Fidan Dikimi, Haberleri

Fidan Dikimi, Haberleri

Marmaris'te Hollanda "Kral Günü" resepsiyonu düzenlendi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Hollanda Fahri Konsolosluğu ev sahipliğinde "Kral Günü" resepsiyonu düzenlendi. Resepsiyonda Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands, Hollanda-Türkiye dostluk ormanına dikilmek üzere Vali İdris Akbıyık’a 10 bin adet fidan için çek takdim etti.

Yeşil Ortaca İçin Fidan Diktiler

Daha yeşil bir Türkiye için Orman Genel Müdürlüğü’nün koordine ettiği “84 MİLYON İÇİN 3’er FİDAN 252 MİYON FİDAN; GELEÇEĞE NEFES, DÜNYAYA NEFES ‘’ kampanyası kapsamında Ortaca Organize Sanayi Bölgesinde Ağaçlandırma Sahasında fidanlar toprakla buluşturuldu.

Seydikemer’de yeşil bir gelecek için fidanlar toprakla buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonunda Türkiye genelinde gerçekleştirilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Seydikemer’de de fidanlar toprakla buluştu.

Fethiye İşletme Fakültesi’ne 500 fidan dikildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi öncülüğünde gerçekleştirilen Fethiye Beşkaza Yerleşkesi Ağaçlandırma etkinliğinde kampus bahçesinde 500 fidan toprakla buluştu. Fakültenin bahçesini daha da güzel hale getirmek ve doğayla iç içe bir kampüs ortamı yaratmak için düzenlenen etkinlikte, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Üniversitemizin Fethiye ile ilgili temel konularını istişare ettik. Ek bina ve çevre düzenlemesi hakkında fikir alışverişi yaptık. Hem de böyle güzel bir aktiviteyi hayata geçirdik” dedi. 

Sahillerde ağaçlandırma çalışması gerçekleştiriliyor

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın, eşsiz coğrafyaya sahip doğamızı koruyarak gelecek nesillere en güzel şekilde aktarılabilmesi için yürüttüğü mücadele kapsamında, şimdi de sahillerde ağaçlandırma çalışması başlatıldı.