Hukuk Mücadelesi Haberleri

Hukuk Mücadelesi Haberleri

Ünlü sunucu dehşet anlarını anlattı

Sunucu ve oyuncu Gül Gölge, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yazlık evinin olduğu site içerisindeki bir iskeleden denize girdiği sırada, oranın kendisine ait olduğunu söyleyen bir kişinin teknesini üzerine sürerek büyük bir tehlike yaşamasına neden olduğunu açıkladı. Şahıstan şikayetçi olduğunu söyleyen Gölge, hukuk mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini söyledi.

Kreşte çocuğu düşen anne hukuk mücadelesi başlattı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren bir kreşte, 3 yaşındaki bir çocuk üzerine çıktığı masadan düşerek yaralandı.

MAHKEME, BODRUM ÇİFTLİK YALI MEVKİİ İMAR PLANI’NI İPTAL ETTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesi Çiftlik Mahallesi Yalı mevkiinin imar planına yönelik açılan davada mahkeme bölgenin nazım imar planını iptal etti. Alanın korunması ve bölgedeki mülk sahiplerinin haklarını ve doğal sit alanlarını korumak amacıyla hukuk mücadelesi verdiklerini belirten davanın avukatı Av. Bilgehan Şahin, çıkan kararı memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Fatma Girik'in mirasında hukuk mücadelesi

Merhum sanatçı Fatma Girik’in yeğeni Fatma Ahu Turanlı ve kardeşi Müesser Girik’in avukatları Sabit Emekdar ve Eylem Pektaş, vasiyetnamenin iptaline ilişkin dava açan Günay Girik’in iddialarının asılsız olduğunu belirterek, “Bugüne kadar Fatma Ahu Turanlı’ya karşı atılan iftiralar ve yaşanan bu itibar suikastının de ayrıca yargıya taşınarak hesabının sorulacağının da bilinmesini istiyoruz” dediler.

Marketten aldığı peynirin içinden eldiven çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan emekli polis, kahvaltı yapmak için marketten aldığı peynirin içinden eldiven çıkınca hukuk mücadelesi başlattı.

2. etap sahil bandında tahliye süreci

Fethiye Belediyesi’nin mülkiyetinde bulunan 2. etap sahil bandının tahliyesi için inanılması zor, ancak gerçek bir hukuk mücadelesi yaşanıyor.