Form Haberleri

Form Haberleri

Muğlaspor’a tecrübeli takviye

Muğlaspor, geçtiğimiz sezon Kuşadasıspor forması giyen 28 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Oğuzhan Erdoğan’ı kadrosuna kattı. Futbola Ankaraspor altyapısında başlayan ve profesyonel kariyerine bu kulüpte adım atan Erdoğan, tecrübesiyle takıma güç katması bekleniyor.

Diş Sağlığımızı Nasıl Koruyabiliriz? Fethiye’de Diş Hekimi Açıklamalarda Bulundu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Ölüdeniz’de bulunan HDC Diş Kliniği’nde mesul müdürü olarak görev yapan diş hekimi Kazım Soyutemiz, diş sağlığını korumanın altın formüllerini açıkladı.

Büyükşehir Depreme Dayanıklı Binalar İçin Ölçüm Başlattı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliği ile Büyükşehir’e ait yapılarda başlayan CBS tabanlı 1.Kademe tarama programı ile performans puanlaması 98 binada tamamlandı. 

SKYFALL Arena'da DJ Novak fırtınası!

Fethiye'nin en popüler gece hayatı merkezlerinden SKYFALL Arena, 9 Ağustos Cuma akşamı DJ Novak'ın enerjik performansıyla yeniden hareketlendi. Novak'ın eşsiz müzik setleri, dans pistini dolduran binlerce kişiyi coşturdu.

Bodrum FK, Gabriel Obekpa kadrosuna kattı

Bodrum FK, Sırbistan ekiplerinden Mladost forma giyen 20 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Gabriel Obekpa'yı kadrosuna kattı.

Mete Gazoz'dan imkânsız dedirten performans!

Milli Okçu Mete Gazoz, Fransız rakibi Thomas Chirault'u 5-1 geriye düştüğü müsabakada 6-5 mağlup etmeyi başararak adını çeyrek finale yazdırdı.

Instagram erişim engeli ne zaman kalkar?

Instagram erişimi ne zaman geri gelecek? 4 Ağustos Instagram düzeldi mi? Sosyal medya platformu Instagram'da yaşanan erişim sorunu kullanıcıları mağdur etti.

Dünyaca ünlü aktris Bodrum’da tatil yapıyor

Beşiktaş formasını giyip böyle poz verdi

Instagram Kapatıldı Fethiye’de Kullanıcılar ve İşletmelerden Şikayetler

Bu sabah Türkiye genelinde Instagram kullanıcıları, platforma erişim sağlayamadı.

Geleneksel Seydikemer Güreşleri Kırkpınarı Aratmayacak

31.Geleneksel Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl 25 Ağustos 2024 tarihinde Seki Zümrüt Çayırında gerçekleştirilecek. Yapılacak olan güreşlere katılacak profesyonel pehlivanların Kırkpınar güreşlerini aratmayacak performans sergilemesi beklenirken, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli; “Bin yıllık geçmişe sahip Ata sporumuz güreşleri, ilçemizde yaşatmak ve gençlerimizi güreş sporuna teşvik etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Muğlaspor Aydemir’i renklerine bağladı

Muğlaspor, geçtiğimiz sezon Nazilli Belediyespor forması giyen 21 yaşındaki kaleci Canberk Aydemir'i kadrosuna kattı.

Fethiyespor’un yeni sezon forma sponsoru belli oldu

Fethiyespor, 2024-2025 yılı forma, kamp ve antrenman malzemeleri için Adidas markası ile anlaşma yaptı.

Bodrum FK, tecrübeli stoper Christophe Herelle’yi kadrosuna kattı

 Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Bodrum Futbol Kulübü, Metz’de forma giyen 31 yaşındaki defans oyuncusu Christophe Herelle ile anlaşmaya vardı. Yeşil beyazlı ekip tecrübeli stoper ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Muğlaspor, Kızılateş'i Renklerine Bağladı

Muğlaspor, son 2,5 sezondur Isparta 32 Spor forması giyen 30 yaşındaki orta saha-ön libero Cemal Kızılateş'i kadrosuna kattı.

Fredy Ribeiro, Bodrum FK’da

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Bodrum Futbol Kulübü, Eyüpspor forması giyen Fredy Ribeiro ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kamu Teknoloji Platformu İlk 100 Gün Performans Raporunda Muğla Büyükşehir İlk 5’de

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kamu Teknoloji Platformu’nun sosyal belediyecilikte ilk 100 günde en iyi çıkış yapan belediyeler performans raporu listesinde ilk 5’de yer aldı. 

Muğlaspor’dan orta saha hamlesi

Muğlaspor, TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan takımını güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Bornova 1877 forması giyen orta saha oyuncusu Emre Akbulut, yeşil-beyazlı ekibe katıldı.

Muğlaspor, Tugay Adamcıl’ı transfer etti

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Muğlaspor, dış transfer çalışmaları kapsamında bir isim daha renklerine bağladı. Yeşil-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezonda 3. Lig Aydın temsilcilerinden Efeler 09 SFK forması giyen 30 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Tugay Adamcıl'ı kadrosuna kattı.

Muğlaspor ilk dış transferini gerçekleştirdi

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Muğlaspor 2024-2025 sezonu için dış transfer çalışmalarında ilk hamlesini yaptı. Geçtiğimiz sezon Kırşehir FSK forması giyen sağ bek Nurullah Serbest, yeşil-beyazlı ekibe katıldı.

Muğla Büyükşehir binalarında performans ölçümü başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü ile ortaklaşa gerçekleştireceği CBS tabanlı 1. Kademe Tarama Programı ile belediyeye ait binaların performans puanlamasına başladı. 313 yapının performansı ölçülüyor

Pop Müziğin Sevilen Şarkıcısı Hande Yener Marmarislilerle Buluştu

Pop müziğin sevilen şarkıcısı Hande Yener, Muğla'nın Marmaris ilçesinde sevenleriyle buluştu. Ünlü şarkıcı, sahne performansıyla hayranlarını coşturdu.

Akmaz Plajı’na Engelsiz Denize Girme Platformu yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi işbirliği ile engelli vatandaşların kolaylıkla denize girmesi için planlanan Engelsiz Denize Girme Platformu’nun montajı Akmaz Plajı’nda yapıldı.

Fethiye’de Bilim Karşıtı Müfredata Red

Öğrenci Veli Derneği Fethiye (Veli-Der) ve Fethiye Müfredatı Geri Çekin Platformu tarafından Fethiye Kaymakamlığı önünde “Laiklik ve Bilim Karşıtı Müfredatı Reddediyoruz” diyerek basın açıklamasında bulundular.

3 günde 3 kilo verdiren inanılmaz diyet! Fethiye’de Uzman Diyetisyen Arsal açıkladı..

Son dönemde birçok kişinin başvurduğu diyetlerden biri olan sıvı diyeti etkisiyle çok konuşuluyor.

Fethiye’de Barbunn Cafe Bistro’da Yaz Konserleri Başladı

Fethiye Körfezi'nin büyüleyici manzarasına karşı konumlanan ve en gözde mekanlardan biri olan Barbunn Cafe Bistro, 2024 yaz konserlerine ünlü sanatçı Gamze Dursun'un performansıyla merhaba dedi.

Menteşe’de kahkaha dolu bir gece

Menteşe Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen 'Tom, Dick ve Harry' adlı oyun Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde izleyicilerle buluştu. İki perdeden oluşan komedi türündeki oyun, salonu dolduran tiyatro severlere 2 saat boyunca kahkaha dolu anlar yaşattı.

Başkan Karaca'ya Beşiktaş Forması Hediye Ettiler

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyarette bulundular.

Muğlalı küçük kızlar Türkiye finallerine yükseldi

Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu'nun gururu olan Küçük Kız Hokey Takımı, 9-13 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya Alanya’da düzenlenen Okul Sporları Küçük Kızlar Hokey Türkiye Yarı Finalleri'nde göz kamaştıran bir performans sergiledi.

‘Muğla Turizm Platformu’ kuruluşu için ilk adım atıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Başkanlığında ‘Muğla Turizm Planlama ve Strateji Geliştirme Platformu’ kurulması amacıyla ilk toplantı Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde sektör temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.

Milas’ta ‘Halk Günü’ uygulaması

 Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, ilçe sakinlerinin sesini daha yakından duymak ve çözüm odaklı bir iletişim platformu oluşturmak amacıyla ‘Halk Günü’ uygulamasını başlattı.