Gazeteciler Günü, Haberleri

Gazeteciler Günü, Haberleri

Başkan Adayı Kulaç’tan Karaca’ya 3 Aday Çıkışı

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç Fethiye Belediyesi tarafından Gazeteciler Günü nedeni ile verilen akşam yemeğinde Fethiye Belediye Başkanı Alim karaca’nın Fethiye’de seçimlerde 3 aday yarışacak sözüne cevap verdi. Kulaç “Fethiye’de şu anda resmi tek adayını açıklayan parti Deva Partisi’dir. Deva Partisi’nin de adayı benim. Yarışta bizde varız” dedi.

İş insanı Kurt’tan, SED Medya’ya Ziyaret

Metro Turizm Muğla bölgesi işletmecisi Cenk Kurt, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Ziyaret sonrasında ise açıklamada bulunan Kurt, “Gazetecilerin bu özel gününü kutluyorum” dedi.

İletişim Bölge Müdürlüğü'nden Çalışan Gazeteciler Günü Etkinliği

T.C. İletişim Başkanlığı Muğla İletişim Bölge Müdürlüğü tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle düzenlenen programda basın mensupları bir araya geldi.

Aday Sağır, “Basın, Gözümüz Ve Kulağımız”

Seydikemer İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle SED Medya’yı ziyaret etti.

Çaylı, “Cumhur İttifakı Olarak Seçimi Kazanacağız”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle BarBunn Bistro’da basın mensupları ile bir araya geldi. Gazeteciler ile çeşitli istişarelerde bulunan Çaylı, MHP Genel Merkezi’nde olumlu görüşmeler yaptığını belirtti.

Başkan Akdenizli, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Akdenizli, “Basın demokrasilerin vazgeçilmez bir unsurudur. Kamuoyunun aydınlatılmasında da siz değerli gazeteci kardeşlerim önemli bir görev üstlenmektedir” diyerek tüm basın mensuplarının gününü kutladı.

Başkan Gümüş: “Gazetecilik Demokrasinin Temel Taşıdır”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında; halkın doğru bilgi almasının ancak özgür bir basınla mümkün olduğu kaydederek, “Zor şartlarda, tarafsız ve doğru habercilik yapmak için çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.” dedi.

Muhammet Tokat’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Her biri kendi alanında uzman, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışını benimseyen gazetecilerimiz, demokrasinin temel taşlarından biridir. Güçlü bir demokrasi için özgür ve bağımsız bir medyanın varlığı elzemdir. Bu noktada özgür gazetecilerimiz, toplumu aydınlatma ve bilgilendirme görevini titizlikle yerine getirmektedir.

Başkan Adayı Kulaç’tan 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Akdenizli’den, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Akdenizli, gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Köktener’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, 4 Ocak 1961'de kabul edilen ve basın çalışanlarına bazı haklar ve yasal güvence sağlayan '212 sayılı kanun' adlı düzenlemenin Resmî gazetede yayınlanışı sonrası her yıl 10 Ocak günü kutlanan 'Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

FTSO, BASIN EMEKÇİLERİYLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye’de ve Seydikemer’deki basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kahvaltılı etkinlikle kutladı. FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı tüm basın emekçilerinin, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, başarılar diledi. 

AK Parti Menteşe'den Gazetecilere Anlamlı Çalışma

AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla parti binasında kitaplık oluşturuldu.

Başkan Aras’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

FTSO Başkanı Osman Çıralı‘nın 10 Ocak Basın Bayramı Mesajı 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün 60. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Osman Çıralı mesajında, Halkın haber alma özgürlüğünün yerine getirilmesi için 7/24 fedakârca çalışan tüm basın çalışanlarına teşekkür etti. 

Mesleğini fedakârca icra eden basın çalışanlarımızın günü kutlu olsun

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Köktener'e teşekkür plaketi

Fethiye'nin tanınmış simaları, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'e ziyarette bulunarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Ziyarette günün anısına Köktener'e bir plaket de sunulurken ortak mesajlarında; gazetecilik mesleğinin zor bir meslek olduğu ifade edildi.

“Cefakar basın çalışanlarımızın günü kutlu olsun”

4 Ocak 1961’de kabul edilen ve basın çalışanlarına bazı haklar ve yasal güvence sağlayan “212 sayılı kanun” adlı düzenlemenin Resmî gazetede yayınlanışı sonrası her yıl 10 Ocak günü kutlanan ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener bir mesaj yayınladı.

Marmaris Belediye Başkanı Oktay’dan ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tokat’ın Çalışan Gazeteciler günü mesajı

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Menteşe Belediye Başkanı Gümüş’ten ‘Çalışan Gazeteciler’ günü mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, her yıl 10 Ocak'ta kutlanan 'Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.