Fethiye Yarımada Haberleri

Fethiye Yarımada Haberleri

Boncuklu koyu yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı

Fethiye, Türkiye'nin en popüler tatil destinasyonlarından biri olmasının yanı sıra, birbirinden güzel birçok doğal güzelliğe de ev sahipliği yapıyor. Bu cennetlerden biri de, masmavi denizi ve yemyeşil doğasıyla büyüleyen Boncuklu Koyu…

Fethiye’de çöp yangını ormana sıçramadan söndürüldü

Muğla Fethiye yarımada bölgesi, Küçük Samanlık Plajı işletmesinde çöp kutusunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Düzensiz Göçmenler Kaçamadan Yakalandı

Fethiye yarımada mevkiinde bir grup düzensiz göçmen ormanlık alana dağıldı. Mültecileri gören vatandaşlar 112 acil çağrı merkezine durumu bildirdi.

Fethiye Yarımadası'ndaki çöplere vatandaşlar tepki gösterdi

 Fethiye’de yeşil ve mavinin buluştuğu noktalardan olan Yarımada’da kıyılara ve yol kenarlarına atılan çöpler pes dedirtti.

Yiğit, “İlk defa yarımada koşusu düzenleyeceğiz”

Fethiye Spor Fest kapsamında Fethiye’de ilk defa “Fethiye Yarımada Koşusu” düzenlenecek.

TEMİZLİK ATEŞİ YAKAN ŞAHIS CEZA YEMEKTEN KURTULAMADI 

Fethiye Yarımada koylar bölgesinde temizlik ateşinden çıkan yangın, Fethiye Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından söndürüldü.

Sevgilerini, Temizlik Yaparak Gösterdiler

Fethiye Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonunda Keep Fethiye Clean, Göcek Kültür ve Dayanışma Derneği, Doğa için El Ele Grubu, MAG-AME Derneği, AKUT, Fethiye Temiz Kalsın Hareketi, Son Çöp Bükücüler Grubu ve çok sayıda vatandaş, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Fethiye Yarımada’da temizlik yaptılar.

Fethiye Ak Parti Gençlik Kollarından Çevre Temizliği

AK Parti Fethiye Gençlik Kolları yarımada koylar bölgesinde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Fethiye yarımada bölgesinde yapılan temizlik etkinliğinde, torbalar dolusu çöp toplandı.