Geliyor Haberleri

Geliyor Haberleri

Fethiye dikkat! Toz geliyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, bölgede yarın sabah saatlerinden itibaren itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımı etkisi altında kalacağı tahmin edildiği belirtildi.

BBP Genel Başkanı Destici Muğla'ya geliyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 2 Mayıs günü saat 14.00'te Muğla'da partisinin il binası açılışına katılacak.

Rüzgar ve yağmurlu havalar geliyor

Fethiye için hava durumu bugün nedir? Fethiye için yarın ve 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Fethiye için hava durumu sağanak yağmurlu mu, parçalı bulutlu veya beklenen sıcaklık kaç derece olacak?

Yeşil Vadi'de Konaklama

Yaz tatilinde Türkiye'de en çok tercih edilen yerlerin başında Fethiye geliyor. Fethiye'de gezilecek çok yer ama size denizden biraz uzakta serinlemek isterseniz burası tam size göre…

Açık alanda durmayın! Fethiye’ye çöl tozu geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) önemli bir uyarı geldi! Yapılan son değerlendirmelere göre, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Fethiye’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bu durum, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara yol açabilir.

Kökten,”Zafere Hep Birlikte Ulaşacağız”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde Cumhur İttifakı genel başkan yardımcıları ve teşkilatları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Halkımıza efendilik değil hizmetkarlık yapmaya geliyoruz” dedi.

Fethiyespor'un heyecan yaratan 11'i belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile 68 Aksaray Belediyespor karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Milletvekili Otgöz, Muhtarlar ve mahalle başkanları ile toplantı yaptı

Ayaydın Başkanımızla, 13 ilçe belediye başkan adayımızla ve devasa projelerimizle gümbür gümbür geliyoruz.

Özgür Özel Yarın Muğla’ya Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel 28 Şubat Çarşamba günü (yarın) Muğla’ya geliyor.

"Sorunları Kökten Çözmek İçin Geliyoruz"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde "Fethiye'nin var olan sorunlarını kökten çözmek için geliyoruz"dedi. Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Ak Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Çetin ve çok sayıda partili katıldı.

Fethiyespor – Iğdır FK maçı ilk 11’leri belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 23.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile Iğdır FK karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Bodrum’a 4'üncü Halk Plajı Geliyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın halk plajı yapacağı sahili işgal eden yapılar kaldırılırken, bölgeye 4'ün halk plajı yapılacak.

Datça’da Badem Ve Zeytin Üreticilerine Eğitim

Muğla Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin daha fazla ürün ve gelir elde etmesi amacıyla başlattığı ‘Tarlanıza Geliyoruz’ projesi kapsamında Datça ilçesinde badem ve zeytin üretimi ile ilgili üreticilere eğitim verdi.

Meteoroloji uyardı, soğuk geliyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Pazar gününden itibaren önce yağış ardından soğuk hava dalgası uyarısı yapıldı.

Marmaris'te öğrenciler, bilim ve sanatla buluştu

Marmaris Belediyesi, MAKSAD, ÜÇADER ve Eğitim-Sen Marmaris Şubesi’nin ikinci kez hayata geçirdiği projede, Taşlıca ve Söğüt mahallelerinden çocuklar bilimle buluşmak için şehir merkezine geliyor.

El emeği ürünler sahiplerini bekliyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile İskenderunspor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Athena, Fethiye’ye Geliyor

Fethiye Belediyesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Athena konseri düzenlenecek.

Üreticilere ceviz üretim eğitimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kavaklıdere ilçesinde bulunan ve coğrafi işaret alan Kavaklıdere cevizi için ‘Tarlanıza Geliyoruz’ ekibiyle üreticilere eğitim verdi. Büyükşehir Belediyesi Kavaklıdere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile yapılan protokol çerçevesinde kooperatife ceviz kalibre, ceviz kırma, konveyör makinaları aldı ve kullanımlarına sundu. Yine kooperatif başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber üretimde sürekliliğin, sürdürülebilirliğin sağlamasına yönelik saha çalışmasına devam eden Büyükşehir ekipleri kooperatif üyesi üreticilerin arazilerine giderek hastalık zararlı tespitleri, verimlilik analizleri, sürdürülebilirlik analizleri yaptı.

Sarıyer – Fethiyespor maçı hakemleri belli oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 8.Hafta mücadelesinde Sarıyer ile Fethiyespor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Benzine indirim geliyor

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Benzine 5 Ekim tarihinden geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruşluk indirim bekleniyor.

Bakan Fidan Muğla’ya geliyor

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nca organize edilen ‘2023 Şehir Buluşmaları’ çerçevesinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan 29 Eylül Cum günü Muğla’ya geliyor.

Benzine indirim geliyor

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 15 kuruş indirim bekleniyor.

Küçük Esnaf ve Tüccara Erken Emeklilik Mi Geliyor?

Meclis'in 1 Ekim'de açılmasıyla birlikte çalışma hayatı ve sosyal güvenlik alanında reform adımları devreye girecek. Bağ-Kur'luların emeklilik için prim gün sayısı 9 binden 7 bin 200'e düşürülerek SGK'lılarla eşitlenecek. Düzenlemeyle 10 ve altında personel çalıştıran işletmelerde bin 800 gün daha az primle 5 yıl erken emekli olmak mümkün olacak.

Stephen Mitchell MSKÜ’ye Geliyor

Dünyanın en önemli tarihçilerinden Profesör Stephen Mitchell Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine (MSKÜ) geliyor.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kur’an Kursları açılışı için Muğla’ya geliyor

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kur’an Kursları açılış programı için Muğla’ya geliyor.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Muğla’ya Geliyor

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 eğitim öğretim yılı Kur'an Kursları açılış programı bu yıl Muğla'da düzenlenecek. 

Motorin ve benzine zam geliyor

Motorine 1,50 TL'lik zam için tarih belli oldu. Zammın 13 Eylül Çarşamba saat 00.01’den itibaren geçerli olacağı belirtiliyor.

Milas Arastasının Lezzetine Coğrafi İşaret Geliyor

Milas arastasının eşsiz lezzetlerinden olan ciğer kavurmasına coğrafi işaret tescili geliyor.

İngilizler deniz, kum ve güneşin yanında sağlık turizmine geliyor

 Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Muğla’ya gelen Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Jill Morris ve beraberindeki heyet Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Akaryakıta bu kez indirim geliyor!

Son dönemde zam üstüne zam gelen akaryakıt bu kez indirim göründü. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin fiyatı 1 lira 52 kuruş düşecek. İndirimin ardından motorinin litresi Fethiye'de 37 lira seviyelerinden satılacak.