Gönüllü Gençler Haberleri

Gönüllü Gençler Haberleri

Antik Kent'de gençlerle yazar buluşması gerçekleşti

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, Yatağan Turgut Mahallesi'nde yer alan Lagina Antik Kenti'nde gönüllü gençlerle bir araya gelerek yazar buluşması düzenledi. Etkinliğe katılan gençler, yazar Funda Özsoy Erdoğan ile bir araya gelerek yazarlık ve yazarlık süreçleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Gönüllü gençler okul bahçesini renklendiriyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nin gönüllü gençleri, Menteşe Şehbal Baydur İlköğretim Okulu'nun duvarlarına geleneksel Türk masal kahramanlarını resmediyor.

Muğla’da üniversite öğrencileri çocuklara tiyatro oyunu sergiledi

 Muğla Gençlik ve Spor il Müdürlüğü bünyesindeki Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi gönüllü gençleri çocuklara müzikli çocuk tiyatrosu sergiledi.

Muğlalı Gençler Çanakkale'de Tarih Kültür Medeniyet Kampına Katıldı

Muğla Gençlik Merkezlerindeki gönüllü gençler Gençlik ve Spor Bakanlığının Tarih Kültür ve Medeniyet Kampı çerçevesinde Çanakkale'de programa katıldı.

Muğla'da Otantik Çocuk Oyunlarıyla Geçmişe Yolculuk

Muğla'da unutulmaya yüz tutmuş oyunları çocuklara oynatma etkinliği düzenlendi.

Muğla’da bocce sporuyla engeller aşılıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi ve Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gönüllü gençler ve engelli bireylerle birlikte bocce oyunun tanıtımı yapıldı.

Gösterilerini antik tiyatroda yaptılar

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi ve Yatağan Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Yatağan Lagina ve Stratonikeia Antik Kenti'nde tiyatro çalışması gerçekleştirdi.

Stratonikeia Antik Kentinde, Gençler Seramik İşledi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kötekli Gençlik Merkezi Genç Ofis gönüllü gençleri Yatağan Stratonikeia antik kentinde seramik atölye çalışması gerçekleştirdi.

Köyceğiz Gençlik Merkezi gönüllüleri Ekincik sahilinde temizlik yaptı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 'Daha temiz deniz, daha temiz Muğla' etkinliği çerçevesinde eş zamanlı olarak Ekincik Koyu’nda kıyı ve sahil çevre temizliği yapıldı.

Gençler, Cumhuriyet’in 100. yılında kampta buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gençlik Masası (SOGEM) gönüllü gençleri ile Marmaris Asparan’da 100. Yıl Gençlik Kampı düzenledi.

Gönüllü gençler 'Anadoluyuz Biz' projesi çerçevesinde Muğla'ya geldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen 'AnadoluyuzBİZ' projesi çerçevesinde Uşak ilinden 42 gönüllü genç Muğla'ya geldi.

Akyaka'da çöp toplama etkinliği gerçekleştirildi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi gönüllü gençlerinin katılımıyla Kurban Bayramı sonrasında doğa koruma bilincinin aşılanması ve temiz çevre duyarlılığı için Ula Akyaka'da çöp toplama etkinliği gerçekleştirildi.

Sultan-i Segâh müzik grubunun konseri büyük ilgi gördü

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezlerindeki gönüllü gençlerden oluşan Sultan-i Segâh Müzik Grubu’nun konseri büyük ilgi gördü.

Çanakkale Şehit ve Gaziler Derneğinden valiyi ziyaret

Çanakkale Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Gülşen Uz, Çan Şube Başkanı Nail Eker, Genel Sekreter ve Proje Koordinatörü Gökhan Uz, Şehit yakınları, Gazi ve Gazi yakınları ile gönüllü gençler Muğla Valisi Orhan Tavlı'yı ziyaret etti.

Gönüllü gençler 7’den 70’e herkesin gönlüne dokunuyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezlerine bağlı gönüllü gençler yangından etkilenen mahallelerde destek çalışmaları yapıyor.

Gönüllü gençler yangın bölgesinde psikososyal destek sağlıyor

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşanılan yangın felaketinin ardından yaraların sarılması amacıyla yapılan çalışmalar devam ederken, 120 gencin katıldığı çalışmayla yangın bölgesinde yaşayan vatandaşlara psikososyal destek sağlanıyor.

Restoranda mahsur kalan kediyi kapı altından beslediler

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Bodrum'da bir dükkanda mahsur kalan kedinin imdadına gönüllü gençler yetişti. Kediyi dükkan içerisinde fark eden gençler güvenlik güçlerini arayarak durumu bildirdi. Uzun uğraşlar sonucu dükkan sahibine ulaşamayan yetkililer kapı altından kediye mama vererek karnını doyurdu.

Gönüllü gençlerden çevre temizliği

Bugün “Dünya Gönüllüler Günü Etkinlikleri” kapsamında gönüllü gençler Ula Göleti’ne gitti. “Dünya Gönüller Günü Etkinlikleri” dolayısıyla Ula Gölet çevresinde temizlik yapıldı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleşen etkinliğe İl Müdürü Ömer İlman, personeller, gençlik liderleri ve gönüllü gençler katıldı.

Öykü Yarışması’nın kazananları belli oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kültür dünyasındaki çalışmalarıyla önemli bir yer edinen ve yakın zamanda hayatını kaybeden yazar ve eğitmen Asım Gültekin anısına bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Gençler Arası Öykü Yarışmasına, “Bir Sonbahar Öyküsü” konusu ile 13-17 yaş kategorisinde yapılan başvurular neticesinde, ilimizden Songül Baykara ve Ekin Çallı isimli gençlerimiz dereceye girdiler. Kendilerine ödül olarak D&R’dan “Kitap Hediye Çeki” ve “Milli Forma” verildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman tarafından ödülleri takdim edilen Songül Baykara ve Ekin Çallı, yeleklerini giyerek gönüllü gençlerimiz arasına katıldılar.