Gazete Sahipleri Haberleri

Gazete Sahipleri Haberleri

TGK’NIN İKİ ADAYI BİK SEÇİMİNİ KAZANDI

Basın İlan Kurumu Genel Kurulu’na katılacak olan Anadolu gazete sahiplerinin temsilci seçimi, Ankara’da gerçekleşti ve seçimde Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 2 adayı başarıyla ipi göğüsledi. 

ANADOLU GAZETE SAHİPLERİ TEMSİLCİLERİ BELLİ OLDU

Basın İlan Kurumu Genel Kurulu’nda Anadolu gazetelerini Mehmet Ali Dim, Tahir Gülebak ve Mehmet Ergün temsil edecek.

KONAKÇI BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Fethiye’nin tanınmış iş İnsanı Sarper Konakçı Fethiye ve çevresinde faaliyet gösteren basın mensupları ve gazete sahipleri ile bir araya geldi. 2 yıllık pandeminden sonra ilk defa açılan turizm sezonu sonu Mancero Restaurant’ta kahvaltıda bir araya geldi. Yoğun geçen turizm sezonu ve kış ayında bölgenin hareketli olacağına dikkat çeken Konakçı, “Uzun ve yorucu zamandan sonra bir araya gelmek her iki tarafa da iyi geldi. Bölgemiz kış ayında turizm yönünden hareketli olacak ”dedi.

BİK GENEL MÜDÜRÜ ERKILINÇ, “GAZETELERİMİZİN HAKLARINI SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ”

Gazete Sahipleri ve Temsilcileri Toplantılarının ikincisi BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ın katılımı ile İzmir’de gerçekleştirildi. Erkılınç, internet medyası karşısında gazetelerin kazanılmış haklarının sonuna kadar korunacağını söyledi.

Anadolu Gazete Sahiplerinin BİK Temsilcileri Belli Oldu

Basın İlan Kurumu’nun Genel Kurulu’na katılacak olan Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin seçimi, Basın İlan Kurumu’nun başarılı organizasyonuyla Ankara’da gerçekleşti. Seçime rakipsiz katılan Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, katılan tüm delegelerin oy birliği ile yeniden göreve getirildiler.

Anadolu Gazete Sahiplerinin Bik Temsilcileri Belli Oldu

Basın İlan Kurumu’nun Genel Kurulu’na katılacak olan Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin seçimi, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün başarılı organizasyonuyla Ankara’da gerçekleşti.

BİK Seçimlerinde Adalet Yerini Buldu

Basın İlan Kurumu Genel Kurulu’nda yer alacak Anadolu gazete sahiplerinden 3 temsilci seçimine ilişkin yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı. Bu kararla adalet yerini buldu ve seçimin Ankara’da yapılmasının önündeki engel, Ankara Bölge İdare Mahkemesi 12. İdare Dava Dairesi 'nin kararıyla kalktı. Seçim, 11 Şubat Cumartesi günü Ankara’da yapılacak.