Fethiyespor Haberleri Haberleri

Fethiyespor Haberleri Haberleri

Fethiyespor yöneticisi Keskin, ‘İyi oynadık fakat şanssız goller yedik’

Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin, ligin ilk haftasında GMG Kastamonuspor karşısında alınan 3-4'lük mağlubiyet hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor yöneticisi Keskin, ‘İyi oynadık fakat şanssız goller yedik’

Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin, ligin ilk haftasında GMG Kastamonuspor karşısında alınan 3-4'lük mağlubiyet hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor mağlup oldu: 3-4

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Fethiyespor sezonun ilk maçında evinde GMG Kastamonuspor' a 3-4 mağlup oldu.

Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, Fethiyespor Maçı Öncesi Konuştu

Bu sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, ilk maçına yarın saat 19.00’da GMG Kastamonuspor karşısında çıkacak. Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak maç öncesi GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor’da Kastamonuspor maçı hazırlıkları başladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ilk karşılaşması olan Kastamonuspor maçı hazırlıklarına başladı.

Fethiyespor, Muğlaspor’u Hazırlık Maçında 2-1 Mağlup Etti

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor ile TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan Muğlaspor, hazırlık maçında Fethiye Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-1 Fethiyespor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Fethiye Kaymakamı Ertaş’tan Stadyum Ziyareti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Fethiyespor yetkilileri, Fethiye Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. 

Müdür Yiğit, “2024-2025 sezonunda betonarme tribünü kapalı olacak”

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiyespor’un müsabaka yaptığı Fethiye Şehir Stadı’nda deprem analizi olumsuz sonuçlanan betonarme bölümü kapatılarak stat genelinde güçlendirme çalışmaları yapılıyor.

Fethiyespor’da alt yapı çalışmaları başladı

Fethiyespor Futbol Akademisi Direktörü Enver Ataçocuğu, Fethiyespor alt yapı yaş grubu takımları ile ilgili geçmiş sezonu değerlendirdi. Yeni sezonun da hazırlıklarına başladıklarını belirten Ataçocuğu, “Her zaman yanımızda olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne teşekkür ederiz.” dedi.

Hazırlık Maçı: Somaspor 0-1 Fethiyespor

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sürdürdüğü hazırlık kampı kapsamında Manisa ekiplerinden Somaspor ile karşılaştı. Fethiyespor, 89.dakikada Kayrahan Yılmaz’ın attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti.