Hakim Haberleri

Hakim Haberleri

Öğrencileri taşıyan midibüs uçuruma yuvarlandı: 25 yaralı

Antalya’ya geziye giden ve Ortaca ilçesine dönüş yapan içinde 22 öğrenci, 2 öğretmen ve bir sürücünün bulunduğu midibüs, yağışlı havanın etkisi ile Göcek rampalarında sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu.

Beton mikserinin içinde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Beyobası mahallesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden beton mikseri sürücüsü devrilen araç içinde sıkıştı.

Milas’ta otomobilin çarptığı köpek telef oldu, 2 kişi yaralandı

 Muğla’nın Milas ilçesinde bir otomobil, köpeğe çarpması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçip orta refüje çarptı. Kazada, köpek telef olurken, 2 kişi yaralandı.

Milas’ta Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü

Muğla’nın Milas ilçesinde kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Babaya Beraat, Anneye Müebbet

Muğla'da kızlarını öldürmekle suçlanan çift, bugün beşinci kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme, babanın beraatine karar verirken, anne ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Marmaris’te Yol Kenarındaki Kanala Düşen Arabanın İçinden Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir araç virajı alamayınca yol kenarındaki bariyerlere ve çöp konteynırına çarparak yol kenarındaki kanala düştü. Otomobilde yalnız olan şoför burnu bile kanamadan araçtan çıkarıldı.

Otomobil Ağaca Çarptı: 1 Ölü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yoldan çıkan otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Milas’ta Motosiklet Kazası: 1 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosikletin devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Fren Yerine Gaza Bastı, Yoldan Çıktı

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iddiaya göre önüne aniden çıkan motosiklete çarpmamak için ani manevra yapan ve yanlışlıkla fren yerine gaza basan sürücünün kullandığı otomobil yoldan çıkıp araziye girdi.

Fethiye'de Ölümlü Kazaya Karışıp Serbest Bırakılan Sürücü Tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 1 kişinin öldüğü kazayla ilgili serbest bırakılan ve sonrasında tekrar gözaltına alınarak hakim karşısına çıkartılan sürücü tutuklandı.

Cilt Siğillerinin Düşmanı ‘Dağ Çileği’

Ekim-Ocak aylarında ılıman iklimin hakim olduğu bölgelerde doğal olarak yetişen Dağ Çileği mevsimi geldi. Zincir marketlerin yanında vatandaşlar tarafından toplanarak küçük plastik kaseler içinde pazarda satılan Dağ Çileği’nin tazesi de kurusu da şifa deposu.

Gelinini Öldüren Kayınpeder: "Beni Zorlamayın, Konuşmak İstemiyorum"

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt'ü öldürüp cesedini ateşe veren kayınpeder Kamil Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı. Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, olay günü ile ilgili olarak konuşmak istemediğini belirten Kamil Öğüt, "Hap kullanıyordum, şeker hastasıydım. Ne yaptığımı bilmiyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni zorlamayın, konuşmak istemiyorum" dedi.

Milas'ta trafik kazası: 1'i ağır, 2 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır iki kişi yaralandı.

Fethiye’de Sağanak Yağış Hâkim

Muğla’nın Fethiye ilçesinde parçalı bulutlu havalar bugün itibariyle yerini sağanak yağışa bıraktı. Fethiye’de havaların Cumartesi gününe kadar sağanak yağışlı olması bekleniliyor.

Dikkatsiz sürücü kazaya sebep oldu, 1 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde iddiaya göre bir aracın sürücüsünün kontrolsüz şekilde kapıyı açması ile hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü kaza yaparak yaralandı.

Direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda tarlaya uçtu

Aydın-Muğla karayolunda seyreden 09 ACE 884 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda tarlaya uçtu. Meydana gelen trafik kazasında Çine Devlet Hastanesi’nde görevli doktor Güliz E. yaralandı.

Direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil denize uçtu

Muğla’nın Datça ilçesinde direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil, denize uçtu. Şans eseri sürücü olaydan yara almadan kurtuldu.

Yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı

Fethiye'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil metal bariyere çarptı. Bariyerin araca ok gibi saplandığı kazada araç hurdaya dönerken yaralanan otomobil sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Fethiye’de Yağmurlu Hava Hakim

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber ilçe genelinde yağışlı hava etkisini göstermeye başladı.

Düğün dönüşünde can verdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bindiği motosikletin gidon hakimiyetini kaybeden Sedat Özmazı (42) yaşamını yitirdi. Daha önce pek çok kez trafik kazası yapan Özmazı’nın 2 hafta önce de bir kazaya karıştığı öğrenildi.

gözyaşları arasında park açılışı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçen yıl trafik kazasında yaşamını yitiren Arda’nın isminin verildiği Arda Karakurt Parkı, düzenlenen törenle açıldı. Açılışta gözyaşlarına hakim olamayan Arda’nın annesi Pembegül Başarır Erman, dikkatli ve yavaş araç kullanma çağrısı yaptı.

Motosiklet kazasında can verdi

25 yaşındaki Cengizhan Kır, motosikletinin gidon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaparak yaşamını yitirdi.

Seydikemer'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü

Seydikemer’de yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü hayatını kaybetti.

16 yaşındaki sürücü dehşet saçtı, 1’i ağır 3 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde 16 yaşındaki sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, park halindeki tır ve seyir halindeki kamyona çarptı. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Gökova Körfezinde orman yangını

Muğla’nın Menteşe ilçesi sınırları içinde kalan Gökova Körfezine hakim Turnalı Mahallesinde orman yangını başladı.

3 kez müebbet hapsi istendi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini bıçaklayarak ağır yaralayan sanık hakim karşısına çıktı. Savcı, tutuklu sanık için mütalaasını verirken, sanığın 3 kez müebbet hapsi istendi.

Kontrolden çıkan kamyonet yan yattı, sürücü yaralandı

Muğla-Bodrum Karayolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan kamyonetin yan yatması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Fethiye’de Kendilerini Hakim Savcı Diye Tanıtarak 3 Milyonunu Dolandırdılar

Fethiye’de kendilerini polis, hakim ve savcı olarak tanıtıp, emekli öğretmenin 3 milyonunu alan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Müebbet hapsi istenen sanık eş, ilk duruşmada savunma yapmadı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, ormanlık alanda cesedi bulunan kadının tutuklu kocası ilk kez hakim karşısına çıkarken, mahkemede “Şimdi savunma yapmak istemiyorum. Savunma için süre verilmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Maden Taşıyan Kamyon Uçuruma Yuvarlandı

Muğla’nın Milas ilçesinde dağ yolunda maden taşıyan kamyon sünücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonu 70 metrelik uçuruma yuvarlandı.