Habercilik Haberleri

Habercilik Haberleri

BGC'den lise öğrencilerine seminer

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Bodrum'daki tüm liselerde "Medya okur yazarlığı" ve "Yeni nesil gazetecilik" konularıyla ilgili seminer düzenlemeye başladı.

Başkan Gümüş: “Gazetecilik Demokrasinin Temel Taşıdır”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında; halkın doğru bilgi almasının ancak özgür bir basınla mümkün olduğu kaydederek, “Zor şartlarda, tarafsız ve doğru habercilik yapmak için çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.” dedi.

Muhammet Tokat’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Her biri kendi alanında uzman, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışını benimseyen gazetecilerimiz, demokrasinin temel taşlarından biridir. Güçlü bir demokrasi için özgür ve bağımsız bir medyanın varlığı elzemdir. Bu noktada özgür gazetecilerimiz, toplumu aydınlatma ve bilgilendirme görevini titizlikle yerine getirmektedir.

BAŞKAN OSMAN ÇIRALI:“FTSO’DAN NEMALANMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRENLER YALAN VE İFTİRA ÜRETİYOR”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında ve yayın organlarında yer alan iddialara ilişkin açıklamada bulunarak, hakkındaki tüm iftira, yalan ve hakaretlerin belli odaklar tarafından seçim sürecinde kendisini karalamak amacıyla üretildiğini söyledi. 

Eğlencenin adresi Zilly’e büyük iftira

Tarihi Paspatur Çarşısı’nda bulunan ve eğlence denince ilk akla gelen işletmelerden biri olan Fethiye’nin saygın mekânlarından olan Zilly adlı işletme ve işletmecisi Pasha Haktan Koç’a sosyal medya üzerinden habercilik yaptığını sanan bir haber sitesinde yapılan haberle iftira atıldı.