Gonca Köksal Haberleri

Gonca Köksal Haberleri

Başkan Köksal, “30 Ağustos bağımsızlığın ve özgürlüğün kazanıldığı gündür”

Menteşe Belediye Başkanı Şehir Plancısı Gonca Köksal, 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. Yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aras: “Kadını ve çocuğu korumak için gerektiğinde risk alacağız”

Muğla'nın Menteşe ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Senem Kıvrık'ın ölümünün ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal kadın cinayetlerine ve şiddete karşı kararlı bir şekilde çalışacaklarını, gerekirse bu konuda risk almaya da hazır olduklarını açıkladılar.

Menteşe Belediye Başkanı Köksal Rodos’ta

Menteşe Belediye Başkanı Şehir Plancısı Gonca Köksal, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ile birlikte ikili ilişkileri güçlendirmek ve ortak projeler geliştirmek için birlik encümen üyeleri ile birlikte Rodos’a gitti.

Muğla’nın Topuklu Efe’si dert dinledi

Menteşe Belediye Başkanı Şehir Plancısı Gonca Köksal, Menteşe’deki halk buluşmalarının ikincisini Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde gerçekleştirdi. Başkan Köksal, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte katılım sağladı.

Başkan Köksal’dan Basın Özgürlüğü Mücadele Günü Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Şehir Plancısı Gonca Köksal 24 Temmuz Basın Özgürlüğü İçin Mücadele Günü nedeniyle yayımladığı mesajında basının denetim ve disiplini sağlayan demokrasinin en önemli unsuru olduğunu belirtti.

Menteşe Dağpınar kütüphanesine 482 kitap bağışlandı

Menteşe Belediyesi’nin ‘Kütüphaneler Haftası’ kapsamında başlattığı kitap bağışı kampanyasında toplanan 482 kitap, Dağpınar Mahallesi’nde kendi imkânlarıyla Balgök Kütüphanesi’ni kuran Neriman Gökdere’ye Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal tarafından teslim edildi.

Başkan Köksal’dan Kurban Bayramı’nı mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Şehir Plancısı Gonca Köksal, Kurban Bayramı’nı yayımladığı yazılı bir mesaj ile kutladı.

TBMM Başkan Vekili Karaca, Aras’ı ziyaret etti

TBMM Başkan Vekili Karaca’nın ziyaretinde CHP Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan ve Cumhur Uzun, İl Başkanı Zekican Balcı, İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut ile Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal da yer aldı.

Başkan Köksal Tarihi Kentler Birliği encümen üyesi seçildi

Menteşe Belediye Başkanı Şehir Plancısı Gonca Köksal, Tarihi Kentler Birliği Meclis Toplantısı’nda yapılan oylamada encümen üyesi seçildi.

Menteşe Belediye Başkanı Köksal’dan Çiftçiler Günü mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, 14 Mayıs Çiftçiler günü nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Belediye Başkanı Köksal’dan Anneler Günü mesajı

Menteşe Belediye Başkanı ve Şehir Plancısı Gonca Köksal, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Annelik, yalnızca biyolojik bağlarla değil, fedakârlık ve özveriyle tanımlanan en güçlü sevginin de bir ifadesidir" dedi.

Başkan Köksal’dan Engelliler Haftası mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Şehir Plancısı Gonca Köksal, Engelliler Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, “Engelliler bireyler bizim için ayrıcalıklı bireylerdir. Onların ve ailelerinin her zaman yanlarında olarak, yapacağımız çalışmalar ile sosyal hayatın içerisinde yer alan özgüvenli bireyler olmalarını sağlayacağız” dedi.

Ata tohumdan üretilen 20 bin fidan ücretsiz dağıtıldı

Menteşe Belediye tarafından ata tohumlardan üretimi yapılan domates, biber ve patlıcan fidanları, Muğla Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Başkan Köksal’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak; Ramazan Bayramının sağlık, huzur, mutluluk ve barış içerisinde geçmesini diledi.

Başkan Gümüş’ten veda mesajı

31 Aralık yerel seçimlerinde aday gösterilmeyen Menteşe e Belediyesi’nin kurucu Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, görev süresinin dolması nedeniyle veda mesajı yayımladı. Başkan Gümüş, 2014 yılından bu yana yürüttüğü görevini Menteşe’nin ilk kadın Belediye Başkanı Gonca Köksal’a devredecek.

Aras Sahaya İndi

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Muğla’nın en büyük halk pazarı Menteşe’de vatandaşlar ve Pazar esnafı ile buluştu.

MENTEŞE BELEDİYESİ’NDE BAŞKANLIK KOLTUĞU KADIN MECLİS ÜYESİNE EMANET

Türkiye Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası genel kuruluna katılmak için Ankara’ya giden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Belediye Başkan vekilliğini kadın meclis üyesi Gonca Köksal’a bıraktı.