Gaziler Derneğine Haberleri

Gaziler Derneğine Haberleri

Aday Adayı Yusuf Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor

Sürekli halkın içinde olan Aday Adayı Yusuf Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

CHP Fethiye İlçe Teşkilatından Gaziler Derneğine Ziyaret

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Gaziler Derneği’ne ’19 Eylül Gaziler Günü’ münasebetiyle bir dizi ziyarette bulundu.

Gaziler Derneği’ne anlamlı ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve protokol üyeleri Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler.

İŞ İNSANI İDER’DEN GAZİLER DERNEĞİNE DESTEK

İş İnsanı Etem İder, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne çeşitli yardımlarda bulundu.

GAZİLER DERNEĞİNE BAYRAM ZİYARETİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Ramazan Bayramı sebebiyle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler.

Karaca’dan Şehit ve Muharip Gaziler Derneğine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Şehit ve Muharip Gaziler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri’yle kahvaltıda bir araya geldi.

İyi Parti’den Gaziler Derneğine ziyaret

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretlerini sürdürüyor. İyi Parti heyeti son olarak Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Şehit Aileleri Ve Muharip Gaziler Derneğine Protokolden Bayramlaşma Ziyareti

Kurban Bayramı nedeniyle Fethiye Kaymakamlığının düzenlediği bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri Fethiye Gaziler Derneğini ziyaret etti.

KAYMAKAM ÇALIK’ TAN GAZİLERE VEDA ZİYARETİ…

Balıkesir’in Erdek ilçesine Kaymakam olarak tayini çıkan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık çeşitli kurumlara veda ziyaretleri gerçekleştirmekte. Fethiye Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneğine veda ziyaretinde bulunan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık; Hac ibadetinden yeni dönen Fethiye Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneği yönetim kurulu üyesi Kıbrıs Gazisi Durmuş Ali Dağdelen’i evinde ziyaret etti. Ziyarete; Menteşe Mahallesi muhtarı Ramazan Küçük, Kesikkapı mahallesi muhtarı Musa Karaca, Karaçulha Mahallesi Muhtarı Mustafa Gizli ve bazı resmi kurumların yöneticileri katıldılar…