Görev Yapacak Haberleri

Görev Yapacak Haberleri

Muğla’da Bayram asayişi için 16 bin 667 personel görev yapacak

Önemli turizm merkezlerinin bulunduğu Muğla’ya Kurban Bayramı süresince çok sayıda ziyaretçi gelmesi beklenirken, vatandaşların tatillerini huzur ve güven içinde geçirmeleri için Muğla Valiliği koordinesinde çeşitli tedbirler alındı.

Başkan Ünlü, Türkiye Belediyeler Birliği’nde görev yapacak

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığında Türkiye Belediyeler Birliği’nde (TBB) görev yapacak.

MSKÜ Diş Hekimliği fakültesinde ortodonti uzmanı göreve başladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Diş Hekimliği Fakültesi, Ortodonti Bölümü'nü faaliyete geçirerek hasta kabulüne başladı. Dr. Öğretim Üyesi Ebru Yurdakurban, fakültenin 8. Anabilim Dalında görev yapacak olan Ortodonti Bölümü’nde hizmet vermeye başladı.

Marmaris’te sahil yolu bisikletli zabıtalara emanet

Bisiklet kenti olan yerlerden olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaz sezonunda bisikletli zabıtalar görev yapacak. Özellikle sahil yolu, yürüyüş bandı ve bisiklet yolunda güvenliği sağlamak için görevlendirilen ekipler yaz boyunca pedal çevirecek.

İlçede ilk defa kadın emniyet müdürü görev yapacak

Muğla'nın Marmaris ilçesi Emniyet Müdürlüğünde değişiklik yaşanırken, ilçede ilk defa kadın emniyet müdürü görev yapacak.

Oy kullanma işlemi başladı

Türkiye bugün bir kez daha sandık başına gidiyor. 5 yıl boyunca görev yapacak Cumhurbaşkanını seçecek.

MUĞLA’DA İLK YANGIN HELİKOPTERİ GÖREVE BAŞLADI

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde orman yangınlarıyla mücadelede görev yapacak ilk yangın söndürme helikopteri Marmaris’te göreve başladı.

Köyceğiz Devlet Hastanesi’nde şiddete karşı jandarma görevlendirildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Devlet Hastanesinde sağlıkta şiddetin önüne geçebilmek için hastanede jandarma görev yapmaya başladı. 24 saat görev yapacak jandarma ekibi için hastane acil girişine jandarma nöbet odası kuruldu.

MSB: ''Dozer ve iş makineleri Manisa'dan Muğla'ya intikal ettirildi''

MSB: AFAD'ın talebi doğrultusunda, yangınla mücadelede görev yapacak dozer ve iş makineleri Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerimize ait askeri çekicilerle Manisa'dan Muğla'ya intikal ettirildi.

FETHİYE’ DE SANDIK GÖREVLİLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilli seçimlerinde görev yapacak olan sandık görevlilerine eğitim verildi. FBKM’ de verilen eğitim 2 gün sürecek. Dün gerçekleşen sandık görevlileri eğitiminde Seydikemer’de görev yapacak olan görevlilere eğitim verildi. Bu gün ise Fethiye’de görev yapacak olan sandık görevlilerine eğitim verilecek…

SEYDİKEMER SULAMA BİRLİĞİNDE DEVİR TESLİM YAPILDI

6172 sayılı yasa ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının talimatları gereği ülke genelindeki Sulama Birlikleri DSİ’ye devredildi. Bugüne kadar görev yapan seçilmiş birlik başkanlarının yerine atanmış yeni birlik başkanları görev yapacaklar. Seydikemer Sulama Birliğinde yapılan devir teslim de Mehmet Güven’e başarılı çalışmalarından dolayı plaket ve teşekkür belgesi verildi.

JANDARMA KONTROL NOKTASI TÖRENLE AÇILDI…

Ölüdeniz’de 7 gün 24 saat esasına göre görev yapacak Jandarma Kontrol Noktanın açılışını Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner yaptı.

TEOG İÇİN TERCİH DANIŞMANLIĞI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TEOG ve ÖSYS için Tercih Danışmanlığı Komisyonları kuruldu. TEOG ortak sınavlar tercih danışmanlığı için komisyonlar çalışmalara başladı. Fethiye'de TEOG tercih danışmanlığı komisyonları 24 Temmuz'a kadar görev yapacak.

YANGIN HELİKOPTERİ 10 KİŞİLİK EKİBİ İLE FETHİYE'DE GÖREVE BAŞLADI

Fethiye'de yaz sezonu boyunca görev yapacak olan yangın söndürme helikopteri Fethiye'ye geldi. Bir defada 2 bin 500 litreye yakın su depolayabilen helikopter, bölgedeki yangın ve kurtarma operasyonlarında görev yapacak.

Fethiye Deniz Limanları Şube Müdürü Yeni Görevine Başladı

Emniyet Genel Müdürlüğümüz tarafından Fethiye’ de de; Deniz Limanları Şube Müdürlüğü kuruldu. Daha önce Fethiye’de; büro amirliği statüsünde görev yapan Deniz Polisi daha etkin bir hale getirilerek bundan sonra Fethiye Deniz Limanları Şube Müdürlüğü olarak görev yapacak.

Rafet Tuna Yılın Muhtarı Seçildi

Fethiye’de 2017 yılında Sosyal Yardımlaşma Vakfında görev yapacak olan 2 muhtarın seçimi Fethiye Kaymakamlık Konferans salonunda yoğun katılım ile gerçekleşti.