Hemşireler Haberleri

Hemşireler Haberleri

Erken Teşhis hayat kurtarır, Geç kalma erken gel

Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi Patlangıç Mahallesi’nde kanser taraması yaptı. Doktor, ebe ve hemşireler; Patlangıç Mahallesi 3 No’lu Aile Sağlı Merkezinde Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarının yönlendirmesiyle toplanan vatandaşlara kanserde erken teşhisin önemini anlattı.

MSKÜ’de Hemşirelik Haftası kutlandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi (MEAH) Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü ve Öğrenci Hemşirelik Topluluğu iş birliğinde Hemşirelik Haftası Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hemşirelik Haftası etkinlikleri başladı

12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından açılan stantta boy, kilo, tansiyon ve ateş ölçümü yapılıyor.

MEAH’da Numune Alma Yöntemleri Eğitimi Verildi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde servis sorumlu hemşirelerine "Numune alma yöntemleri" konulu eğitim verildi. Eğitim Tıbbi biyokimya AD öğretim üyesi Doç.Dr. Ercan Saruhan tarafından servis sorumlu hemşirelerine verildi.

Başkan Akdenizli, Hemşireler Haftasını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Haftası dolayısıyla hemşirelerin ve sağlık personelin Dünya Hemşireler Haftasını çiçek dağıtarak kutladı.

Fethiye’de hemşirelere çiçekli karşılama

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla Devlet Hastanesi'nde hemşireler hazırlanan çiçek takından geçerek göreve başladı.

Vatandaşlara ücretsiz şeker ölçümü yapıldı.

Fethiye Belediyesi Doktoru Serpil Dündar ile hemşirelerin katılımıyla vatandaşlara ücretsiz şeker ölçümü yapıldı. Taramalar gün boyu Fethiye Belediyesi önünde, Uğur Mumcu Parkı’nda ve Erasta AVYM’de yapıldı.

TÜRKAV ”12 MAYIS HEMŞİRELER GÜNÜNÜ KUTLADI”

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Fethiye Şube Başkanı Mustafa Uğur Yeğin; vakıf binasında yazılı bir basın açıklaması yaparak 12 Mayıs hemşireler gününü kutladı.