Gezi Teknesi Haberleri

Gezi Teknesi Haberleri

Teknede yaralanan vatandaşa tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında seyreden gezi teknesinde yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Gezi teknesinde yaralanan vatandaş tahliye edildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında seyreden gezi teknesinde yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Gezi teknesinde yaralanan vatandaş tahliye edildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında seyreden gezi teknesinde yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Marmaris açıklarında rahatsızlanan iki kişiye Sahil Güvenlikten tıbbi tahliye

Gezi teknesi ve yelkenli teknede rahatsızlanan 2 kişi Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyeleri gerçekleştirildi.

Fethiye'deki batık, deniz turizmine kazandırılacak

2. Dünya Savaşı yıllarında Amerikan ordusuna römorkör olarak hizmet veren, daha sonra Türkiye'de gezi teknesi haline getirilen ve çıkan yangın nedeniyle Fethiye Körfezi'ne getirilirken batan “Marinel 1” teknesi deniz dibinde görüntülenirken, batığın deniz turizmine kazandırılması planlanıyor.

Sahil Güvenlikten Marmaris Ve Fethiye’de 3 Tıbbi Tahliye

Muğla’nın Marmaris ve Fethiye ilçelerinde gezi teknesi ve özel yatta rahatsızlanan 3 kişi Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyeleri gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlikten gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaşa tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında seyreden gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Marmaris'te yanarak batan teknenin sahibi ve kaptanı adliyeye çıkarıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde geçtiğimiz pazar Keçi Adası açıklarında yanarak batan gezi teknesinin sahibi ve kaptanı, savcılık ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Denizdeki can pazarından 36 kişiyi kurtaran kaptan o anları anlattı

Muğla Marmaris ile Yunanistan açıklarında ahşap bir gezi teknesinde çıkan ve kısa sürede tüm tekneyi saran alevlerden yolcular ve mürettebat denize atlayarak kurtulurken, can pazarının yaşandığı olayda 36 kişiyi kurtaran dalış teknesi kaptanı Mustafa Tuncer Uysal o anları anlattı. Uysal, "Yangının bize sıçrama tehlikesi vardı, çok fazla yanaşamadık" dedi.

Gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaşa tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında seyreden gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Fethiye’de Gezi Teknesinde Yaralanan Vatandaş Tahliye Edildi

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında seyreden gezi teknesinde yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Gezi Teknesinde Rahatsızlanan Vatandaşa Sahil Güvenlik’ten Tıbbi Tahliye

Muğla’nın Milas ilçesi açıklarında gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlikten Fethiye’de tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ve Marmaris ilçelerinde motoryat ve gezi teknesinde rahatsızlanan ve yaralanan iki vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Rahatsızlanan Vatandaşın Tıbbi Tahliyesi Gerçekleştirildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlikten Fethiye’de denizde 2 tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gezi teknesinde ve ulaşımın bulunmadığı bir bölgede yaralanan ve rahatsızlanan iki kişi Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyeleri gerçekleştirildi.

Denizde rahatsızlanan vatandaşa Sahil Güvenlik’ten tıbbi tahliye

Muğla’nın Datça ilçesinde gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Yaralanan vatandaşa Sahil Güvenlik’ten tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gezi teknesinde yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlikten Tıbbi Tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

ÖĞRENCİLER PAZAR KAHVALTISINDA BULUŞTU

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri, pazar kahvaltısında bir araya geldi. Prenses Serap Gezi Teknesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katılım yoğun oldu.

GEZİ TEKNESİ İLE İTALYA'YA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI

Muğla'nın Fethiye ilçesinden hareket eden gezi teknesi rotasını İtalya'ya çevirince Sahil Güvenlik ekiplerine yakalandı.

Marmaris’te şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkilerken, 35 metrelik gezi teknesi karaya oturdu.

1 adet yolcu motorunun gezi teknesi haline getirilmesi işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Dalaman Belediye Başkanlığı tarafından, Belediyemize ait 1 adet teknenin Yolcu Motorunun, mutfak ve iki tuvaletli 15 kişi yolcu kapasiteli gezinti teknesi haline gelmesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Gezi teknesindeki yangın büyümeden söndürüldü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kıyıya demirli gezi teknesinde çıkan yangın itfaiye tarafından kısa sürede müdahale edilerek büyümeden söndürüldü.

Tersanede bakımda olan teknede yangın çıktı

Fethiye’de bakım için karaya alınan 14 metre uzunluğundaki You Are Life isimli gezi teknesinde yangın çıktığı bildirildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği ekipleri yangına müdahale etti.

800 Bin Liralık Tekne Battı

Fethiye’de limana bağlı bulunan 800 Bin liralık 23 metre uzunluğundaki günlük gezi teknesi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı battı. Yarıya kadar batan teknede yaklaşık 150 bin liralık zarar oluştuğu belirtildi.