Güçleniyor Haberleri

Güçleniyor Haberleri

Seydikemerspor Kadrosunu Güçlendiriyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Müzik ve ritim engel tanımıyor

Menteşe Belediyesi müzik eğitmeni tarafından Ritim Atölyesinde verilen eğitim ile engelli bireylerin iletişimi güçleniyor, gelişimlerine katkı sağlanıyor.

Muğla’da Üniversite-Sanayici işbirliği güçleniyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörlüğü tarafından Üniversite-Sanayici işbirliği protokolleri devam ediyor. Her hafta bir sanayi iş kolu ile protokol imzalayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi devlet üniversiteleri içinde en fazla 'Marka Ders' protokolü imzalayan Üniversite oldu.

Fethiye’nin ambulans filosu daha da güçleniyor 

Fethiye’ye tam donanımlı 2 yeni ambulans kazandırıldı. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Fethiye’ye tam donanımlı 2 yeni ambulans eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde sağlıkta kaliteyi en üst sıralara çıkarmanın gayreti içinde olduk ve olacağız” dedi. 

CHP'li Oymak, "Dayanışma birliği güçleniyor"

Fethiye'de her türlü kadın şiddetine, cinayetine ve çocuk istismarlarına karşı oluşturulmakta olan Fethiye Kadın Platformu için Chp Fethiye Kadın Kolları'nda bir toplantı daha yapıldı. Toplantıyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Chp Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak " kadın dayanışma birliği güçleniyor" dedi.