Hayvan Sevgisi Haberleri

Hayvan Sevgisi Haberleri

Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu: "Hayvanı, yeşili seven herkesi sever"

Muğla'nın Fethiye İlçesi Emniyet Müdürlüğü, papağandan kanaryaya, kediden köpek ve tavuklara kadar pek çok canlıya ev sahipliği yapıyor. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu hayvanseverliğini tüm emniyet teşkilatına aşılarken, makamındaki sevimli papağan ve ‘Limon’ isimli kanarya gelen misafirlerin de büyük ilgisini çekiyor.

Tütüncünün hayvan sevgisi

Cumhuriyet Mahallesi 501 Sokak ile Dispanser Caddesi Kavşağı’nda bulunan çok sayıda güvercini yoldan geçen vatandaşların yanı sıra 501 Sokak üzerinde bulunan tütüncü Sabri Tanrıverdi besliyor.

HAYED Eğitimleri Başladı

Fethiye’de Hayvan Destek ve Eğitim Derneği (HAYED) tarafından öğrencilere yönelik eğitimler bu yılda verilmeye başlandı. HAYED Doğa Eğitim parkındaki eğitimlerde öğrencilere HAYED’in görevlerinin yanı sıra hayvan sevgisi anlatılıyor. Gazi Anaokulu minik öğrencileri sokak hayvanlarının yer aldığı boyama kitaplarını boyayıp patili dostların özelliklerini öğrendiler.

6 bin Öğrenciye Ulaştılar

Fethiye Hayvan Dostları grubu okullardaki eğitim çalışmalarına devam ediyor. Dün Gazi İlkokulunda gerçekleşen eğitim çalışmasında öğrencilere hayvan sevgisi Veteriner Hekim Kerem Özdemir ile Psikolog Buket Sarıçakır tarafından eğlenceli bir şekilde anlatıldı.

36 Okulda Hayvan Sevgisi Anlatılacak

FETAV Hayvan Dostları öncülüğünde Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince yürütülecek olan ‘Her şey sevgiyle başlar’ projesi başladı. Fethiye’de tüm ilk ve orta öğretim okullarını kapsayacak şekilde yürütülecek olan projede hedef 10 bin öğrenciye ulaşarak hayvan sevgisini aşılamak.