Hayran Haberleri

Hayran Haberleri

 Fethiye’ye Geldi, Hayran Kaldı

Sakarya’dan Muğla’nın Fethiye ilçesinde tatile gelen Safa Özgen, bundan sonra tatil denilince akla Fethiye’nin geleceğini belirterek Sakarya’ya döndüğünde de arkadaşlarına Fethiye’yi tavsiye edeceğini ifade etti.

Karaca, Küçük Hayranına Hediye Sundu

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı küçük hayranına hediye takdim etti.

Başkan Akdenizli, TV Sunucusu Gürpınar’a Saklıkent’i Anlattı

Sevilen televizyon sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar, söyleşi programı için geldiği Seydikemer’de Saklıkent Kanyonunu ziyaret etti. Saklıkent’in güzelliği karşısında hayran kalan Gürpınar, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdeniz’e teşekkür ederek; “Saklıkent Kanyonu adeta cennet gibi. İnsana huzur veren bir ortamı var. Belediye Başkanımıza bu güzel ilçeye beni davet ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Mardin’de Anadolu Basın Buluşmaları

Mardin’de Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ve Mardin Gazeteciler Derneği ev sahipliğinde düzenlenen “Anadolu Basın Buluşmaları “na katılan gazeteciler Mardin’in Tarihi ve kültürel değerlerine hayran kaldı.

Derya Uluğ Sahne Alacak

8.Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında, 6 Ekim Cuma günü konserde sevilen sanatçı Derya Uluğ sahne alacak.

Fethiye’ye Gezmeye Geldi, Hayran Kaldı

Aslen Zonguldak’lı olan, İstanbul’da yaşamını sürdüren Altan Yoltan, Fethiye’ye hem kızını ziyaret etmeye hem de gezmeye geldi. Fethiye’ye hayran kalan Yoltan, ileriki süreçte Fethiye’ye taşınmayı düşündüğünü FRT TV mikrofonlarına ifade etti.

Sabah ezanı ile birleşen mavi ay görüntüleri, izleyenleri hayran bıraktı

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde mavi ay görüntüleri izleyenleri hayran bırakırken, çekimlerin sabah ezanı ile birleşmesi görüntülere ayrı bir güzellik kattı.

Şarkılarını hayranlarıyla söyledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan genç popçu Barış Kömürcüoğlu, Azka Otel'de şarkılarını hayranlarıyla beraber söyledi.

Fethiye Semicenk’in Şarkıları İle Coştu

Fethiye Telmessos Antik Tiyatro’da sahne alan Semicenk, en güzel şarkılarını yaklaşık 2 saat boyunca hayranları için seslendirerek performansıyla kalpleri fethetti.

Deniz Kaplumbağaları İlgi Çekti

Fethiye Körfezi’nde Deniz Kaplumbağaları yerli ve yabancı turistlerin ilgini çekti. Körfezin kıyılarına gelen kaplumbağalar vatandaşlar tarafından hayranlıkla izlendi.

Genç şarkıcı Çelikel, Bodrum'da unutulmaz bir gece yaşattı

Bodrum'daki Azka Otel'de sahne alan başarılı şarkıcı Serkan Çelikel, hayranlarına müzik dolu unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahnede Yıldız Tilbe modası

Dillerden düşmeyen şarkıların mimarı Yıldız Tilbe, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da Bodrumlu hayranlarıyla buluştu.

Fethiye’de ‘Sagopa Kajmer’ hayranları ile buluştu

Türkçe Rap kategorisinin sevilen isimlerinden Sagopa Kajmer, Telmessos Antik Tiyatro’da Fethiye’deki hayranları ile buluştu.

Dünyaca ünlü şef Bodrum'da

Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen dünyaca ünlü İtalyan Şef Paolo Griffa Türkiye'ye hayran kaldı.

Fethiye’de ‘Madrigal’ Gecesi

2007’den bu yana birçok şarkısıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran ‘Madrigal’, Telmessos Antik Tiyatro’da konser vererek hayranları ile buluştu.    

Ortaçgil ve Tezer hayranları ile buluştu

Telmessos Antik Tiyatrosu'nda Açık hava konserleri, ünlü sanatçıları müzik severlerle buluşturmaya devam ediyor.

Denize sıfır cafe görenleri hayran bırakıyor 

Fethiye’nin dünyaca ünlü plajı Ölüdeniz Kumburnu’nda denize sıfır dünyaca ünlü kahve markası atmosferiyle adeta görenleri büyülüyor.

HAVA OYUNLARI FESTİVALİ İZLEYENLERİ HAYRAN BIRAKIYOR

22.Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali üçüncü gününde izleyenleri hayran bırakıyor.

HADİSE, MUĞLA'YI SALLADI

Menteşe Kültür ve Sanat Şenliklerinde Menteşe'de sahne olan pop müziğin sevilen ismi Hadise, binlerce hayranına konser verdi.

MENTEŞE’DE ‘EYPİO’ RÜZGÂRI

7'inci Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği çerçevesinde Menteşe'de sahne alan rap müzik sanatçısı Eypio Menteşeli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü rap şarkıcısı Eypio şarkılarıyla alanı dolduran binlerce Menteşeliyi coşturdu.

Tuğba Yurt Menteşe’de hayranlarını coşturdu

7'inci Menteşe Kültür ve Sanat Şenlikleri çerçevesinde Menteşe'de sahne alan Tuğba Yurt 'Ne mesela' ve 'İnceden inceden' adlı en popüler şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte seslendirdi. Şarkılarıyla Menteşelileri coşturan Tuğba Yurt, sahne performansıyla da büyük beğeni topladı.

Ferdi Tayfur hayranı Bekir, beş gündür aranıyor

Muğla'nın Milas ilçesinde, yerel halk tarafından sokaklarda hayranı olduğu Ferdi Tayfur'un şarkılarını seslendirmesiyle bilinen tanınan Bekir Coşkun'dan yaklaşık bir haftadan buyana haber alınamıyor. Yakınları ve ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Bekir'in bulunması için güvenlik güçleri de çalışma başlattı.

Mero’nun sahne aldığı eğlence mekanı doldu taştı

Türk-Alman rapçi Mero ismi ile tanınan gerçek ismiyle Enes Meral, Bodrum'da hayranlarına unutulmaz bir konser yaşattı.

Özcan Deniz’den unutulmaz gece

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser veren Özcan Deniz hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Deniz, şıklığı ve sesiyle büyük beğeni topladı.

İbrahim Tatlıses, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Bodrum'da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. İmparator şıklığıyla dikkat çekerken sesiyle kendine hayran bıraktı.

SAKLIKENT KANYONUNU BAYRAM TATİLİNDE 55 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Seydikemer’in dünyaca ünlü Saklıkent Kanyonunu, 9 günlük bayram tatili boyunca 55 bin kişi ziyaret etti. Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği Saklıkent Kanyonuna gelenler, doğanın sunduğu eşsiz güzelliğe hayran kaldılar.

Bodrum’da Diva rüzgarı esti

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy Günay Restaurant'ta sahne aldı. Performansı ve beyaz kıyafetiyle dikkat çeken Ersoy, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

HAKAN ALTUN SEVENLERİ İLE 1200 METREDE BULUŞTU

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Hakan Altun konserine yoğun katılım oldu. Hakan Altun birbirinden güzel şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi.

Ziynet Sali Bodrum’u salladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser veren Ziynet Sali hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Afara Uğur Arslan 1200 metrede sevenleri ile buluştu

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinin birinci gününde Cem Adrian, ikinci gününde Hande Yener, üçüncü gününde Murat Dalkılıç ve dördüncü gününde ise Afara Uğur Arslan sahne aldı. Babadağ teleferik tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında Ölüdeniz’den 1200 metre yükseklikte sevenleri ile buluşan Afara Uğur Arslan unutulmaz sahnesi ile sevenlerini hayran bıraktı.