Geri Döndü Haberleri

Geri Döndü Haberleri

Yiğit Görevine Geri Döndü

Yerel seçimler için aday adaylığı döneminde Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevinden istifa eden Harun Reşit Yiğit, AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklamıştı. Belediye başkan adayın belirlenmesinin ardından Yiğit görevine geri döndü.

Milas’taki Hamzabey Çayı, eski günlerine geri döndü

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Karacahisar Mahallesi’nde, yıllardır yaz aylarında kuruyan Hamzabey Çayı’nın bu yılki debisi, bölge halkında sevinç oluşturdu.

Aday Adayı Doğu, “Sorunları Çözmek Adına Sahalara Geri Döndüm”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye geçiş dönem İlçe Başkanı ve Milletvekili adayı iş insanı Emrah Doğu, 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Liselerde “Sınıfta Kalma” Geri Döndü

Liselerde sınıf geçme ve sınıf tekrarına ilişkin detayların yer aldığı yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı. Liselerde alt sınıf dâhil 6'dan fazla dersi başarısız olan öğrenci sınıf tekrarı yapacak.

Nurettin sahalara geri döndü

Fethiyespor’un golcüsü Nurettin Çakır uzun zaman sonra 1461 Trabzon maçında sahalara geri döndü.

NURETTİN ÇAKIR SAHALARA GERİ DÖNDÜ

Van Spor karşılaşmasında ayağına aldığı müdahale sonrası sakatlanan Kaptan Nurettin Çakır, bireysel çalışmalara başlayarak yeşil sahalara geri döndü.

AKŞENER 6’LI MASAYA GERİ DÖNDÜ!

Son dakika… İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 6’lı masaya geri döndü. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi’ne gelerek Akşener ile toplantı gerçekleştirdi.

AKUT FETHİYE EKİBİ 21 VATANDAŞI ENKAZ ALTINDAN KURTARDI

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde arama kurtarma çalışmalarında yer alan AKUT Fethiye ekibi, görevini tamamladı ve Fethiye’ye geri döndü.

Mimar Arzu Kayaoğulları: ''Yanan alanların imara açılması imkansız''

Marmaris Yapı'nın ortağı Mimar Arzu Kayaoğulları, Marmaris'te yanan alanların imara açılacağı iddiaları iddialarına ilişkin, Böyle bir durum söz konusu değil. Böyle bir şey olamaz, çünkü milli park alanı içinde siz orman vasfını yitirmiş alanları diğer alanlar gibi imara açamazsınız. Bu konu mevzuatı aşılması neredeyse imkansız olan planlama şeklidir. Orman vasfını geri döndürmek zorundadır dedi.

Behçet Saatcı, İYİ Parti rozetini taktı

Fethiye Belediyesi eski başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, İyi Parti'ye geri döndü. Saatcı'ya rozeti, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

Muğla’daki yangında hayvanları tahliye edip beslediler

Isparta Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Muğla'daki yangın bölgesinde sokak hayvanlarının tahliyesi ve beslemesine yardım etti. Görevini tamamlayan ekip Isparta'ya geri döndü.

Şehir boşaltılınca atıyla eczaneye gelip ilaç almak istedi

Milas Ören yakınlarındaki orman yangını termik santrale sıçrayınca bölgedeki yerleşim yerleri boşaltıldı. Ören'de yaşayan 76 yaşındaki Mehmet Sönmez ise atı ile boşaltılan şehirde eczaneye gelip ilaç aradı. Yaşlı adam eczanenin kapalı olduğunu görünce atı ile geri döndü.

Başkan Taşar, Normal sefer dönemine geri döndük

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar, pandemi sürecinde toplu taşıma sektörü olarak olumsuz etkilendiklerini belirtti. Oda Başkanı Taşar, normalleşme süreci ile birlikte sektöre yansımaların olumlu olacağını söyledi.

Kaymakam Fırat görevine döndü

Geçtiğimiz haftalarda PCR testi yaptıran Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ın, Kovid-19 testi pozitif çıkmıştı. Tedavi ve karantina sürecini atlatan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, görevine geri döndü.