Havadan Görüntülendi Haberleri

Havadan Görüntülendi Haberleri

Sakin Kent'in çevreci tekne sayısı 9’a çıktı

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı NASA'nın resmi sosyal medya hesabından 'Vay be. Güzelliğini yaşayın' notu ile paylaştığı, her yıl 1 milyondan fazla yerli ve yabancı turistin tekne turuna çıktığı 'Sakin Kent' ünvanlı Ula Akyaka'daki Kadın Azmağı'nda çevre dostu teknelerin sayısı artıyor.

Yangının son durumu havadan görüntülendi

Muğla'nın Yatağan ilçesi Bencik Mahallesinde yerleşim yerlerinin yakınında orman yangınının son hali havadan görüntülendi.

170 hektar orman küle döndü

Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde havadan ve karadan yoğun müdahale ile kontrol altına alınabilen yangının bilançosu havadan görüntülendi. Nefes isimli helikopter ise yangında 72 sorti yaparak rekor kırdı.

KAVAKLIDERE’DE YANAN ALANLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Kavaklıdere ilçesinde geçtiğimiz yıl zarar gören alanlar drone ile havadan görüntülendi.

Denizli - Muğla sınırında çıkan yangında 100 hektar alan siyaha büründü

Denizli-Muğla il sınırında meydana gelen orman yangınının tamamen kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmaları sürüyor. Yaklaşık 100 hektarlık alanın küle döndüğü yangında, alan havadan görüntülendi.

Dünyaca ünlü Sedir Adası havadan görüntülendi

Muğla Gökova Körfezi'nde her yıl binlerce turisti ağırlayan Sedir Adası göz alıcı güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Bir yıl önce yanan saha havadan görüntülendi

Muğla'da geçen yıl 27 Temmuz'da başlayan orman yangınlarında yaklaşık 19 bin hektar alanın yandığı Kavaklıdere ve Menteşe ilçelerinde yanan saha 11 ay sonra dron ile görüntülendi.

Yangından sonra Bördübet havadan görüntülendi

Muğla'nın Marmaris ilçesi Bördübet mevkii Yediadalar bölgesinde 21 Haziran akşam saatlerinde çıkan ve 25 Haziran'da tamamen kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları yapılan alanlar helikopterden görüntülendi.

Marmaris’te hayat normale döndü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını, 4 gün sonunda tamamen kontrol altına alındı. Alevlerin ve dumanların terk ettiği ilçede hayat yeniden normale dönerken, ilçede yaşayan vatandaşlar ve turistler sahilleri ve plajları doldurdu, yaşanan yoğunluk havadan görüntülendi.

Küle dönen ciğerlerimiz havadan görüntülendi

Muğla Marmaris'te başlayan ve dört gün süren orman yangını sonrası küle dönen ormanlık alanlar dron ile görüntülendi.

Marmaris’te yanan yerler havadan görüntülendi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde orman yangınının 5'inci gününün ilk saatlerinde havadan görüntülendi.

Marmaris’te söndürülen alanlar havadan görüntülendi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde devam eden orman yangınında alevlerin etkisiz hale getirildiği alanların bir kısmı havadan görüntülendi. Görüntülerde kömüre dönmüş ağaçlar ve kül yığınları yer aldı.

Flamingolar akın akın kışlık yuvalarına geliyor

Bodrum-Milas kara yolu üzerinde bulunan tuzla sulak alanına flamingolar akın akın kışlık yuvalarına geldi. Yüzlerce flamingo sürüsünün havadan görüntülendi.

Türkiye’nin en yaşlı kayaları yangından kurtuldu

Muğla'da meydana gelen ve 2 haftadan fazla devam eden yangınlar, Gökbel Vadisi'nde bulunan ve milyon yaşlarda olduğu tahmin edilen kayalara ulaşmadan kontrol altına alındı. Eşsiz manzarasıyla hayran bırakan kayalar havadan görüntülendi.

Yangının acı tablosu Marmaris’te havadan görüntülendi

Mavi ve yeşilin buluştuğu Marmaris'te meydan gelen yangın sonrası ilçenin cennet köşelerinden geriye kalan izler havadan görüntülendi.

Marmaris’teki 2 bin yıllık ağacın yaraları sarıldı

Marmaris'te yaklaşık 2 bin yıldır ayakta duran ağaç tarihe meydan okuyor. Ağacın yaşam süresini uzatmak için ise katran ve bitkisel karışımlarla pansuman yapılıyor. Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan ağaç havadan görüntülendi.

Muğla Atatürk Stadı helikopter pistine döndü

Muğla'daki yangınlara havadan müdahale eden helikopterlerin stadyumdaki ikmal alanı ile helikopter ve personellerin göreve hazırlanışı havadan görüntülendi.

Muğla’da ekipler karadan su taşıdı, helikopter havadan müdahale etti

Muğla'daki yangına havadan müdahale eden ekipler, karadan destek veren itfaiye ekiplerinin taşıdığı tonlarca litre suyla defalarca sortiler yaparak yangına müdahale etti. O seferberlik anları havadan görüntülendi.

Köyceğiz’de orman yangını büyüdü, 3 kişi mahsur kaldı

Muğla Köyceğiz'de başlayan orman yangınlarına müdahale etmek üzere yola çıkan araç içerisinde bulunan 3 kişinin mahsur kaldığı, AFAD ekiplerinin yaptığı anonsla bildirildi. Başlatılan kurtarma çalışmalarında ekipten bir kişiye ulaşıldı. Ekiplerin mahsur kaldığı Kayabaşı mevkiindeki yangın havadan görüntülendi.

Muğla’da ormanlar alev alev yandı, tahribat gün aydınlanınca ortaya çıktı

Muğla'nın Kavaklıdere'ye bağlı ormanlık alanlarında çıkan orman yangınların bir kısmı kontrol altına alındı. Günün ilk ışıklarıyla birlikte ortaya çıkan tahribat havadan görüntülendi.

Menteşe’de yangın söndürme çalışmaları devam ediyor

Muğla bölgesinde devam eden ve kontrol altına alınmayan Kavaklıdere'deki orman yangını Muğla'nın Menteşe sınırlarına dayandı. Menteşe'nin kırsal Şenyayla Mahallesi'ne yakın noktada devam eden yangın havadan görüntülendi.

Kavaklıdere yangını havadan görüntülendi

Muğla bölgesinde devam eden ve kontrol altına alınamayan Kavaklıdere'deki orman yangını Muğla'nın merkez ilçesi sınırlarına dayandı. Menteşe'nin kırsal Kozağaç Mahallesi üst bölümlerinde devam eden orman yangını havadan görüntülendi.

Muğla’da yükselen dumanlar gökyüzünü griye boyadı

Muğla'da devam eden yangınlarda yükselen dumanlar gökyüzünü griye boyadı. O anlar havadan görüntülendi.

Marmaris’te gece devam eden yangın havadan görüntülendi

MUĞLA(İHA) –Muğla'nın Marmaris ilçesinde Kızkumu plajından görülen orman yangını gece saatlerinde de devam etti. Karadan müdahalenin yapıldığı yangın havadan görüntülendi.

Aydın-Muğla sınırında başlayan orman yangına müdahale sürüyor

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde rüzgarın da etkisi ile şiddetini arttırarak devam eden orman yangını nedeniyle 11 mahalle tedbir amaçlı geçici olarak boşaltıldı. Orman yangını havadan görüntülendi.

Alevlere teslim olan Mazı Mahallesi havadan görüntülendi

Bir haftadır devam eden Muğla'daki orman yangınlarında yerleşim birimleri de zarar gördü. Bodrum'da Mazı ve Çökertme Mahalleri alevlerden zarar görürken, vatandaşlar zarar gören işletme ve evlerinde hasar tespiti yaptırıyor.

Bodrum ve Milas’ta yanan alanlar havadan görüntülendi

Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçelerindeki yanan ormanlık alanlar havadan görüntülendi.

Acı tablo havadan görüntülendi, her yeri kaplayan dumanlar yürekleri dağlıyor

MUĞLA(İHA) – Muğla'nın Marmaris ilçesinde devam eden orman yangınlarına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürerken, alevler içinde kalan orman drone ile havadan görüntülendi.

Yelkenci gençler aylar sonra yelkenlileriyle buluştu

Türkiye Yelken Federasyonu faaliyet programında yer alan Gelişim Kampı, Bodrum'da devam ediyor. Kampa katılan gençler Bitez sahilinden yelkenleri açarak antrenman yapmaları ise havadan görüntülendi.

Boş sokaklar drone ile havadan görüntülendi

Fethiye’de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş kalan yollar ve caddeler drone ile havadan görüntülendi.