Final, Haberleri

Final, Haberleri

Muğla'da çeyrek final coşkusu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu'nda A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale kalması Muğla'da coşkuyla kutlandı.

Muğla Cumhuriyet Ortaokulu Türkiye şampiyonası yarı finalinde

 Muğla Cumhuriyet Ortaokulu, Gaziantep'te düzenlenen Okul Sporları Küçük Kızlar Hokey Türkiye Şampiyonası'nda yarı finale yükseldi.

Muğlalı küçük kızlar Türkiye finallerine yükseldi

Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu'nun gururu olan Küçük Kız Hokey Takımı, 9-13 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya Alanya’da düzenlenen Okul Sporları Küçük Kızlar Hokey Türkiye Yarı Finalleri'nde göz kamaştıran bir performans sergiledi.

Spor Ekstra sezon finalini yaptı

11 Ekim 2023 tarihinde FRT TV’de yayın hayatına başlayan ekranların sevilerek takip edilen programı Spor Ekstra sezon finalini yaptı.

Muğla BİLSEM’in 13 araştırma projesi Denizli’de görücüye çıktı

Ortaokul Öğrencileri Arası Proje Yarışması Bölge Finali ilk kez İzmir dışında bir kentin ev sahipliğinde Denizli EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor. Ege Bölgesi kentlerinden İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Uşak ve Denizli’den yarışmaya katılan okullardan toplam 100 proje yarı finale katıldı.

Muğla OBM de halı saha turnuvası şampiyonu Milas oldu

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde işletmeler arasında düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası'nın bu yılki şampiyonu Milas Orman İşletme Müdürlüğü oldu.

Köyceğizli Azra, Taekwondo’da final müsabakalarına katılacak

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden Azra Karakaş Uşak’ta gerçekleşen Taekwondo müsabakalarında üçüncü olarak finale katılma hakkı kazandı.

Tenis yarı final müsabakaları tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Manisa’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) tenis yarı final müsabakaları sona erdi.

Ataçocuğu, turu geçipte geleceğiz

3. Lig 2. Grup’ta Playy-Off yarı final ilk maçında evinde İskenderun F. K ile 1-1 berabere kalarak ikinci maç için avantaj sağlayamayan Fethiyespor, buna rağmen deplasmana tur ümidiyle gidiyor. 1-1 biten maçın hemen ardından Majesty Tuana Club’te kampa alınan lacivert beyazlı futbolcular Salı günü (yarın) sabah karayolu ile Antalya’ya ardından uçakla Adana’ya geçecek. Oradan da İskenderun’a geçip maçı kampta bekleyecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, “Hazırlıklarımızı tamamladık. Allah’ın izniyle bu deplasmandan turu geçip de geleceğiz” dedi.