Hediye, Haberleri

Hediye, Haberleri

Başkan Karaca'ya Beşiktaş Forması Hediye Ettiler

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyarette bulundular.

Cumhuriyet Aydını Gençler’den hükümlü kadınlara anneler günü sürprizi

Fethiye'li Genç Siyasetçi Turhan Doğu ve Cumhuriyet Aydını Gençler topluluğu, Eşen Ceza Evi'nde Tutuklu Kadınlara Anneler Günü Hediyesi Sundu.

Başkan Ünlü, Büyükelçi Morris’i ağırladı

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris ve heyeti, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’yü ziyaret etti.

Köyceğiz’de Müftülük personeline ilk yardım eğitimi verildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ilk yardım eğitimi alan Kur’an kursu öğreticileri, sertifikalarını aldılar.

Belediyeden Anaokulu Öğrencilerine Hediye

Bodrum Belediyesi tarafından anaokulu öğrencilerine hediye dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Tuğamiral Eski'den Köyceğiz ziyareti

Muğla’nın Köyceğiz ilçesine Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Neslim Eski ziyaret gerçekleştirdi.

Öğrencilere bayram hediyesi dağıtıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Ramazan Bayramı sevincini yaşamak ve yaşatmak amacıyla liselerde öğrenim gören elli öğrenciye giyim yardımı hediye çeki dağıtıldı.

Yılbaşı Hediyesi Alayım Derken Verilerinizden Olmayın!

Yılbaşı geliyor ve yılbaşı hediyeleri alırken büyük harcamalar yapılıyor. Siber saldırganlarınsa yılbaşından tek istedikleri daha çok kişisel veriye erişmek. Özellikle yılın bu zamanında siber saldırıların daha çok arttığını belirten Bilişim Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, yılbaşı hediyesi olarak boş bir banka hesabıyla karşılaşılmaması için alınması gereken 7 önlemi sıraladı.

Kaymakam’a kitabını hediye etti

Fethiyeli Yazar Sevim Tutar Arıcak, gerçek yaşanmış bir hikayeden yola çıkarak yazdığı “Kayınvalidemin Yorganı” ve yine gerçek bir hayat hikayesi olan “Belizar” adlı iki yeni kitabını, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret ederek hediye etti.

Ortaca’da 60 çocuğa bisiklet hediye edildi

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Askıda Bisiklet Festivali kapsamında 60 çocuğa bisiklet hediye edildi.

Bu kez engelli öğrenci ve gençlere forma hediye etti

Denizlerin önde gelen kaptanı Murat Öner, insanların hayatına dokunmaya devam ediyor. Şu zamana kadar birçok anlamlı etkinliğe imza atan Murat Öner, bu kez engelli öğrenci ve gençlere forma hediye etti. 

Muhtardan çocuklara bisiklet

Fethiye’nin Menteşeoğlu Mahallesi Muhtarı Ramazan Küçük, geçtiğimiz yıl başlattığı “bisikletsiz çocuk kalmasın” projesi ile 100’ü aşkın bisiklet dağıttı. Mahalledeki hayırsever vatandaşların destekleri ile hiç bisiklet sahibi olmayan çocukları bisiklet hediye ederek sevindiren Küçük, projeyi mahallede bisikletsiz çocuk kalmayıncaya kadar devam ettireceğini söyledi. İlk kez bisiklet sahibi olan çocukların sevinci görülmeye değerdi. 

Başkan Tokat’a anlamlı hediye

Milas Belediyesi Engelsiz Edebiyat Projesi kapsamında “Yaşam Kulübesi” adlı kısa filmde oynamak için Milas ‘a gelen oyuncular, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat'ı ziyaret ettiler.