Hoşgörü Haberleri

Hoşgörü Haberleri

Saatcı, “fethiye’nin hoşgörüye ihtiyacı var”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii’nde bulunan bir otelde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Saatcı, “Her siyasi partiden arkadaşlarım geldi, istişarelerde bulunduk. Burada bir sıkıntı olduğunu ve Fethiye için sorumluluk almamız gerektiğinde hem fikir olduk” dedi.

Behçet Saatcı'ya coşkulu karşılama

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mahalle ziyaretleri kapsamında Karapınar (Karamuar)'da vatandaşlarla br araya geldi.

Başkan Karaca, “Kararlarımızın Yüzde 99’u Oy Birliği İle Geçti”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri için veda yemeği düzenledi. Başkan Karaca, “Fethiye’yi hoşgörü içinde birlikte yönettik” dedi. 

Başkan Gürün'den, 19 Ekim Muhtarlar Gününe mesajı

Vatandaşlara hizmet noktasında en önemli görevlerden birini icra eden muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; ‘’ Sevgi, hoşgörü ve güler yüzle hemşehrilerimize hizmet ettiğimiz Muğla’mızda bizlerin en önemli mesai arkadaşı, yoldaşı ve vatandaşlarımızla aramızdaki en sağlam köprü değerli muhtarlarımızdır.

Zabıta 197 yaşında

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sahada yaptığı tüm uygulamalar ve denetimlerle vatandaşlarımızın sağlığı, huzur ve esenliği için gece gündüz demeden, özverili bir şekilde sevgi ve hoşgörüyle halkımızın yanında ve hizmetinde olan zabıta teşkilatının 197'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

CHP Vekil Adayı Demir Erzurum’da gerçekleştirilen saldırıyı kınadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Erzurum’da gerçekleştirilen saldırıya yönelik kötülerin kaybedeceğini hoşgörü ve sevginin kazanacağını söyledi.

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT’IN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Sevgi… Emek… Bereket… Hoşgörü sembolü KADINLARIMIZ... Ezilen… Hor görülen… Cinayete kurban giden KADINLARIMIZ...

CHP’Lİ OSMAN GÜRÜN’DEN SAHTE DEMOKRASİ ANLAYIŞI

CHP’li Osman Gürün birlik beraberlik, hoşgörü, farklı fikirlere saygı derken, Yörük Türkmen Şenliğindeki protokol konuşmalarına müdahale etti.

BAŞKAN GÜMÜŞ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında; paylaşma ve dayanışma duygularının arttığı Ramazan ayının Menteşe’de birlik ve beraberlik içerisinde yaşandığını ifade eden Başkan Gümüş, Bayramların hoşgörünün ve kaynaşmanın sergilendiği özel günler olduğunu belirtti.

Demirtaş, “İyi Niyetimize Cevap Alamıyoruz”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Kamil Mutlu Demirtaş, Oda başkanlığına en fazla iki dönem başkanlık için aday olduğunu ifade ederek, mevcut oda yönetimine sitem etti. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı ve yönetimden 3 defa randevu istediklerini belirten Demirtaş, “Biz barış, saygı ve hoşgörü çerçevesinde bir seçim süreci geçirmek istiyoruz. Ama ne yazık ki beklediğimiz gibi cevap göremiyoruz. Defalarca oda yönetiminden üye listesini talep etmemize rağmen hep boş çevrildik ve bu hiç hoş bir davranış değil” dedi.

Başkan Adayı Demirtaş’tan Kaymakam Fırat’a Ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Demirtaş ve ekibine başarılar dileyen Kaymakam Fırat, “Son söz esnaf kardeşlerimizin. Sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde bir seçim geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Doğru,“Hedefimiz siyasete kadın elinin daha çok değmesi”

AK Parti Muğla Kadın Kolları'nın 6. Olağan Kongresi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM 15 Temmuz Şehitler Salonu'nda pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirildi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, 'Hedefimiz siyasete kadın elinin daha çok değmesi. Siyasetinde kadın nezaketine, kadının zarafetine, hoşgörüsüne ve aklına ihtiyacı var. Kadınlarımız siyasette ne kadar çok yer alırsa, siyaset o kadar daha kaliteli olacaktır' dedi.

Şahiner; ''COVID-19'u Hep Birlikte Yeneceğiz''

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Fethiye’de gece gündüz hummalı çalışmalar yapan Vefa Sosyal Destek Grubu, Kaymakam Muzaffer Şahiner yönetiminde 65 yaş üstü vatandaşlarla, ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor. Şahiner, gerek Covid-19 tedbirlerinin uygulamasının gerekse yardım ekiplerinin yaptığı çalışmaları Sed Medya’ya değerlendirdi. Şahiner, “bu zorlu süreçte yöredeki tüm sıkıntıları el birliğiyle çözüyoruz. Vatandaşlarımızın hoşgörüleriyle istediğimiz başarılı sonucu alıyoruz. Herkes bulunduğu yerde kalsın” ifadelerini kullandı.

Mete Ay; “2019 Sezonu dolu dolu geçecek”

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (Çalış-Der) Başkanı Mete Ay, yaklaşan turizm sezonundan beklentilerini açıkladı. 2019 yaz turizminin Fethiye, Çalış ve bölgede dolu dolu geçeceğini ifade eden Ay, İngiltere’den bölgeye olan ilginin arttığına dikkat çekti. Mete Ay, geçtiğimiz yıllara göre İngiltere’den ilk defa Türkiye’ye gelen turist sayısında gözle görünür şekilde artış yaşandığını kaydetti. 23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimlerinin Çalış’ta tatil planı yapan misafirlerin rezervasyonlarını iptal ettirdiklerini ve bunu hoşgörüyle karşıladıklarını ifade eden Ay; “Seçimin iptali ve yeni seçim tarihi ile ilgili doğabilecek bütün rezervasyon iptallerini bütün otelciler hoş görülü olarak karşılıyor. FETOB’un geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu demecine Çalışlı turizmciler olarak tümüyle katılıyoruz. Tatile gelmeyecek kişilere paralarını iade ve rezervasyon iptallerinin kabulünü her zaman yapıyoruz. Biz de müşteri memnuniyeti önceliktir. Müşterilerimizi kötü bir duruma sokmak istemeyiz” dedi.

Dalyan’dan Başkan Saatcı’ya destek ziyareti

Ortaca’nın Dalyan Mahallesi’nde faaliyet gösteren TUSEV Vakfı ile Dalyan Özel Tekne Kooperatif Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretinde bulundu. Muğla’nın kucaklaşmaya, hoşgörüye ve ortak akla ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Saatcı, “İnanmadığım hiçbir işe girmem. Kamuoyu araştırmaları yaptırdım. Gayet iyi durumdayız” dedi.