Hazırlanıyor Haberleri

Hazırlanıyor Haberleri

Hacı adayları seminerlerle hacca hazırlanıyor

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü 2024 yılında Köyceğiz’den kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik "Hac Hazırlık Seminerleri" düzenledi.

Lider Muğlaspor şampiyonluğa hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 2023-2024 sezonu 25. hafta mücadelesinde sahasında Denizli temsilcisi Sarayköyspor’u konuk edecek olan lider Muğlaspor, şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor.

Ortaca, yaz sezonuna hazırlanıyor

Ortaca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte parklar, yeşil alanlar, orta refüjler ve kaldırımlarda yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.

Bodrum turizm sezonuna hazırlanıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un en önemli sorunlarından kanalizasyon, atıksu arıtma tesisleri, terfi merkezleri ve istasyonları, içme suyu hatları gibi birçok farklı proje tamamlanarak Bodrum halkının hizmetine sunuldu.

Çağdaş Bodrumspor maça sıkı hazırlanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, ligin ikinci yarısındaki zorlu mücadelelerine hız kesmeden devam ediyor. 24. hafta karşılaşmaları kapsamında, evinde Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek olan takım, taraftarlarına unutulmaz bir müsabaka izletmeye hazırlanıyor.

Fethiyespor’un Rakibi Düzce Cam Düzcespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 28.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 2 Mart Cumartesi günü Düzce Cam Düzcespor’a konuk olacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu müsabakaya hazırlanıyor.

Lezzet Sokağı’nda Birbirinden Leziz Yemekler Hazırlanıyor

Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye Belediyesi öncülüğünde hizmete sunulan projede ayaküstü lezzetler tek bir sokak üzerinde modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlanıyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın katılımıyla açılan Fethiye Lezzet Sokağı’na vatandaşın ilgisi oldukça yoğun oluyor.

Fethiye Sokak Lezzetleri Gerçekleşen Açılışla Faaliyetlerine Başladı

Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye belediyesi öncülüğünde hizmete sunulan projede ayaküstü lezzetler tek bir sokak üzerinde modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlanıyor.

100. Yıl Gıda Analiz Laboratuvarı açılışa hazırlanıyor

Muğla’da yerel tohumda, toprak, bitki, sulama suyunda ve tarımsal üretimin birçok alanında bilimsel çalışmalara, tekniklere önem veren Büyükşehir Belediyesi’nin Gıda Analizi için Muğla Ticaret Borsası ile hayata geçirdiği 100.Yıl Gıda Analiz Laboratuvarı’nda çalışmalar tamamlandı.

Çalış Sezona Hazırlanıyor

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden biri olan Fethiye Foça Mahallesi’nde bulunan Çalış Mevkii’nde 2024 yılı yaz sezonu için çalışmalar devam ediyor. İşletmeler yaz sezonuna yetişebilmek için ara vermeden çalışmalarına devam ediyor.

Fethiyespor, GMG Kastamonuspor’a Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 21.haftasında konuk olacağı GMG Kastamonuspor müsabakası için hazırlıklarına hız kesmeden başladı.

Muğla, spor turizmine hazırlanıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde geçtiğimiz yıl kurulan Spor Turizmi Merkezi, şu ana kadar 126 rotanın işaretlemesini gerçekleştirerek Spor Turizmi için büyük bir portalın temelini attı.

Usta Sanatçıdan Marmaris’te ‘Gırgırıye’ Oyunu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ünlü sanatçısı Selma Sonat, tiyatro tarihinde efsaneleşmiş usta sanatçı Müjdat Gezen’in yazdığı 'Gırgıriye' ile 27 Mart Dünya Tiyatrolar gününde sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Fethiyespor Etimesgut’a Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 18.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıklarını yaptığı antrenmanlar ile sürdürüyor.

Fethiyespor, Isparta 32’ye Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 16.Hafta müsabakasında karşılaşacağı Isparta 32 maçı öncesi hazırlıklarına başladı.

Fethiyespor, Tokat Maçına Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Türkiye Kupası 3.Tur maçında 1 Kasım Çarşamba günü 14.00’te evinde Tokat Plevne Belediyespor ile karşılaşacak. Lacivert beyazlılar maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanlar ile devam ediyor.

Boat Show yarına hazırlanıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ilk defa gerçekleşecek olan ‘Marmaris Boat show' için etkinlik alanında hummalı çalışmalar başladı.

Fethiyespor’da Hazırlıklar Başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 68 Aksaray Belediyespor galibiyetinin ardından hız kesmeden Cumartesi günü oynayacağı İskenderunspor maçına hazırlanıyor.

Muğlaspor, Didim deplasmanda

BAL Ligi 5.Grup 1.Hafta mücadelesinde Muğlaspor, Aydın ekibi Didim Belediyespor’a konuk olacak. Mücadele, 15 Ekim Pazar günü 14.00’te Didim Atatürk Stadı’nda oynanacak. Muğlaspor, yaptığı antrenmanlar ile maça sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Fethiyespor Denizlispor'a Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Denizlispor'u ağırlayacak. Lacivert beyazlılar, ilk 3 puanını Denizlispor'a karşı almak istiyor. Fethiyespor yaptığı antrenmanlar ile maça hazırlanıyor.

Fethiyespor’da hedef ilk 3 puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Denizlispor’u ağırlayacak. Lacivert beyazlılarda hedef ilk 3 puanını Denizlispor’a karşı almak istiyor. Fethiyespor yaptığı antrenmanlar ile maça hazırlanıyor.

Bodrum FK, Eyüp Maçına Hazırlanıyor

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 8.Hafta mücadelesinde deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak.

Sokak canları için Eskici Black7’da buluşuyorlar

Eskici Black7 önümüzdeki günlerde sosyal sorumluluk ve farkındalık amaçlı bir etkinlik ile, Bodrum’daki hayvan severleri bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Bodrum FK Sakarya Maçına Hazırlanıyor

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, 18 Eylül Pazartesi günü Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Fethiyespor, Iğdır Deplasmanına Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 4.Hafta mücadelesinde Iğdır FK’ya konuk olacak.

Fethiyespor, Kastamonuspor maçına hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 3.haftasında evinde Kastamonuspor’u konuk edecek.

Fethiyespor İnegöl Maçına Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Pazar günü karşılaşacağı İnegölspor maçına yaptığı antrenmanlar ile hazırlanıyor.

Okul bahçeleri yeni döneme hazırlanıyor

Marmaris Belediyesi okulların açılmasına az bir zaman kala okul bahçelerini elden geçiriyor.

Kıyıkışlacık Yeni Yüzüyle Dünyayı Karşılamaya Hazırlanıyor

Milas Belediyesi tarafından Temmuz ayı içerisinde ihalesi gerçekleştirilen Milas Kıyıkışlacık Ziyaretçi Karşılama Merkezi Projesi ile ilgili yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kıyıkışlacık Yeni Yüzüyle Dünyayı Karşılamaya Hazırlanıyor

Milas Belediyesi tarafından Temmuz ayı içerisinde ihalesi gerçekleştirilen Milas Kıyıkışlacık Ziyaretçi Karşılama Merkezi Projesi ile ilgili yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.