Halk Pazarı Haberleri

Halk Pazarı Haberleri

Başkan Aras, pazara gelen vatandaşların dertlerini dinledi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla’nın en büyük halk pazarının kurulduğu Menteşe’de sabah mesaisine pazarda başladı. Menteşenin kırsal mahallelerinden gelerek Pazarda tezgâh açan üretici kadınlar ile görüşen Başkan Aras, pazara alışverişe gelen vatandaşlarında dertlerini dinledi.

Lise öğrencileri nesli tehlikede olan canlıları dikkat çekti

‘Mavi Yeşil Okullar Projesi’ kapsamında Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Akdeniz Koruma Derneği (AKD) arasında imzalanan ‘Doğal ve Kültürel Mirası Koruma ve Gelecek Nesillere Aktarılması’na İlişkin’ protokol çerçevesinde ‘Nesli Tehlikede Olan Hayvanlar’ etkinliği, Ula Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi öğrencileri ile Ula halk pazarında gerçekleştirildi.

Gençlerle Birlikte Stant Çalışması Yaptı

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Aras Sahaya İndi

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Muğla’nın en büyük halk pazarı Menteşe’de vatandaşlar ve Pazar esnafı ile buluştu.

Marmaris Belediyesi 400 Kilogram Turunç Dağıttı

Marmaris’in sokaklarını süsleyen narenciye ağaçlarından toplanan turunçlar, halk pazarında vatandaşlara dağıtıldı. Marmaris Belediyesi ekiplerinin topladığı yaklaşık 400 kilogram turunç meyvesinin dağıtımına ilgi yoğun oldu.

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezi 'Kar şerbeti'

Fethiye’nin kavurucu yaz sıcaklarında halk pazarının kurulduğu günlerde satışı yapılan 'kar şerbeti' vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Pazarda Fiyatlar Cep Yakıyor

Temmuz ayında dövizdeki hızla artışın ve akaryakıta gelen ötv zammının getirdiği hayat pahalılığı halk pazarına yansıdı. Fethiye’de her hafta Salı günleri kurulan  Salı pazarında vatandaşlar pahalılıktan pazarcı esnafı da satışların düşmesinden dert yandı. 

Halk Pazarı Ziyareti Gerçekleştirildi

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, halk pazarına ziyaret gerçekleştirdi.

HALK PAZARINI SOĞUK VURDU

Muğla'nın Menteşe ilçesinde kurulan bölgenin en büyük halk pazarı havaların ani soğuması nedeniyle hem satıcıları hem de vatandaşları etkiledi. Aydın ve Denizli'den gelen satıcılar müşteri gelmeyince ateş yakarak ısınmaya çalıştı.

PAZARDA 5 MARKETTE 10 LİRA

Sofraların eksik olmayan ürünlerinden biri olan domates, pazarda 5 liradan tezgâhtaki yerini alıyor. Marketlerde ise durum biraz daha farklı. Halk pazarında 5 lira olan ürün süper marketlerde 10 liradan satılıyor.

YAĞMUR PAZARCILARI HAZIRLIKSIZ YAKALADI

Muğla Menteşe'de Perşembe günleri kurulan halk pazarına gelen vatandaşlar ve pazarcılar yağmura hazırlıksız yakalandı.

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezi ‘Kar şerbeti’

Ege Bölgesi'nin kavurucu yaz sıcaklarında halk pazarının kurulduğu günlerde satışı yapılan 'kar şerbeti' vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Pazar Yoğunluğu Devam Ediyor

Fethiye’de her Salı ve Cuma günü kurulan halk pazarı, turistlerin de katılımıyla yoğun bir şekilde geçiyor. Ürün fiyatlarının normal olduğunu söyleyen esnaflar işlerinden memnun olduklarını dile getirdi.

10 gündür bulduğu paranın sahibini arıyor

Muğla'nın Menteşe ilçesinde kendi ürettiği ürünleri halk pazarında satan köylü vatandaş, tezgahının yanında bulduğu bir miktar paranın sahibini bulmak için tezgahının bir kenarına not yazdı.

Menteşe’de “Korona” Pazarı

Muğla'nın Menteşe İlçesi’nde Perşembe günleri kurulan halk pazarında ki yoğun kalabalık tedirgin etti.

Soğuk, pazarcıları vurdu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Perşembe günleri kurulan halk pazarındaki pazarcılar aşırı soğuklar nedeniyle tenekeler içine yaktıkları ateş ile ısınıyor.

Vatandaşlar halk pazarında temkinli

Covid-19 tedbirleri kapsamında özellikle semt pazarlarına dikkat çekilmesinin ardından Muğla'nın Menteşe ilçesinde Perşembe günleri kurulan bölgenin en büyük semt pazarında vatandaşların tedbirlere uydukları görüldü.