Geka Genel Sekreteri Özgür Akdoğan Haberleri

Geka Genel Sekreteri Özgür Akdoğan Haberleri

Karaca, projelerle ilgili GEKA’yla görüştü

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, daha önce gerçekleştirilen ve bundan sonra Fethiye için yapılacak projeleri görüşmek üzere Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Genel Sekreteri Özgür Akdoğan ile Denizli’de bir araya geldi.

Eko-Trails tanıtım toplantısı düzenlendi

Güney Ege Kalkına Ajansı'nın (GEKA) desteklediği ve turizmi 12 aya yaymayı planlayan Eko-Trails Tanıtım Toplantısı yapıldı. 475 kilometre yürüyüş, 740 kilometre de bisiklet rotası belirlenen proje ile ilgili tanıtım toplantısında konuşan GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, 2015 yılı mali destek programı kapsamında destekledikleri projenin maliyetinin üzerine kat kat fayda getirdiğini belirtti.

Başkan Çıralı, ‘Sizin Oraların Nesi Meşhur?’ programında coğrafi işaretli ürünlerimizi tanıttı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Muğla'nın coğrafi işaretli ürünlerinin ve markalaşma çalışmalarının ele alındığı ‘Sizin Oraların Nesi Meşhur?’ programının canlı yayın konuğu oldu. Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, Muğla Odaları ve Borsa başkanları ile Fethiyeli Sanatçı Soner Olgun, Milli Futbolcu Taylan Antalyalı ve Oyuncu Yiğit Dören’in de konuk olduğu programda Başkan Çıralı, “Büyük yatırımların yanı sıra üretim, markalaşma ve pazarlama projelerimizle, bölgemizin kendine özgü ürünlerine değer katmak için çalışıyoruz.” dedi.