Giriş Haberleri

Giriş Haberleri

Fethiyespor – GMG Kastamonuspor maçı için rakip takım stada geldi

TFF 2.Lig Beyaz Grup 1.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde GMG Kastamonuspor' u ağırlayacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadele öncesi rakip takım GMG Kastamonuspor, konakladığı otelden ayrılarak mücadelenin oynanacağı stadyuma giriş yaptı.

Seydikemer Seki Mahallesi'ne Yeni Çocuk Parkı

Seydikemer ilçesi Seki Mahallesi’nde bulunan Hüseyin Akbaş Sokak'ta, vatandaşların talebi üzerine Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli’nin girişimiyle yeni bir çocuk parkı hizmete açıldı.

Jandarmadan umut tacirlerine darbe

Düzensiz göç, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti ile mücadeleye hız kesmeden devam eden jandarma ekipleri, Marmaris girişinde düzenledikleri operasyonda 5 organizatör şüphelisi ve 27 düzensiz göçmeni yakaladı. Yakalanan organizatörler adliyeye sevk edildi.

Saklıkent Kanyonuna Ziyaretçi Akını

Seydikemer İlçesinde bulunan dünyaca ünlü Saklıkent Kanyonu, sıcaktan bunalan doğaseverleri ağırlamaya devam ediyor. Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Saklıkent Kanyonu girişinde zaman zaman uzun kuyruklar oluşurken, kanyonu gezen yerli ve yabancı tatilciler, herkesin Saklıkent’e gelip görmesini önerdiler.

MEAH’ta Dünya Hepatit Günü farkındalık etkinliği

Dünya Hepatit Günü etkinlikleri kapsamında, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi girişinde vatandaşlara yönelik bir farkındalık standı kuruldu.

Kaybolan Alzheimer Hastası Kadının Son Görüntüsü Ortaya Çıktı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü öğle saatlerinden bu yana kayıp olan alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu için ekiplerin arama çalışmaları sürerken kadının ormanlık alana giriş anı görüntüleri ortaya çıktı.

Yat limanı ‘Buggy’lere emanet

Marmaris Belediyesi’ne ait iki adet elektrikli buggy, Yat Limanı’nda çalışmaya başladı. Yat limanında yaya trafiğini tehlikeye düşüren motosiklet girişini engellemeyi hedefleyen çalışma büyük beğeni topladı.

Demokrasi Meşalesinin Ateşinin Yakıldığı Marmaris'te 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Programı Düzenlendi

Tüm ülke genelinde olduğu gibi o geceki olayların merkezlerinden biri olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde de hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' programları düzenlenerek, milli birlik ve demokrasi nöbeti tutuldu.

Önce haberde gördü, sonra evinin balkonundan darbeciler ile burun buruna geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde olduğu için kaldığı alanı hedef alan hainlerin 15 Temmuz 2016 darbe girişiminde yaptıklarına şahit olan Marmarisli Anıl Berk, "Televizyonda izlerken, sesleri duydum balkona çıktım. Skorksy helikopterdekiler ile burun buruna geldik " diyerek o gece yaşadıklarını anlattı.

15 Temmuz şehitleri hayrına Marmaris’te lokma dağıtıldı

FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirmek istediği hain darbe girişiminin en şiddetli yaşandığı şehirlerden biri olan Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde cuma namazı sonrası 15 Temmuz şehitlerinin ruhuna lokma hayrı yapıldı.

Tatilcilerin dönüş çilesi başladı

9 günlük Kurban Bayramı tatili için Muğla’ya araçları ile gelen tatilcilerin dönüşü Kurban Bayramı’nın son gününde başladı. Fethiye, Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Datça ve Marmaris’te tatil yapan ve sabah saatlerinde otellerinden ayrılan tatilciler Menteşe ilçesi girişinde uzun kuyruk oluşturdu.

Menfez Paşası'nın saklandığı mekan çöplük oldu

Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Marmaris'te kaldığı otelde derdest etmek için gelen MAK, SAT ve Özel Kuvvetler'den oluşan 37 kişilik suikast timinden bazılarının saklanırken yakalandığı Gökova-Marmaris karayolu üzerindeki menfez, çöplük oldu.

Muğla’da 31 Ekim’e kadar ormanlara giriş yasaklandı

Orman yangınlarına en hassas iller arasında ilk sırada yer alan Muğla’da yangın sezonu boyunca Muğla genelindeki 50 ormanlık alana girişler izne veya tamamen 31 Ekim tarihine kadar yasaklandı.

Milletvekili Otgöz’den “19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; “Gençlerimizin bayramı olan 19 Mayıs, mensubu olmaktan şeref duyduğumuz aziz milletimizin işgal girişimleri karşısında direniş azminin sembolü, hürriyet aşkının en güçlü nişanesidir. Tüm yokluklara ve imkânsızlıklara rağmen vatanımızı işgalden kurtaran 19 Mayıs ruhunu yaşatmaya, gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz”.

Muğla İŞKUR’dan engelli ve eski hükümlü girişimcilere 500 bin liraya varan hibe destek

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlara hibe desteklerini 150 bin liradan 400 bin liraya, eski hükümlü vatandaşlara hibe desteklerini 110 bin liradan 300 bin liraya, korumalı işyeri projelerinde kuruluş sermayesi desteğini 150 bin liradan 500 bin liraya yükseltti.

Menteşe’deki yönetim değişimi panoya da yansıdı

 31 Mart yerel seçimlerinde nem Büyükşehir, hem de Menteşe Belediye Başkanlığında yaşanan değişik Pazar yeri girişindeki dev panoya da yansıdı.

Marmaris Belediyesi'nden scooter sorununun çözümü için yeni girişim

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, elektrikli scooterlarla ilgili denetimlerin arttığını belirtirken firmaların da hem trafik hem de parklanma konusunda yeni teknolojik düzenlemelerin yapması gerektiğini söyledi.

Aras Muhtarları tek çatı altında buluşturdu

Muğla’da iki ayrı çatı altında faaliyet gösteren Muhtarlar Federasyonu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Aras’ın girişimleri ile tek çatı altında toplanma kararı aldı.

Çöl tozu Muğla’ya ulaştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı sonrası Afrika üzerinden gelen çöl tozu bulutu, Muğla kıyılarına ulaştı. Akdeniz’den giriş yapan çöl tozu bulutu Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur illerini etkisi altına aldıktan sonra Marmara ve Karadeniz üzerinden ülkeyi terk edecek.

Tedbirler arttırıldı! Motosiklet girişi yasak

Fethiye Belediyesi zabıta ekipleri Beşkaza Meydanı ve kordon bölgesinde motosiklet denetimlerini arttırdı.

Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sona erdi

Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeşilüzümlü Muhtarlığı ve Likya Kadın Girişimi Üretim İşletme ve Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde Yeşilüzümlü Mahallesi'nde düzenlenen festival sona erdi.

Yalçın, ‘Festival çok güzel ilerliyor’

Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeşilüzümlü Muhtarlığı ve Likya Kadın Girişimi Üretim İşletme ve Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde Yeşilüzümlü Mahallesi’nde düzenlenen festival yoğun bir katılımlar devam ediyor. Festival hakkında konuşan Enver Yalçın ise yoğun katılımın olduğunu belirtti.

Fethiye İnlice Plajı hizmete başladı Plaja giriş ne kadar? yiyecek ve içecek fiyatları

Türkiye’nin turizm merkezlerinden biri olan Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde bulunan İnlice Plajı, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hizmet verilmeye başlandı. Plajda satışı yapılan bazı ürünlerin fiyatlarını sizler için derledik.

Kumburnu Plajı’nda Ziyaretçi Sayısını Dengelemek İçin Hizmet Bedeli Alınmaya Başlandı

Fethiye’nin dünyaca ünlü Ölüdeniz, Kumburnu Plajı’nın yaya girişi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi raporuna göre ziyaretçi sayısını azaltmak ve bölgeyi korumak için milli park ve tabiat parklarında olduğu gibi saha hizmet bedeli alınmaya başlandı.

Fethiye’de Bayram Öncesi Yoğunluk

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 9 günlük bayram tatilinin ilk günlerinde tatilci akını yaşanıyor. Şehir dışından gelen araçların Fethiye’ye giriş yapmasıyla beraber Fethiye’de trafikte zaman zaman kilitlenmeler yaşanıyor.

CHP, Fethiye Tarihindeki En Kalabalık Karaçulha Mitingini Yaptı

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime çok az bir zaman kala halk buluşmaları kapsamında Çarşamba akşamı Karaçulha mahallesinde konuştu. Kendisi de esasen domates üreticisi olan Alim Karaca, Karaçulha'daki mitinge traktör üstünde, meşaleler ve havai fişekler eşliğinde, görkemli bir giriş yaptı.

İnlice’nin Kronik Sorunu Kökten’in Girişimleriyle Çözüldü 

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İnlice Mahallesi ziyareti esnasında kendisine iletilen plaja ulaşım sağlayan kavşağa trafik sinyalizasyon talebini çözüme kavuşturdu. Başkan Adayı Kökten'in girişimleri sonucu çalışmalara başlandı. 

Yumurta Üretim Çiftliği hizmete açıldı

Yeşilüzümlü Halkevi ve Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme Kalkınma Kooperatifi'nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü'de yaptırılan yumurta üretim çiftliği törenle hizmete açıldı.

Seydikemer’de ED Spor Akademi Açıldı

Muğla Seydikemer'de spor tutkunları için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Genç Girişimci Erkan Doğan tarafından kurulan ED Spor Akademi, çocuklara ve yetişkinlere yönelik eğlenceli ve eğitici spor faaliyetleriyle dolu bir kapı aralıyor.

Yumurta Çiftliği Üretim Merkezi Ve Yeşilüzümlü Halkevi Hizmete Açılıyor

Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme ve Kalkınma Kooperatifi’nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü’de yaptırılan yumurta üretim çiftliği ve Yeşilüzümlü Halkevi 12 Mart 2024 günü, saat: 17.00’de hizmete açılıyor. İki tesisin açılışı, Yeşilüzümlü’deki Durmuş Demirci Sosyal Tesisi’nin içindeki yeni Halkevi’nde yapılacak.