Haftası Haberleri

Haftası Haberleri

Köyceğiz’de 19 Mayıs coşkuyla kutlanacak

 Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" kutlamaları Gençlik Haftası başlangıcı olan 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü Atatürk heykeline çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayacak, ardından Protokol ziyaretleri gerçekleştirilecek.

Fethiye’de 19 Mayıs Gençlik Bayramı coşkuyla kutlanacak

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın Fethiye’de coşkuyla kutlanacağını belirterek açıklamada bulundu.

MSKÜ’de Hemşirelik Haftası kutlandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi (MEAH) Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü ve Öğrenci Hemşirelik Topluluğu iş birliğinde Hemşirelik Haftası Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Muğla Özel Eğitim Meslek Okulu'nda Engelliler Haftası etkinliği düzenlendi

Muğla Özel Eğitim Meslek Okulu, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında farkındalık etkinliği düzenledi.

Başkan Aras: Adil, engelsiz bir Muğla’yı inşa edeceğiz

Muğla Büyükşehir Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın katılımıyla Akyaka’da Uçurtma Şenliği düzenledi. Başkan Aras, şenlikte engelli bireylerle uçurtma uçurtup, oyun oynarken şenlik renkli görüntülere sahne oldu.

Bodrum’da Engelliler Haftası Farkındalık etkinliği

Bodrum'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında çeşitli okulların katıldığı kortej yürüyüşü ve etkinlikler düzenlendi.

Bodrum Belediyesi’nden anlamlı ziyaret

Bodrum Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında ilçe genelinde dezavantajlı vatandaşları ziyaret ediyor.

MSKÜ’de erişilebilir eserler sergisi misafirlerini ağırladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Engelliler Haftası kapsamında erişilebilir eserler sergisi düzenledi.

Datça’da Motosiklet sürücülerine ‘Kask’ dağıtıldı

Muğla’nın Datça ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Datça Kaymakamının da katılımı ile motosiklet sürücüleri Kask takmaları konusunda uyarıda bulunulurken, kaskı olmayan sürücülere Kask hediye edildi.

Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştirilen bir yürüyüşle başladı

Muğla, engelli bireylerin haklarına ve yaşamlarına dikkat çekmek amacıyla coşkulu bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Muğla Engelliler Derneği ve Muğla Zihinsel Engelliler iş birliğinde düzenlenen etkinlik, Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştirilen bir yürüyüşle başladı.

Öğrencilere Trafik Kuralları hakkında eğitim verildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Karayolu Trafik Haftası nedeniyle etkinlikler düzenlendi.

Başkan Köksal’dan Engelliler Haftası mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Şehir Plancısı Gonca Köksal, Engelliler Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, “Engelliler bireyler bizim için ayrıcalıklı bireylerdir. Onların ve ailelerinin her zaman yanlarında olarak, yapacağımız çalışmalar ile sosyal hayatın içerisinde yer alan özgüvenli bireyler olmalarını sağlayacağız” dedi.

Başkan Topuz’dan Engelliler Haftası mesajı

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, 10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Engelliler Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, haftanın engelli bireylerin toplumda hak ettikleri saygı ve değeri görmeleri için önemli bir fırsat olduğunu açıkladı.

Vali Akbıyık’tan Engelliler Haftası mesajı

10-16 Mayıs tarihleri arası kutlanan ‘Engelliler Haftası’ nedeniyle Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık yayımladığı mesajında, engellilik, sadece engelli bireylerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu değil, tüm toplumu ilgilendiren güçlü bir dayanışma ve anlayış gerektiren bir yolculuk olduğunu açıkladı.

Bodrum FK, Lig'in son haftasında Göztepe ile karşılaşacak

Trendyol 1. Lig'in son haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Bodrum Futbol Kulübü, muhtemel bir üçüncülük için galibiyete kenetlendi. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Kıyasıya mücadele var ve lig hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Biz de bu rekabetin içerisindeyiz ve bu yarışın içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Hemşirelik Haftası etkinlikleri başladı

12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından açılan stantta boy, kilo, tansiyon ve ateş ölçümü yapılıyor.

Başkan Karaca’dan Engelliler Haftası Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Fethiye’de anaokulu öğrencileri trafik kurallarını öğrendi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu’nun minik öğrencileri, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik kurallarını eğlenerek öğrendi.

Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri Menteşe'de başladı

 Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri, Menteşe ilçesinde başladı.

Ula'da bahar şenlikleri coşkusu başladı

 Ula Kaymakamlığı, Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu işbirliğinde, 19 Mayıs Gençlik Haftası'na erken bir başlangıç yapılarak bahar şenlikleri düzenlendi. Bahar Şenliği, meslek yüksekokulunda gerçekleşti ve birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Fethiye Arkeoloji Günleri ve Müzeler Haftası’na özel etkinlik

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Arkeoloji Günleri ve Müzeler Haftası’na özel Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde bilgilendirme konferansı yapıldı. Etkinliğe Fethiye’de yaşayan vatandaşlar ilgi gösterdi.

Köyceğiz’de Turizm Haftası Kaunos Antik Kenti'nde Kutlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Turizm Haftası çeşitli etkinlikleri kapsamında, 15-22 Nisan Turizm Haftası çerçevesinde öğrencilerle Köyceğiz Kaunos Antik Kentine ziyaret gerçekleştirildi.

Fethiye'de deniz dibinde turizm toplantısı yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dalgıçlar, Turizm Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Dalgıçlar, su altında kurdukları masada temsili olarak turizm sezonu ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Aras Turizm Haftası’nı kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Karaca’dan Anlamlı Ziyaretler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan bayramının ilk gününde ilçede bir dizi bayramlaşma programına katıldı.

Emniyet Müdürü Dadaşoğlu, “Tek silahımız güler yüzümüz, şefkatimiz”

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi. 

Büyükşehir’den Yaşlılara Saygı Haftası’nda farklı etkinlikler

18-24 Mart Yaşlılar Haftası Muğla’da Büyükşehir Belediyesi’nin farklı etkinlikleriyle kutlandı.

MEAH’ta Sağlıklı Yaş Alma Merkezi Yaşam Polikliniği Hizmete Açıldı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlıklı yaş alma merkezi yaşam polikliniği hizmete açıldı.

Dalaman'da Vatandaşlara 3 Bin Adet Fidan Dağıtıldı

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Dalaman’da İlçe Orman Müdürlüğü tarafından fidan dağıtımında Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta vatandaşlara fidan dağıttı.

Köyceğiz’de Okul Bahçesi Keçiboynuzu Fidanları İle Donatıldı

Muğla’nın Köyceğiz Ortaokulu öğrencileri Orman Haftasında okul bahçesini keçiboynuzu ormanına dönüştürdü. Ayrıca etkinlikte öğrenciler endemik bitkilerden sığla ve aromatik bitkilerden defne fidanları ile bahçelerini renklendirdi.