#Gaziler Haberleri

#Gaziler Haberleri

Gaziler Derneği’nden Emrah Doğu’ya Plaket

Muharip Gaziler Şehit Aileleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal tarafından İş İnsanı Emrah Doğu’ya derneğe yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.

Kıvrak Motor’dan Gaziler Derneği’ne Elektrikli Motosiklet

Honda Bayisi Nuri Kıvrak tarafından Muharip Gaziler Şehit Aileleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne kamu kurum ve kuruluşlarında dernek işlerinin halledilebilmesi için kullanılmak üzere elektrikli motosiklet bağışı yapıldı. Bağışlanan motosiklet Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın da katıldığı törenle derneğe teslim edildi.

GAZİLER DERNEĞİNDEN BALCI’YA ZİYARET

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Fethiye Kaymakam Vekili Alper Balcı’yı ziyaret etti.

GAZİLER DERNEĞİN’DEN BALCIOĞLUNA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye’de son görev günü olan Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu’nu ziyaret etti.

FETHİYE ŞEHİTLERİNİ ANDI ZAFERİNİ KUTLADI

Fethiye’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Kutlama Programı kapsamında Devlet Su İşleri Salonu’nda verilen yemekte Fethiye’de ki şehit aileleri ve gaziler bir araya geldiler.