Gümrük Müdürlüğü Haberleri

Gümrük Müdürlüğü Haberleri

Milas Havalimanı Gümrük Müdürlüğü personelleri, çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret etti

Milas Havalimanı Gümrük Müdürlüğü personelleri, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü dolayısıyla çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek gümrük işlemleriyle ilgili fikir alışverişlerinde bulundu.

FETHİYE GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜNDEN KARACA’YA ZİYARET

Dünya Gümrük Günü olması dolayısıyla Fethiye Gümrük Müdürü Bülent Kınalı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

MARMARİS MERKEZLİ RÜŞVET OPERASYONUNDA 5 TUTUKLAMA

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Gümrük Müdürlüğü'ndeki rüşvet operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 10 kişiden 5'i tutuklandı.

MARMARİS GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ'NDE RÜŞVET OPERASYONU

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Gümrük Müdürlüğü'ndeki rüşvet operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında 5 memurun da bulunduğu 10 şüpheli adliyeye sevk edildi.

2020 yılında yaklaşık 100 bin ton yaş sebze ihracatı yapıldı

Hem tarım hem de turizm şehri olan Fethiye, gümrük faaliyetinin en fazla olduğu yerlerden birisi… Fethiye Gümrük Müdürlüğü, 2020 yılında yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu. 

Başkan Karaca’ya Dünya Gümrük Günü ziyareti

26 Ocak Dünya Gümrük Günü olması nedeniyle, Fethiye Gümrük Müdürü Bülent Kınalı ve Gümrük Müdürlüğü çalışanları Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti. 

Gümrük Müdürlüğü personelinden protokol ziyaretleri 

Fethiye Gümrük Müdürü Bülent Kınalı ve görevli personeller, 26 Ocak Gümrük Günü kapsamında protokol ziyaretlerinde bulundu. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret eden Kınalı, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. 

26 Ocak Gümrük Günü kutlanıyor

Fethiye Gümrük Müdürlüğü, 26 Ocak Gümrük Günü dolayısıyla çelenk töreni düzenlendi. Fethiye Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören, korona virüs salgını dolayısıyla kısıtlı olarak gerçekleştirildi. 

FETHİYE GÜMRÜK MÜDÜRÜ UZUNER VEFAT ETTİ

2015 yılından bu yana Fethiye Gümrük Müdürlüğü görevini yürüten 54 yaşındaki 2 çocuk babası İlyas Uzuner, babasının rahatsızlığı için izinli olarak gittiği Trabzon’un Of İlçesi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Uzuner, memleketi olan Of İlçesi’nde dualar ve gözyaşları arasında defnedildi.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’e Gümrük Günü Ziyareti

26 Ocak Dünya Gümrük Günü nedeniyle Fethiye Gümrük Müdürlüğü yönetimi ve çalışanları Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’e nezaket ziyaretinde bulundular.