışmaları Sergilendi

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde açılan resim kurslarına katılan kursiyerler tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel hazırlanan Kadın Gözüyle Resim Sergisi, Fethiye Kaymakamlık binası bahçesinde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte eserler beğeni kazandı.

Rafet Tuna Yılın Muhtarı Seçildi

Fethiye’de 2017 yılında Sosyal Yardımlaşma Vakfında görev yapacak olan 2 muhtarın seçimi Fethiye Kaymakamlık Konferans salonunda yoğun katılım ile gerçekleşti.