Gönüller Haberleri

Gönüller Haberleri

Bodrum'da işçiler toprak altına kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yağmur nedeniyle kayan toprağın altında kalan 2 işçi, AKUT gönülleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Emniyet Müdürü Dadaşoğlu, “Tek silahımız güler yüzümüz, şefkatimiz”

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi. 

Dural, ‘Bayram Kardeşliğimizin Pekişmesine Vesile Olsun’

Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Bölge Müdürü Dural, ‘Bayram gönüllerimizin birleşmesine, bütünleşmesine ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olsun” dedi.

Marmaris’te Çocuklar İçin Animasyon Film Gösterileri Başladı

Marmaris Belediyesi tarafından ara tatil etkinlikleri kapsamında düzenlenen ücretsiz animasyon filmi gösterimleri başladı. Çocuklar gönüllerince tatil geçirmenin keyfini çıkardı.

Gönüllerin Başkanı Akdenizli Büyük Küçük Herkesin Yanında

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede büyük küçük herkesin gönlüne dokunuyor. Hafta sonu da dahil her zaman vatandaşlarla bir arada olan Başkan Akdenizli, hem sohbet ediyor hem de talepleri dinliyor.

Ula’da gençler gönüllere dokundu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörleri ve gençlik merkezi gönüllüleri Ula Kızılyaka İlköğretim Okulu ve ortaokulunda çocuklarla kültür sanat ve sportif faaliyetler düzenledi.

Alzheimer Derneği’nde anlamlı kutlama

Fethiye Alzheimer Derneği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını sevdikleri, sevdiklerinin yakınları, üyeleri ve gönülleri ile birlikte neşe ve coşku içinde kutladı.

İtfaiyeden uygulamalı eğitim

Muğla İtfaiyesi, Bodrum'daki itfaiye gönüllüleri ve Muğla 911 üyelerine, sismik dinleme cihazı ile enkazda arama eğitimi verdi.

Düğünlerde yıllardır sürdürülen gelenek: Sipsi

Karaçulha Gönülleri Derneğinden sipsi sanatçısı İsmail Peynirci, sipsi geleneğini düğünlerde sürdürmeye devam ediyor.

'Vefa Projesi' gönüllere dokunmaya devam ediyor

Muğla Marmaris Kaymakamlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy başkanlığındaki 'Vefa projesi' ile 65 yaş üstü vatandaşlara umut olmaya devam ediyor.

Acil durumlar için erzak yardımı yapıldı

Fethiye Belediyesi, Mahalle Afet Gönülleri Acil Müdahale Derneği’ne (MAG) acil durumlarda kullanmak üzere erzak yardımında bulundu.

Damla gönüllüleri Muğla'nın kültürel değerlerini keşfetmeye devam ediyor

Türkiye'nin dört bir yanından Muğla'ya gelen Damla Gönüllüleri Menteşe'de Muğla’nın kültürel değerlerini tanıyarak, hayvan bakımevini ziyaret edip, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı'nda fidanları suladılar.

Uçurtmalar Gökyüzünü Renklendirdi

Fethiye Belediyesi Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nün organizasyonunda Fethiye Kent Konseyi’nin ve ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleriyle uçurtma şenliği, çocuk oyun gösterileri, oyun parkları ve ikramların olduğu etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendiler. 

Menteşe Belediyesinden ‘Türkü’ Şöleni

Menteşe Belediyesi Türk Halk Müziği korosu 'Gönüllerdeki Türküler' konseriyle sahneye çıkıyor.

TDV Gönüllüleri,çadır kentteki çocuklarla bir araya geldi. 

Türk Diyanet Vakfı gönüllüsü Fethiye İlçe Müftülüğüne bağlı personeller Kahramanmaraş Afşin'de Çadır kentteki çocuklarla bir araya geldi. 

EMNİYET EKİPLERİ DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İLE EĞLENDİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından depremzede çocuklar için Trafik Eğitim Parkı’nda eğlence düzenledi. Düzenlenen programda minikler, gönüllerince eğlendi.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Fethiye'ye gelen depremzedelerin karşılandığı ve konaklama merkezlerine yönlendirildiği Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde kurulan çocuk parkında, minik misafirler gönüllerince eğlenerek günü değerlendiriyor.

ALPEREN GÖNÜLLERİ FETHETTİ 

Büyük depreminden ardından ailesi ile birlikte Hatay'dan, Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen 12 yaşındaki depremzede Alperen, yapboz kutusunun içinden çıkan parayı, görevlilere verdi. Görevliler de parayı davranışı ile takdir toplayan Alperen'e verdi. 

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR PALYAÇO EŞLİĞİNDE EĞLENDİ

Fethiye’ye gelen depremzedelerin karşılandığı ve konaklama merkezlerine yönlendirildiği Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde kurulan parkta, minik misafirler palyaço eşliğinde gönüllerince eğlendi.

KARAÇULHA BELEDİYESİ EMEKLİLERİ GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen programda Karaçulha Belediyesi emekli personelleri gönüllerince doyasıya eğlendi.

DOLU DOLU GEÇEN FESTİVALDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Bodrum'dan tüm Türkiye'ye hizmet veren 'allkaria.com' kuruluş yıl dönümü olan 29 Ekim'de hem Türkiye Cumhuriyeti'nin 99. yıl dönümünü kutladı hem de 2'nci yaşını muhteşem bir festivalle taçlandırdı. Gecede sahne alan ünlü sanatçı Ege ise vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

AK PARTİ SEYDİKEMER'DE GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından başlatılan “30 Günde 30 Bin Hane Ziyareti” projesi kapsamında hareket eden AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı gönüllere dokunuyor. Ziyaretlerde Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’de tek tek vatandaşların kapısını çalıp, bir ihtiyaçları olup olmadığını soruyor.

Temizlik görevlilerinin çikolata ikramı gönülleri fethediyor

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki çocuklar kendilerine çikolata ikram eden belediye temizlik görevlilerinin ve çöp kamyonunun gelişini her gün büyük heyecanla beklerken, personeli alkışlarla karşılıyorlar.

DERNEĞE BÜYÜK BAĞIŞ

Karaçulha Gönülleri Derneği tarafından düzenlenen Karaçulha Yörük Şenliğinde şenlik ağası seçilen Kazım Çağan 100 bin TL'yi Karaçulha Gönülleri Derneği Başkanı Halil Hancı ve yönetimine taktim etti.

Köyceğizli çocuklar gönüllerince eğlendi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan çocuklar Şubadap Çocuk grubunun şarkılarıyla gönüllerince eğlendi.

Kısa Mola Merkezlerinde engelli bireyler gönüllerince eğlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftasıda Milas, Marmaris ve Fethiye Kısa Mola Merkezlerinde engelli bireylere yönelik saksı boyama, çerçeve boyama, el baskısı, ebru ve mozaik atölyesi ile çiçek dikme gibi birçok etkinlik düzenledi.

FETHİYE BAYRAMI KUTLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlamaları Çelenk Sunma Töreni ile başladı. Çelenk Sunma Töreni’nin ardından Özgecan Anıtı’ndan başlayan kortej yürüyüşü Beşkaza Meydanı’nda sona erdi. Beşkaza Meydanı’nda devam eden etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Doğa dostu bisikletçiler yanan ormanlar için pedal çevirip fidan dikecek

Muğla'nın Marmaris ilçesinde geçtiğimiz aylarda çıkan yangında küle dönen ormanlar için Orman Bakanlığı ve gönüllerinin fidan dikme seferberliği devam ederken 13 Mart Pazar günü ilki düzenlenecek olan 'Bisikletli Çevre Şenliği'nde doğaseverler fidan dikmek için pedallayacak.

Menteşe Yeni Yılı Kötekli’de karşıladı

Menteşe Belediyesi Kötekli Yoğurtçu Parkı’nda düzenlediği yılbaşı partisi ile üniversiteli gençleri ve Menteşelileri buluşturdu. DJ Hürkan Demirkaya’nın canlı performansı ile gece boyunca gönüllerince eğlenen gençler yılbaşı partisine yoğun ilgi gösterdi. Yılbaşı partisine katılan gençlere Menteşe Belediyesi tarafından kestane ve pamuk şeker ikram edildi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün gecenin ilerleyen saatlerinde katıldığı yılbaşı partisinde gençlerle biraya gelerek yeni yıllarını kutladı.

Temizlik İşçisinden Örnek Davranış

Muğla Milas Belediyesi bünyesinde çalışan temizlik işçisi Dursun Girgin yaptığı hareketle gönülleri fethetti. Rutin temizlik faaliyeti sırasında yerde bulduğu para dolu cüzdanı sahibine ulaştırdı.