Gasp Haberleri

Gasp Haberleri

Polislerin operasyonuyla gasp olayı aydınlatıldı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü, ekipleri ilçede yaşanan gasp olayının faillerini Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ile yaptıkları ortak operasyon ile yakaladı.

İş İnsanına Dehşeti Yaşattılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iş insanını silah zoruyla kaçırıp ziynet eşyalarını ve parasını gasp eden 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Saldırının Failleri Çalışanları Çıktı ...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yayın yapan yerel bir televizyonun spor yapımcı-sunucusu ve aynı zamanda restoran işletmecisi Levent Bulut’un evinin bulunduğu site girişinde demir çubukla öldüresiye darp edilerek parasının gasp edilmesi ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların, Bulut’un işlettiği restoranda çalıştığı ortaya çıktı. Şüphelilerden saldırıyı gerçekleştiren Diyar K.(18) tutuklandı, diğer iki kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

18 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Silah ile gasp suçundan 18 yıl 14 ay hapis cezası bulunan şüpheli Marmaris’te yakalandı.

ŞEHİR EŞKIYALARI TUTUKLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sokakta yürüyen Rus vatandaşı uyuşturucu satmaya çalışan, almayınca darp eden ve paralarını gasp eden, Türk vatandaşının da elindeki kol saatini almaya çalışan üç kişi Marmaris Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

FETHİYE'DE KENDİNİ POLİS OLARAK TANITAN 2 GASPÇI TUTUKLANDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kişiyi gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

2 MİLYON 900 BİN DOLARLIK ELMASI GASP EDEN İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iddiaya göre 2 milyon 900 bin dolar değerindeki elması gasp eden şüphelilerden ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet gibi kaza 16 yıl sonra aydınlatıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 2006 yılında faili meçhul olarak kayıtlara geçen ve bir kişinin öldüğü trafik kazası 16 yıl sonra aydınlatıldı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Gasp-Cinayet Büro Amirliği ve Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin yaptığı incelemede olay zamanı 30 yaşındaki M.S. 'yi çarpıp kaçan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Gasp ettikleri 16 kilo altını toprağa gömdüler, jandarmadan kaçamadılar

Muğla’nın Milas ilçesinde kuyumcu kuryesi aracındaki 16 kilo altını gasp eden şüpheliler jandarma tarafından kurulan özel ekibin 865 saatlik güvenlik kamera kaydı incelemesi sonrası yakalandı.

Otel sahibini gasp eden şüpheliler yakalandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yatmak için odasına geçen otel sahibi iki kişi tarafından gasp edilirken, olaydan sonra kaçan şüpheliler polis tarafından yakalandı.

Suç makinesi 12 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı

Muğla’nın Menteşe İlçesinde 2 günde 3 araba gasp edip 3 kişiyi yaralayan suç makinesi Aydın Ergül, Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada yakalandığı gün evine girip ellerini ve ayaklarını bağladığı Ayşe D. İsimli kadına yönelik yağma suçundan 8 yıl 8 ay, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan ise 4 yıl olmak üzere toplam 12 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Gasp zanlısı tutuklandı

Muğla'nın Milas ilçesinde 11 Kasım tarihinde meydana gelen gasp ve yağma olayının faili Müslüm A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hıdır, “Gasp edilen haklarınızı geri alacaksınız”

Büyükşehir yasası ile ortaya çıkan ve ulaşım sektöründe hizmet veren taksiciler, dolmuşlar ve servisleri kapsayan; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve daire başkanları tarafından alınan yanlış kararlar; bu alanda hizmet veren esnaflara büyük sıkıntılar yaşatmıştı. Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, tek toplantıda bu hakların iade edileceğinin müjdesini verdiler.