Fethiyespor Yeni Sezon Haberleri

Fethiyespor Yeni Sezon Haberleri

Fethiyespor’da köklü değişim

Yeni sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Samurkaş ise takım ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fethiyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, hazırlıklarını Afyon’da yaptığı kamp ile sürdürüyor.

Fethiyespor transfer çalışmalarını sürdürüyor

Fethiyespor yeni sezon maçları öncesi son transferlerini yapıyor. Lacivert beyazlılar son olarak takım kaptanı ile sözleşmesini uzatarak, genç forvet oyuncusunu kadrosuna kattı.

Fethiyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, yeni sezon hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Teknik Direktör Dinçel, “Fethiyespor taraftarı gücünü gösterdi”

Fethiyespor yeni sezonda dört maçı geride bıraktı. Deplasmanda ve evinde oynadığı maçlardan iki haftalık galibiyet serisi yakalan lacivert, beyazlılar evinde ağıladığı Mardin 1969spor’u 2-1 yenerek yeni bir seriye başladı. Maç sonu FRT TV’ye değerlendirmede bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Bu galibiyet Fethiyespor camiasına armağan olsun” dedi.

Teknik Direktör Dinçel, “Fethiyespor camiasına bu 3 puanı armağan ediyorum”

Fethiyespor yeni sezonda iki maçı geride bıraktı. Deplasmanda ve evinde oynadığı maçlardan bir yenilgi ve bir galibiyet alan Lacivert-beyazlılar sezondan fazlasıyla umutlu. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel , “Geçen hafta lige istemediğimiz şekilde başlamıştık. Kazanmak istediğin zaman sahaya her şeyi veriyorsun ve kazanıyorsun. İnşallah evimizdeki galibiyet bu serinin başlangıcı olur” dedi.